Poker Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 U nas wszystko po staremu.Giga przyjęła Trusię życzliwie. Troszkę mniej się boi obcych ,ale na spacerze wystartowała raz do biegacza ,a raz do rowerzysty. Bez zębów i szczeku ,ale gwałtownie pociągnęła w ich stronę. Na widok psów w parku popiskuje i zaczęła ładnie się witać. Myślę ,że mogłaby iść do spokojnego domku ,ale jeszcze sterylizacja przed nami. Quote
Mattilu Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 No to ogólnie wzystko co raz lepiej :) Quote
mari23 Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 jakie dobre wieści ! bardzo, bardzo się cieszę !!! Quote
bou Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Dokonałaś wielkiej rzeczy,Poker.A GiGUNIA - psina na medal:) Quote
Mattilu Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 A kiedy Pokerku myślisz Gigunię wysterylizować? Quote
Nadziejka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Zagladam z pozdrowieniami filmik z lapenkami przecuuudny Quote
malagos Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Zagladam w wolnej chwilce do was, pozdrawiam i życzę dobrego dnia :) Quote
Bogusik Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Taka tu cisza i nie ma wieści o Giguni...Poker,czy wszystko ok u Was ? Quote
Poker Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 3 godziny temu, Bogusik napisał: Taka tu cisza i nie ma wieści o Giguni...Poker,czy wszystko ok u Was ? No właśnie nie jest OK, ze mną. I wpis o tej porze , bo nie mogę spać z bólu. Byłam 2,5 doby w szpitalu i wypisano mnie z rozpoznaniem ostrego zapalenia trzustki.Niestety w domu nie jest lepiej i rano jadę do szpitala. Trzymajcie kciuki za mnie. Giga nie zrobi już nas postępów .Mam nadzieję ,że wrócę żywa i jak tylko będę już mogła to umówię sterylkę , ogłoszenia może nawet będą wskazane już wcześniej. Marzy mi się domek z Wrocławia,żeby kilka razy mógł przyjechać do gigi i się dać jej poznać. To moje marzenia odnośnie suni ,ale na razie moim marzeniem jest ,żebym bym cała i zdrowsza. W szpitalu wchodziłam na wątki ,ale nie miałam jak pisać. Quote
memory Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Bardzo mocno trzymam kciuki! Choć to nie będzie łatwe, MUSI być dobrze! Quote
konfirm31 Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pokerku, teraz Ty jesteś najważniejsza. Przytulam i zdrowia życzę. Quote
Bogusik Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Bosiuniu ale się porobiło...Poker,mocno trzymam kciuki za Twoje zdrowie!Jestem myślami z Tobą i przesyłam całą moc pozytywnej energii Quote
Marysia R. Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Przesyłam ciepłe myśli, wracaj szybko do zdrowia Poker! Quote
togaa Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ojejku, coś okropnego ...!!! Posyłam dobre myśli i mocno trzymam kciuki za rychłe wyzdrowienie,Pokerku. Quote
Smyku Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pokerku też zaciskam mocno kciuki i przesyłam dobre myśli . Quote
anica Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ja również! wszystkie ciepłe myśli płyną do Ciebie, kochana! tyle zrobiłaś dobrego!!! że teraz jest chyba TA chwila, żeby to dobro wróciło do Ciebie! ja się modlę o to!!!! .... aaaaa!.... a jeszcze więcej, PRZED TOBĄ!!! do zrobienia ,oczywizda Quote
ona03 Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pokerku pogoń choróbsko i wracaj szybciutko, czekamy Wszyscy........ Quote
Anecik Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 No właśnie mnie dziwiło Twoje milczenie na dogo. Zdrówka życzymy Pokerku i ściskamy mocno, Buziaki od Mimisi Quote
Recommended Posts