Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest źle :( coś zaczęło go boleć - może nerki, może cewka moczowa - bo jakby przy sikaniu, niestety już bierzemy pod uwagę eutanazję bo na cierpienie nie można pozwolić, zaczął mu jakby wypadać język jak leży, jak ktoś ma jakieś rady jeszcze albo dobre słowo do missieek to 504 060 219

Natanek teraz leży spokojnie pod kroplówką, dostaje wszystko co może dostawać - leki, witaminy, ale niestety powoli w dół :(

a ja miałam dziś taką wielką nadzieję, że będzie lepiej, że się uda, ale wygląda na to, że choroba i wyniszczenie organizmu są nie do pokonania

Posted

[quote name='malawaszka']jest źle :( coś zaczęło go boleć - może nerki, może cewka moczowa - bo jakby przy sikaniu, niestety już bierzemy pod uwagę eutanazję bo na cierpienie nie można pozwolić, zaczął mu jakby wypadać język jak leży, jak ktoś ma jakieś rady jeszcze albo dobre słowo do missieek to 504 060 219

Natanek teraz leży spokojnie pod kroplówką, dostaje wszystko co może dostawać - leki, witaminy, ale niestety powoli w dół :(

a ja miałam dziś taką wielką nadzieję, że będzie lepiej, że się uda, ale wygląda na to, że choroba i wyniszczenie organizmu są nie do pokonania[/QUOTE]

Miałam nadzieję, że będzie lepiej, że będzie jakakolwiek poprawa. :-( Strasznie smutno się to czyta. :( Czy zasięgałyście raz innych weterynarzy?

Posted

Dalam znac na FB ,wkleilam wiadomosc malawaszki ..ci ludzie tez musza wiedziec ...tak bysmy bardzo chcieli ,by te wiesci byly lepsze .Biedny pies ..Wyc sie chce z bezsilnosci ...co moge wiecej napisac ..ze liczymy na cud ...

Posted

[quote name='Marycha35']Cholera, jeśli ma cierpieć to bez sensu, fakt, ale może to takie przesilenie???? Jest źle, żeby było lepiej....[/QUOTE]
Marysiu ..ja tez na to licze .Zreszta chyba tu wszyscy na watku zebrani mamy te same mysli .My jestesmy daleko ..ale ta biedna dziewczyna siedzaca obok Natanka ..jej chyba serce peka widzac jak cierpi .W takiej sytacji naprawde trzeba liczyc tylko na cud z nieba .

Posted

Jeśli ktoś jest w stanie, niech modli się.
Ja już utraciłam wiarę, patrząc na nieszczęścia zwierząt i zwyrodnienie ludzi.
Może wspomogę go dobrymi myślami.