Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Poker napisał(a):
Dusia zrobiła piękną Q. :multi:

Super:):):)

No popatrzcie niby zwykła psia kupka, a tyle wnosi w życie radości:evil_lol:

Edited by Energy
Posted

Nutusia napisał(a):
A potem sio do domków, bo kolejka do Pokerowego raju przejściowego dłuuuuuuuuuuga ;)

Jak z Poker opadnie adrenalina, to zapewne będzie musiała zaznać trochę spokoju przed nowymi wyzwaniami. I tak podziwiam, bo niezły z Niej długodystansowiec. Tyle dni nerwówki i strachu o życie Malutkiej.

Posted

Nie macie pojęcia Cioteczki jak ja się cieszę z takich wiadomości.Dusia piękne koo wyprodukowała a Pchełka to cudowna sunia o wspaniałym charakterze.

Posted

Fajnie ,ze się cieszycie z nami. :multi:
Mała w tej chwili zażyczyła sobie chrupki na obiadek i wsuwa.Czekam z kroplówką ,aż sie naje i 3 godziny odsiadki z kroplówką za niewinność.
Ten maraton z Dusią dał mi mocno w kość. Jak ludzie dają radę żyć mając w domu ciężko chorą osobę ?Trudno to sobie wyobrazić.
Po tych suniach robię wymuszoną przerwę, bo 22 czerwca wyjeżdżamy na 2 tygodnie.
Obie sunie są przekochane tyle,że Dusia nie miała jeszcze okazji pokazać w pełni swojego charakteru,.

Posted

Dołączam do grona bardzo cieszących się fanek Dusi i Pchełki :multi: Jak dobrze przeczytać takie wiadomości,po dniach nerwówki ,niepewności i strachu o życie Dusi.Ciocia Energy ma rację,bo normalny wreszcie kupsztal cieszy chyba najbardziej...:multi:Zdrowiej nam malutka ślicznotko :smile:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nikaragua, jesteś wielka :Rose:
coraz większa ) zwłaszcza wszerz :D

Poker napisał(a):
Dusia zrobiła piękną Q. :multi:
terierfanka napisał(a):
rewelacyjna wiadomość na początek weekendu :D oby tak dalej :)
Energy napisał(a):
Super:):):)

No popatrzcie niby zwykła psia kupka, a tyle wnosi w życie radości:evil_lol:
Czy my jesteśmy jeszcze normalne? ;)

Posted

Wspaniałe wieści , nareszcie prawdziwy przełom :multi: Teraz już z górki, dziewczynki pojadą do domków, a Poker odetchnie na urlopie ............. jak w idealnym świecie!!! :loveu:

Posted

Jesteśmy po kroplówce.
Popołudniowa Q była trochę brzydsza,ale i tak jest nieźle.Zobaczymy jak jutro.
Do DS pojadą jak Dusia zacznie przybierać na wadze, chociaż te 200 gramów.

Posted (edited)

[quote name='AnkaG']No to chyba wreszcie Pokerku pośpisz troszkę :)Jak Kierowniczka,dla której zostało wybrane imię MIKA nie będzie śpiewać w nocy arii pt.nie ciągnij kota za ogon :roll:
Dusia pojadła trochę, jak zwykle ciamka i ciamka 10 minut ,a ledwie co z miski ubywa.
Dziś uda mi się wcisnąć do pysia całą porcję convalesc czyli prawie 200 ml na dobę.
Niestety dokucza jej wenflon w przedniej łapce. Podnosi ją , czasem utyka, serce mi pęka ,ale muszę podawać jej jeszcze kroplówki.
Obie małpy przed chwilą pogoniły kot tak są o nią zazdrosne.A ona biedna, zawsze przyjazna wszystkim tymczasowiczom, boi się ich.
Za karę musiały zejść z kanapy i iść do swojego apartamentu w łazience.
U nas jest tak zimno ,ze im kaloryfer włączyłam.

[quote name='MikAga']tak cichutko zapytam,czy doszła wpłata?
Właśnie sprawdziłam, doszła , bardzo dziękuję.

Edited by Poker
Posted

Biedna Dusia, miała szczęście, że trafiła pod opiekę Poker.
Trzymam wobec tego kciuki za piękne koopale :lol:
i dorzucę swoje 3 grosze.. poproszę o nr konta

Posted

[quote name='iwstar58']Biedna Dusia, miała szczęście, że trafiła pod opiekę Poker.
Trzymam wobec tego kciuki za piękne koopale :lol:
i dorzucę swoje 3 grosze.. poproszę o nr konta[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za odwiedziny i pomoc.
Czy mogę się uśmiechnąć w imieniu Dusi i poprosić o jak zwykle piękny banerek ?

Posted (edited)

Jejku,to tak jak moja Mikuśka!
Kierowniczko Mika,opiekuj się siostrzyczką!Moja Mikuśka poszpera i wyszpera-3-majcie się dziewczyny.

Edited by MikAga