Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam paczkę z fantami od bardzo dobrej duszy dogomaniackiej, cudne rzeczy, bazarek mial być dla Duni, ale myslę, że ta osoba nie bedzie miała nic przeciwko temu, żeby bazarek wystawić dla Natanka.
Dziekujemy Malawaszko za wieści!

Posted

Cudowny, dzielny, biedulek :(
Bardzo przypomina mi to historię jednego z moich kocurków, Piracika.
Też ledwo żywy i cienki jak kartka, ostatkiem sił do mnie trafił.

Trzymaj się Natanku!

Posted

[quote name='Jasza']Mam paczkę z fantami od bardzo dobrej duszy dogomaniackiej, cudne rzeczy, bazarek mial być dla Duni, ale myslę, że ta osoba nie bedzie miała nic przeciwko temu, żeby bazarek wystawić dla Natanka.
Dziekujemy Malawaszko za wieści![/QUOTE]

Ciocie mam 2 fanty. Może potrzeba? Rzeczy są używane, ale w b.dobrym stanie-gra wygibajtus(używana kilka razy) i the sims 3 na konsolę xbox 360. Chciałabym to przekazać na rzecz Natanka, ale nie wiem, czy się nada. Jeśli nadałoby się, to prosiłabym o adres na który mam wysłać.

Posted

Z FB prośba o konto
Asia Czop

• "Witam. Proszę o nr Waszego konta. W tytule wpisać "Dla Natana"?"

• dajcie mi ten numer może to bedę podawac na fb .tylko razem z dopiskiem i wszystko co jest potrzebne
  • Natanku trzymaj się!

Posted

Natanku! Nie mogłam być wcześniej-oczywiście pierwsze kroki na Twój wątek, ale cały czas o Tobie myślałam....
Cieszę się, że walczysz i nie jest gorzej!!!
Cały czas wszystkie tu cioteczki i wujkowie trzymamy za Ciebie kciuki!!! Bardzo, bardzo mocno!!!

Posted

[quote name='Zofija']Kurcze te polskie schroniska...Poproszę o numer konta na pw[/QUOTE]

posłałam, dzięki

w piątek jak nie będzie lało to pojadę ich odwiedzić to porobię nowe zdjęcia Natankowi