Energy Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Biorąc pod uwagę mój zachwyt opisany pięknie przez Bogusik... [quote name='Bogusik']Ciocia Energy ma rację,bo normalny wreszcie kupsztal cieszy chyba najbardziej...:multi:[/QUOTE] Odpowiedź na Twoje pytanie:cool3: [quote name='Nikaragua'] Czy my jesteśmy jeszcze normalne? ;)[/QUOTE] Zdaje się nie być prosta:diabloti::evil_lol: Quote
iwstar58 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) [quote name='Poker']Bardzo dziękuję za odwiedziny i pomoc. Czy mogę się uśmiechnąć w imieniu Dusi i poprosić o jak zwykle piękny banerek ? Proszę bardzo, taki kilkudniowy ;) Edited May 24, 2013 by iwstar58 Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Dziękuję za piękne banerki. Chciałam wkleić prawy ,ale krzyczy mi ,że 2 to za dużo. Quote
Ewanka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Odwiedzam o poranku Dusieńkę i Mikusię :) ... chyba już dziewczyny wyszły na prostą, oby tak dalej!!! Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Dusia po mały pierwszym i drugim śniadanku.Ciamkała, ciamkała i sama wyciamkała. Na moich oczach :evil_lol: zrobiła PIĘKNĄ Q na ogródku , laseczkę kiełbaski na przykład śląskiej. Słabiutka jest, ale kotę cche gonić. Najczęściej przechodzą obok siebie obojętnie ,a jest moment ,że z wrzaskiem jak zarzynane prosię ją gonią.:mad: Noc była spokojna, Mika nie śpiewała. Ale teraz popiskuje , bo ona chce bardzo do ludzi.A teraz nie mogę ich wziąć , bo idę popracować. Quote
Lucyna Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) zapraszamy na bazarek z biżuterią dla zdrowiejącej panienki :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243682-Biżu-udekoruj-swoją rączkę-lub-kieliszek-od-szampana-do-03-06-2013-godz-22-00 :painting::Dog_run:[FONT=georgia]cioteczki, zakupujemy pamiątki, będą nam przypominać o stoczonej walce o to maleństwo[/FONT]:loveu::loveu::loveu: Edited May 25, 2013 by Lucyna Quote
Energy Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Poker'] Na moich oczach :evil_lol: zrobiła PIĘKNĄ Q na ogródku , laseczkę kiełbaski na przykład śląskiej.[/QUOTE] SUPER:multi::multi::multi:dobrze, że ja kiełbaski nie jadam:evil_lol: Quote
Dark Lord Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 UF, no to teraz musi już być dobrze:multi:.Ile radości może dać psia kupa, a ponoć to taki problem w miastach i każdemu przeszkadza:diabloti::evil_lol:. Quote
Figunia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='wegielkowa']To kiedy niedobre zwierzęciny wyrzucone zostaną do DS-ów?:razz:[/QUOTE] Po ostatnich wieściach można domniemywać, że ów piękny dzień zbliża się wielkimi krokami :multi: A koteczka zapewne będzie jedyną w tym domu, którą ten fakt serdecznie, niebywale wręcz uraduje...:lol: Cieszę się razem z Wami!!!!! Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Idziemy odsiedzieć 3 godziny na kroplówce.Trzymajcie kciuki ,żeby wenflon się nie popsuł. Quote
iwstar58 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Wow, to dalej trzymamy za takie pikne śląskie koopale :lol: [quote name='Poker']Dziękuję za piękne banerki. Chciałam wkleić prawy ,ale krzyczy mi ,że 2 to za dużo.[/QUOTE] U mnie nie krzyczy. Oba linki są skrócone. Zaraz coś wymyślimy ;) Quote
Mattilu Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Trzyma kciuki nieustajaco: za qpale i za wenflon i za powrot do zdrowia Quote
Nutusia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Brawo Duśka - pałaszuj i produkuj twarde dowody :) Quote
Nutusia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) Ciocie, jeśli któraś właśnie wystawiła bądź zamierza wkrótce wystawić bazarek, a nie ma czasu/cierpliwości/możliwości wysyłać dziesiątków zaproszeń - polecam bazarek, który oferuje wysyłanie zaproszeń do 70 osób! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/243730-Zaproszeniowy-bazarek-do-2-06-dla-MAMBY-I-ZNAJDEK Edited May 25, 2013 by Nutusia Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Niestety wenflon się popsuł i w trybie ekspresowym znalazłyśmy się u kochanego dr Szczypki. Próbował założyć wenflon ,ale po 2 próbach stwierdził ,ze szkoda żyłek i łapeczek i podał całość kroplówki dożylnie ,ale inaczej niż zwykle.Poszło świetnie. Dostałam do domu zupełnie inne, moim zdaniem sensowne odżywki i będę Dusię paść. Dr powiedział ,ze ona nadal jest w stanie zagrożenia życia,ale jeżeli quuu, są zagęszczone, to jest szansa ,że jelita zaczną wchłaniać pożywienie. Ja już kilka dni myślałam czy nie zrobić u niej transfuzji krwi.Spytałam o to dr i potwierdził ,że jak najbardziej. Ustaliliśmy ,że w poniedziałek spytam na klinice o to.Jeżeli dr H nie podejmie tematu, to zrobi to dr SZcz.Powiedział ,że będzie działał ,żeby Dusię uratować. Jutro sama jej podam kroplówkę podskórnie. Dusia jest bardzo zmęczona i śpi zawinięta kocykiem, a obok niej Mika. Mąż mówi ,ze po naszym wyjściu bardzo płakała i szukała Dusi.Uspokoiła się dopiero wtulona w niego na kolanach. Dusieńka po powrocie do domu zrobiła znowu piękną , nawet dość twardą qu, tak mąż mi relacjonował , bo on sprzątał z ogródka. Nadal trzymajcie mocno kciuki. Quote
Lucyna Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 oj trzymamy Pokerku i myślami jesteśmy z wami. Dobrze, że następna kupka była ok ... kochane malizny :roll: Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Dunia jak zwykle pociamkała , napluła dookoła ,ale coś do brzuszka poszło.Podałam jej 20 ml odżywek i sulfonamid podskórnie i dziewczynka znowu odpoczywa. jest bardziej zainteresowana światem. Mikunia nie odstępuje jej ani na krok. Quote
Poker Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Ciocie z Kielc, co prawda rzadko tu zaglądacie ,ale moze odpowiecie mi na pytanie co zrobić z kontenerkiem, w którym przyjechały sunie? Quote
Recommended Posts