Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas wszystko po staremu.Giga przyjęła Trusię życzliwie.

Troszkę mniej się boi obcych ,ale na spacerze wystartowała raz do biegacza ,a raz do rowerzysty. Bez zębów i szczeku ,ale gwałtownie pociągnęła w ich stronę.

Na widok psów w parku popiskuje i zaczęła ładnie się witać.

Myślę ,że mogłaby iść do spokojnego domku ,ale jeszcze sterylizacja przed nami.

Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Taka tu cisza i nie ma wieści o Giguni...Poker,czy wszystko ok u Was ?

No właśnie nie jest OK, ze mną. I wpis o tej porze , bo nie mogę spać z bólu. Byłam 2,5 doby w szpitalu i wypisano mnie z rozpoznaniem ostrego zapalenia trzustki.Niestety w domu nie jest lepiej i rano jadę do szpitala.

Trzymajcie  kciuki za mnie.

Giga nie zrobi już nas postępów .Mam nadzieję ,że wrócę żywa i jak tylko będę już mogła to umówię sterylkę , ogłoszenia może nawet będą wskazane już wcześniej.

Marzy mi się domek z Wrocławia,żeby kilka razy mógł przyjechać do gigi i się dać jej poznać.

To moje marzenia odnośnie suni ,ale na razie moim marzeniem  jest ,żebym bym cała i zdrowsza.

W szpitalu wchodziłam na wątki ,ale nie miałam jak pisać.

Posted

Ojejku, coś okropnego ...!!!   Posyłam  dobre myśli i mocno trzymam kciuki za rychłe wyzdrowienie,Pokerku.

Posted

Ja również! glaszcze.gif wszystkie ciepłe myśli płyną do Ciebie, kochana! :zakochany2:tyle zrobiłaś dobrego!!! że teraz jest chyba TA chwila, żeby to dobro wróciło do Ciebie!

ja się modlę o to!!!!  .... aaaaa!.... a jeszcze więcej, PRZED TOBĄ!!!   do zrobienia ,oczywizda:-P