Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Lucyna']a co robią maluchy?[/QUOTE] Teraz śpią na kanapie ,Dusia przykryta kocykiem.właśnie mąż je wycałował. Quote
Lucyna Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Poker']Teraz śpią na kanapie ,Dusia przykryta kocykiem.właśnie mąż je wycałował.[/QUOTE] zazdroszczę mężowi:razz: Quote
Bogusik Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Zaglądam do dziewczynek i jak zawsze mocno trzymam kciuki za zdrowie Dusi!:smile:Poker,dzięki Twojej opiece i zaangażowaniu w ratowanie życia dziewczynkom,one są i żyją! :smile:A doktor Szczypka,to oprócz tytułu,ma jeszcze jak widać, kawał serducha,które się skrywa za lekarskim kitlem...:smile: Tak więc,dla wszystkich puki co, mocne...:calus: Quote
malawaszka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 oj no dalej trzymam kciuki - myślałam, że zagrożenie zycia juz minęło, a tu jednak jeszcze... biedni Wy tyle stresów! Quote
iwstar58 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 I ja jeszcze zaglądam co tam słychać u maluchów. Dobrej i spokojnej nocy wszystkim, jutro będzie lepiej- kciukamy :lol: Quote
wegielkowa Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Jestem spokojna i wierzę, że już teraz będzie lepiej:) Poker zważysz jutro kości ? Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Dziękuję za odwiedziny. Dusia zjadła pięknie dietetyczne chrupki z pomocą męża. Zrobiła sioo na ogródku i znowu odpoczywa na kanapie pod kocykiem.Dostanie jeszcze ode mnie strzykawką do pysia z 2 razy porcję odżywek. Oby już w końcu było lepiej. Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 (edited) [quote name='wegielkowa']Jestem spokojna i wierzę, że już teraz będzie lepiej:) Poker zważysz jutro kości ?[/QUOTE] Czyje kości?Jakbyś ją zobaczyła, to nie byłoby Ci do takich żartów. Edited May 26, 2013 by Poker Quote
Ewanka Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Jak minęła noc? Trzymajcie się, będzie dobrze, nie ma innej opcji !!!! Quote
Poker Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Nadzieja wstępuje we mnie. Rano malutka zjadła łychę mokrej dietetycznej karmy i garstkę jej chrupków.Je strasznie powoli, ciamka, wypluwa, zbiera,ale jakoś zjada. Od wczoraj pije wodę jak zdrowy pies. W nocy był kupencja ,że paluszki lizać :evil_lol: Dziamgoli na kotę i nie chce sama ani na moment zostać w łazience, od razu włącza syrenę. A Mikusia bardzo dobrze, żywiołek z niej i pieszczoch niesamowity. Zawyję się na śmierć jak je będę oddawać ,a szczególnie małą czarną, dzięki której obie są u nas. Quote
Ellig Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Poker, bardzo dobre wiadomości o Dusi............Rozumiem Twoje uczucia... Quote
togaa Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Może za wcześnie na wielką radość, ale nareszcie kroczek w przód. Pokerku, musisz być bardzo zmęczona Jej chorobą, nie mówiąc o finansach. To juz tak długo trwa.... Quote
Lucyna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Zapraszamy na biżuteryjny bazarek dla Dusi i od Dusi :lol: Bazarek z biżuterią na leczenie walczącej o życie Dusi w bezpłatnym DT u Poker [SIZE=5]http://www.dogomania.pl/forum/ [FONT=georgia]Bransoletka na "srebrnym" sznureczku z ozdobnymi koralikami [/FONT][FONT=georgia]w odcieniu fioletu[/FONT][FONT=georgia][SIZE=4]. Pomiędzy zdobieniami ... psia łapka [/FONT][FONT=georgia]i malutki motylek na pamiątkę od Dusi [/FONT] [FONT=georgia] [/FONT] Quote
NikaEla Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 (edited) Wróciła z weseliska i zaraz stwarzam kolejny, tym razem szaliczkowy bazar na panienkę. Edited May 26, 2013 by Nikaragua Quote
terierfanka Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Nikaragua']Wróciła z weseliska i zaraz stwarzam kolejny, tym razem zaliczkowy bazar na panienkę. ja tu się głowię co to za nowa formuła bazarku :hmmmm: a to o szaliczkowy chodzi :D Quote
NikaEla Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Poker'] Wiem od Nikaragui ,że Kama202 przysłała do niej pakę z fantami na bazarek.Bardzo dziękuję. .oto i są piękne szaliki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243775[quote name='terierfanka']ja tu się głowię co to za nowa formuła bazarku :hmmmm: a to oszaliczkowy chodzi :Dbalowałam 14 godzin ;) Quote
Mattilu Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Mam nadzieje, ze niedziela minie spokojnie, tego Wam zycze :) Quote
Poker Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Nikaragua']oto i są piękne szaliki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243775balowałam 14 godzin ;) Po 14. godzinnym balowaniu?To trzeba mieć kondychę. Lecę na szaliczki.Nikaragua , dziękuję. A Dusia chyba już zrozumiała ,że ma żyć. Zjadła 2.drugie śniadanko, biega z Miką po domu , nawet po schodach i gonią kotę.:mad: Martwię się tym , bo w przyszłym DS Dusi jest kotka. Może jak nie będą razem , to będzie inaczej , bo się nawzajem nakręcają do szczekania , na kotę,jak sie je zostawi same w pomieszczeniu. Poinformowałam dr Szczypkę ,że z Dusią lepiej.Powiedział, że to najlepsza wiadomość w niedzielę. Quote
Lucyna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 (edited) czy Dusia zjadła obiadek? Edited May 26, 2013 by Lucyna Quote
Korenia Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Ciotki nie macie jakiegoś domu co chciał yorasa? Roczniak, wyrzucony z auta, znajoma zabrała z drogi: https://www.facebook.com/events/252918491517216/?ref=25 Quote
Recommended Posts