NikaEla Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='gosiaczek1984']to nie wiedzialam ,że taki jest regulamin no właśnie czytam i czytam i teraz nie doczytuje tego, może po zmianach regulaminu nie ma już takiego zapisu.... Taki tylko znalazłam: Rozliczenia pieniędzy muszą znajdować się w pierwszym poście wątku wskazanym jako cel bazarku. czyli na bazarku musisz podać watek celu, dla rozliczeń Ale faktem jest , że zwykle prowadzący bazar proszą kupujących o zgodę Quote
Poker Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 gosiaczek , bardzo dziękuję za niespodziankę i za pomoc finansową. Ale tak jak pisze Nikaragua lepiej spytać moda czyli Viris czy można zmienić cel bazarku nie pytając o zgodę uczestniczek. Wczoraj wkleiłam na wątku Kredki kilka jej pięknych zdjęć. Quote
inka33 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Poker'] Zamknęłam je w salonie , bo poszłam popracować za ścianę ,a one drą dzioby jak słyszą obce hałasy.Jak wróciłam po 20 minutach, to zastałam przefrunięty obrus ze stołu na kanapę i wazon z goździkami Dusi wywalony i rozlaną wodę na stole. W 100 % sprawczynią była pchła szachrajka czyli Kierowniczka Mika :mad:[/QUOTE] Widocznie Kierowniczka Pchła Szachrajka Mika uznała, że zdrowiu Dusi już nic nie zagraża i goździki już nie są potrzebne... :evil_lol: Słodziaki na tych zdjęciach pościelowych... :loveu: :loveu: Quote
zozola77 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ślicznoty....no ciekawe jak Dusia wróci do pełni sił co sie bedzie działo :crazyeye: no chyba ze nie zdaża wspólnie narozrabiac bo szybciutko ds je przejmą ;) Quote
Lucyna Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 dobranoc ... :sleep: maluchy ...:angel::angel: kolorowych snów w łóziu z Pokerkami :sleep2::hmmmm::ices_bla: Quote
Nutusia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Tak jest - goździki zrobiły swoje - goździki można... wywalić ;) :) Quote
Poker Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Goździki jeszcze stoją. Dusia wczoraj zrobiła piękną koo,a dziś gorszą i trochę gorzej je. Ale energię ma dużą, gania za kierowniczką Miką. Wczoraj udało mi się podać witaminy podskówenie bezboleśnie. Quote
Energy Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 MOże to po sulfonamidzie doustnym gorsza kupka i łaknienie? Długo jeszcze musi brać? Quote
Poker Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Energy']MOże to po sulfonamidzie doustnym gorsza kupka i łaknienie? Długo jeszcze musi brać?[/QUOTE] Niestety tak może być.Ma brać przez 5 dni.Zobaczę co się będzie działo do piątku i najwyżej zmienię na podskórny. Quote
NikaEla Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Dusieńka godzinkę grzała się na moich kolanach wbijając we mnie swój kościsty tyłeczek. Jeszcze NIGDY nie widziałam tak chudego psa. No na moim osiedlu mieszka jakaś rasowa psica na długich łapkach i tak chuda, że od przodu wygląda jak kreska - ale to rasa taka podobno - więc się nie liczy ;) Dusia w rzeczywistości jest duzo CHUDSZA niz na zdjęciach! Prosiłam Poker żeby sfotografowała te przygotowane strzykawki, miseczki z przeróżnymi karmami i odżywkami, bo mimo iż stale pisze o tym na wątku, to absolutnie nie wyobrażałam sobie ILE tego jest. Jak w szpitalu jakimś w dyzurce pielęgniarek/. POKER! Chylę nisko czoła . Quote
Poker Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Spełniam prośbę Nikaragui i wklejam zdjęcie apteczno-żywieniowe suniek, a właściwie Dusi. W strzykawkach na dole widać rozpuszczony convalescens, czasem sama go wylizuje ,a czasem wciskam jej do pysia. Quote
Nutusia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ale bateria - i wszystko na taką malusią psineczkę... Ale najważniejsze, że DZIAŁA :) Quote
Dark Lord Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Matko bosko polsko, jak w szpitalu, poznaję Pro-Kolin bo kiedyś swojej kocie dawałam.Ile w to biedactwo leków idzie, dobrze, że działają. Quote
togaa Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']Dołączam się do pokłonów! :modla:[/QUOTE] I ja też . Mamy okres sprawozdań, zebrań i rozliczeń, ale na sekundę wpadłam na dogo i pierwszej kolejności odwiedzam Dusieńkę. Pokerku ! dużo sił Ci życzę !!!! Quote
Mattilu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ja tez chyle czola! A to biale w miseczce to co? Quote
Poker Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Mattilu']Ja tez chyle czola! A to biale w miseczce to co?[/QUOTE] Specjalna karma dla małej.Droga, bo z 3 kg zapłaciłam 110 zł.Dla niej wystarczy na miesiąc. Quote
Mattilu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Poker']Specjalna karma dla małej.Droga, bo z 3 kg zapłaciłam 110 zł.Dla niej wystarczy na miesiąc.[/QUOTE] Wyglada jak kluseczki :) Poker idz spac, bo nie wiadomo ile Ci sie uda pospac! Quote
Poker Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 (edited) Gruchy dla Dusi http://www.dogomania.pl/forum/threads/243848-DOJRZAŁE-GRUSZKI-NA-WIOSNĘ-Dla-DUSI-do-02-06-g-21-59 Rano mąż wrzucił mi do łóżka obie dziewczynki, pospały ze mną jeszcze trochę.Dusia bardzo chetnie pod kołdrą. Mika szaleje jak zdrowy pies,robi się z niej klucha, waży 3,750 .Dobijemy do 4 kg i koniec. Czy słyszałyście o uczuleniu na czip? Mam wrazenie ,ze Mika jest uczulona.Od początku drapie się w miejscy czipa, a teraz drapie się wszędzie.Skórę ma czystą, pcheł nie ma, je karmę dietetyczną.Już sama nie wiem co myśleć. Budzi mnie w nocy tym czochraniem. Dusia zjadła nieźle, dostała leki.Jest dość aktywna,ale widać ,że jeszcze słabiutka i często śpi.Teraz mąż ją smyra, ona podstawia brzusio do miziania. Dziś waży 3.100, a więc wraca do wagi wyjściowej. Pańcia wczoraj dzwoniła.Już nie może się doczekać Dusi. Obie walnęły piękne koo w salonie. Mąż się śmieje ,że ma nowy zawód - kupowy :evil_lol: Edited May 30, 2013 by Poker Quote
Poker Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Dusia zjadła pięknie pierwszą kolację. Małpka ,jak widzi ,ze niosę strzykawki z lekami , to ucieka. Dużo śpi. Bardzo bała się wnuka i chowała się. Mika bała się i szczekała na niego. Quote
Recommended Posts