Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To missieek z nim była non stop, Ona go kochała, głaskała, siedziała z kroplówkami - Jej jest najbardziej ciężko :calus: Natanek po prostu zasnął, w ostatnich godzinach zażółciły mu się białka - czyli przestała funkcjonować wątroba, za dużo było tego wszystkiego na jednego wycieńczonego pieska :(

Dziękuję Wam, że byliście z Natankiem, że pomogliście zebrać pieniądze na leczenie - dziękuję!

Jak missieek się pozbiera to podjedzie do biblioteki/kafejki internetowej i zrobi rozliczenie

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zobaczyłam tytuł, to tak bardzo bałam się tu wejść. :( Dziękujemy Wam ciocie, że walczyłyście o niego, szczególnie Tobie Missieek.

Bądź szczęśliwy za TM... :(

Posted

A ja myślę, że ten pies myślał zupełnie inaczej. Myślał, że mu się udało,że ktoś go zabrał z betonowej podłogi boksu, zabrał go zza krat. Umył go,przytulał, głaskał, mówił do niego, ktoś go kochał. Niby przez chwilę, ale dla niego ta chwila trwała całą wieczność. Z taką pamięcią chwil z ziemskiego padołu poszedł drogą za TM, kochany, odprowadzany setkami dobrych myśli o nim.
Nie każdy pies ma tyle szczęścia. Podążają tą drogą zwierzęta zapomniane, niekochane.

Dzięki dziewczyny za to co zrobiłyście dla Natana.

Biegaj Natanku za Tęczowym Mostem.

Posted

[quote name='malawaszka']też tak myślę, ze to był ostatni moment i ciągle jeszcze pewności nie ma czy się uda

tak leżał tam :(
[URL=http://img192.imageshack.us/i/dsc00366zm.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/4976/dsc00366zm.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Schronisko ???? Czy kolejna MORDOWNIA???

Natan :candle: - obyś śnił się wszystkim, którzy doprowadzili do tego...

Posted

Weszłam tylko na chwilkę, żeby zobaczyć co u Natanka (*)... i ten zmieniony tytuł wątku...:-(:-(:-(...
Kochany! Zasnąłeś przynajmniej spokojnym snem przy TYCH, KTÓRZY zdążyli CIĘ pokochać. Nie byłeś sam....
Sercami i myślami było przy Tobie mnóstwo osób...

[B]
[*]Natanku Kochany
[*] - bądź szczęśliwszy za TM, niż byłeś tu, wśród "ludzi", którzy Cię krzywdzili....[/B]
Biegaj tam z moją Sarunią, Tobisiem i całą gromadką...
[CENTER]()()()()()()()
[][][][][][][]
[/CENTER]

Posted

Dziewczyny, zagladalam do chlopaka i trzymalam kciuki. Strasznie mi przykro. Tyle wycierpiał i musiał odejsc a czekalo go jeszcze wiele pieknego, zostal w koncu pokochany :(
Biegaj, Piekna Istotko wraz z naszymi Przyjaciólmi po zielonych łąkach Tęczowego Mostu :(

Posted

[quote name='malawaszka']To missieek z nim była non stop, Ona go kochała, głaskała, siedziała z kroplówkami - Jej jest najbardziej ciężko :calus: Natanek po prostu zasnął, w ostatnich godzinach zażółciły mu się białka - czyli przestała funkcjonować wątroba, za dużo było tego wszystkiego na jednego wycieńczonego pieska :(

Dziękuję Wam, że byliście z Natankiem, że pomogliście zebrać pieniądze na leczenie - dziękuję!

Jak missieek się pozbiera to podjedzie do biblioteki/kafejki internetowej i zrobi rozliczenie[/QUOTE]

Strasznie przykro :( Wierzyliśmy, że Natanek wyjdzie z tego... pocieszające, że po drugiej stronie już się nie męczy... śpij spokojnie piesku....

Posted

Gdzieś przeczytałam, że psy żyją chwilą.
Natanek odnalazł swoje szczęscie w nieszczęściu, bo czy może byc coś więjcej niż miłość i kochające ręce, które dbają i leczą. I ludzie którym na tobie zależy. To trwało chwilę, ale myślę, że dla niego w tym ostatnim momencie było wszystkim.

Dziękuję, że mogłyśmy poznać dzieki wam Natanka

Posted

Kurcze ....a tak bardzo wierzyłam, że Natankowi się uda :-(:-( ....
biegaj po łąkach malutki z moim Szafranem :-(...
Dobrze, że Byłaś przy nim Missieek !!!