Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucyna']a co robią maluchy?[/QUOTE]

Teraz śpią na kanapie ,Dusia przykryta kocykiem.właśnie mąż je wycałował.

Posted

Zaglądam do dziewczynek i jak zawsze mocno trzymam kciuki za zdrowie Dusi!:smile:Poker,dzięki Twojej opiece i zaangażowaniu w ratowanie życia dziewczynkom,one są i żyją! :smile:A doktor Szczypka,to oprócz tytułu,ma jeszcze jak widać, kawał serducha,które się skrywa za lekarskim kitlem...:smile: Tak więc,dla wszystkich puki co, mocne...:calus:

Posted

Dziękuję za odwiedziny.
Dusia zjadła pięknie dietetyczne chrupki z pomocą męża. Zrobiła sioo na ogródku i znowu odpoczywa na kanapie pod kocykiem.Dostanie jeszcze ode mnie strzykawką do pysia z 2 razy porcję odżywek.
Oby już w końcu było lepiej.

Posted (edited)

[quote name='wegielkowa']Jestem spokojna i wierzę, że już teraz będzie lepiej:)
Poker zważysz jutro kości ?[/QUOTE]

Czyje kości?Jakbyś ją zobaczyła, to nie byłoby Ci do takich żartów.

Edited by Poker
Posted

Nadzieja wstępuje we mnie.
Rano malutka zjadła łychę mokrej dietetycznej karmy i garstkę jej chrupków.Je strasznie powoli, ciamka, wypluwa, zbiera,ale jakoś zjada. Od wczoraj pije wodę jak zdrowy pies.
W nocy był kupencja ,że paluszki lizać :evil_lol:
Dziamgoli na kotę i nie chce sama ani na moment zostać w łazience, od razu włącza syrenę.
A Mikusia bardzo dobrze, żywiołek z niej i pieszczoch niesamowity.
Zawyję się na śmierć jak je będę oddawać ,a szczególnie małą czarną, dzięki której obie są u nas.

Posted

Może za wcześnie na wielką radość, ale nareszcie kroczek w przód.

Pokerku, musisz być bardzo zmęczona Jej chorobą, nie mówiąc o finansach.
To juz tak długo trwa....

Posted

Zapraszamy na biżuteryjny bazarek dla Dusi i od Dusi :lol:

Bazarek z biżuterią na leczenie walczącej o życie Dusi w bezpłatnym DT u Poker

[SIZE=5]http://www.dogomania.pl/forum/

[FONT=georgia]Bransoletka na "srebrnym" sznureczku z ozdobnymi koralikami [/FONT][FONT=georgia]w odcieniu fioletu[/FONT][FONT=georgia][SIZE=4]. Pomiędzy zdobieniami ...
psia łapka
[/FONT][FONT=georgia]i malutki motylek na pamiątkę od Dusi [/FONT]
[FONT=georgia]
[/FONT]

Posted

[quote name='Nikaragua']Wróciła z weseliska i zaraz stwarzam kolejny, tym razem zaliczkowy bazar na panienkę.

ja tu się głowię co to za nowa formuła bazarku :hmmmm: a to o szaliczkowy chodzi :D

Posted

[quote name='Nikaragua']oto i są piękne szaliki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243775balowałam 14 godzin ;)

Po 14. godzinnym balowaniu?To trzeba mieć kondychę. Lecę na szaliczki.Nikaragua , dziękuję.
A Dusia chyba już zrozumiała ,że ma żyć. Zjadła 2.drugie śniadanko, biega z Miką po domu , nawet po schodach i gonią kotę.:mad:
Martwię się tym , bo w przyszłym DS Dusi jest kotka.
Może jak nie będą razem , to będzie inaczej , bo się nawzajem nakręcają do szczekania , na kotę,jak sie je zostawi same w pomieszczeniu.
Poinformowałam dr Szczypkę ,że z Dusią lepiej.Powiedział, że to najlepsza wiadomość w niedzielę.