Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 875
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biorąc pod uwagę mój zachwyt opisany pięknie przez Bogusik...

[quote name='Bogusik']Ciocia Energy ma rację,bo normalny wreszcie kupsztal cieszy chyba najbardziej...:multi:[/QUOTE]

Odpowiedź na Twoje pytanie:cool3:

[quote name='Nikaragua']
Czy my jesteśmy jeszcze normalne? ;)[/QUOTE]

Zdaje się nie być prosta:diabloti::evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Poker']Bardzo dziękuję za odwiedziny i pomoc.
Czy mogę się uśmiechnąć w imieniu Dusi i poprosić o jak zwykle piękny banerek ?

Proszę bardzo, taki kilkudniowy ;)

Edited by iwstar58
Posted

Dusia po mały pierwszym i drugim śniadanku.Ciamkała, ciamkała i sama wyciamkała.
Na moich oczach :evil_lol: zrobiła PIĘKNĄ Q na ogródku , laseczkę kiełbaski na przykład śląskiej.
Słabiutka jest, ale kotę cche gonić. Najczęściej przechodzą obok siebie obojętnie ,a jest moment ,że z wrzaskiem jak zarzynane prosię ją gonią.:mad:
Noc była spokojna, Mika nie śpiewała. Ale teraz popiskuje , bo ona chce bardzo do ludzi.A teraz nie mogę ich wziąć , bo idę popracować.

Posted

[quote name='Poker']
Na moich oczach :evil_lol: zrobiła PIĘKNĄ Q na ogródku , laseczkę kiełbaski na przykład śląskiej.[/QUOTE]

SUPER:multi::multi::multi:dobrze, że ja kiełbaski nie jadam:evil_lol:

Posted

UF, no to teraz musi już być dobrze:multi:.Ile radości może dać psia kupa, a ponoć to taki problem w miastach i każdemu przeszkadza:diabloti::evil_lol:.

Posted

[quote name='wegielkowa']To kiedy niedobre zwierzęciny wyrzucone zostaną do DS-ów?:razz:[/QUOTE]

Po ostatnich wieściach można domniemywać, że ów piękny dzień zbliża się wielkimi krokami :multi:

A koteczka zapewne będzie jedyną w tym domu, którą ten fakt serdecznie, niebywale wręcz uraduje...:lol:

Cieszę się razem z Wami!!!!!

Posted

Wow, to dalej trzymamy za takie pikne śląskie koopale :lol:

[quote name='Poker']Dziękuję za piękne banerki. Chciałam wkleić prawy ,ale krzyczy mi ,że 2 to za dużo.[/QUOTE]

U mnie nie krzyczy. Oba linki są skrócone. Zaraz coś wymyślimy ;)

Posted

Niestety wenflon się popsuł i w trybie ekspresowym znalazłyśmy się u kochanego dr Szczypki.
Próbował założyć wenflon ,ale po 2 próbach stwierdził ,ze szkoda żyłek i łapeczek i podał całość kroplówki dożylnie ,ale inaczej niż zwykle.Poszło świetnie.
Dostałam do domu zupełnie inne, moim zdaniem sensowne odżywki i będę Dusię paść.
Dr powiedział ,ze ona nadal jest w stanie zagrożenia życia,ale jeżeli quuu, są zagęszczone, to jest szansa ,że jelita zaczną wchłaniać pożywienie.
Ja już kilka dni myślałam czy nie zrobić u niej transfuzji krwi.Spytałam o to dr i potwierdził ,że jak najbardziej.
Ustaliliśmy ,że w poniedziałek spytam na klinice o to.Jeżeli dr H nie podejmie tematu, to zrobi to dr SZcz.Powiedział ,że będzie działał ,żeby Dusię uratować.
Jutro sama jej podam kroplówkę podskórnie.
Dusia jest bardzo zmęczona i śpi zawinięta kocykiem, a obok niej Mika.
Mąż mówi ,ze po naszym wyjściu bardzo płakała i szukała Dusi.Uspokoiła się dopiero wtulona w niego na kolanach.
Dusieńka po powrocie do domu zrobiła znowu piękną , nawet dość twardą qu, tak mąż mi relacjonował , bo on sprzątał z ogródka.
Nadal trzymajcie mocno kciuki.

Posted

Dunia jak zwykle pociamkała , napluła dookoła ,ale coś do brzuszka poszło.Podałam jej 20 ml odżywek i sulfonamid podskórnie i dziewczynka znowu odpoczywa. jest bardziej zainteresowana światem. Mikunia nie odstępuje jej ani na krok.

Posted

Ciocie z Kielc, co prawda rzadko tu zaglądacie ,ale moze odpowiecie mi na pytanie co zrobić z kontenerkiem, w którym przyjechały sunie?