Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostrożne ufff. I milutkie głaski dla Natanka, oraz dużo dobrej energii dla psiaka i opiekunki :)
Prosiłam o nr konta, wiem, że miałam zapchaną skrzynke, ale już ją wyczyściłam, może mi któraś z Was podesłać?

Posted

"
Natan żyje, nadal jest słaby, ale wczoraj zjadł puszkę i zaczął saszetkę, w nocy poskubał tej saszetki, dziś ją dokończył - czyli to jest jakaś dobra wiadomość, ale nadal nie daje nam powodów do radości i spokoju bo stan jest poważny. Teraz sobie śpi pod kroplówką, jest spokojny.

Zapalenie płuc, nerek i wątroby"

Jakie sa rokowania, co mowia lekarze?

Posted

[quote name='Ellig']
Jakie sa rokowania, co mowia lekarze?[/QUOTE]

tak jak pisałam wyżej - rokowania są kiepskie, lekarze zawsze mówią, że rokowania są "ostrożne" - szansa jest zawsze, wszystko zalezy jak zareaguje na antybiotyki

Posted

[quote name='malawaszka']tak jak pisałam wyżej - rokowania są kiepskie, lekarze zawsze mówią, że rokowania są "ostrożne" - szansa jest zawsze, wszystko zalezy jak zareaguje na antybiotyki[/QUOTE]

Rokowania ostrożne - to niestety źle się kojarzy...
Jednak mam WIELKĄ NADZIEJĘ, że Natanek się nie podda i będzie walczył!!! A i zmiana antybiotyku wyjdzie Mu na dobre!!!

Posted

Jeżeli nasze myśli i chęć niesienia pomocy mogłyby Mu dać siły - zapewne już by biegał!!!
Miejmy nadzieję, że się nie podda, będzie walczył i Mu się uda!!!
Nasza MOC dla Ciebie Natanku!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Jeżeli nasze myśli i chęć niesienia pomocy mogłyby Mu dać siły - zapewne już by biegał!!!
Miejmy nadzieję, że się nie podda, będzie walczył i Mu się uda!!!
Nasza MOC dla Ciebie Natanku!!![/QUOTE]

Myślę, żeby mógł latać. Dużo zdrowia.

Posted

[quote name='greatmadwomen']Trzymam kciuki za Natanka ale myśle pozytywnie, musi sie udać! A teraz przeproszę ale tu szukają swojego ukochanego psa
kopiuję z działu baza zwierząt zaginionych:
DZIŚ DOSTAŁAM TAKĄ WIADOMOŚĆ I PRZEPRASZAM JEŚLI NIE UMIEŚCIŁAM JEJ W ODPOWIEDNIM MIEJSCU : "Wiadomość tą przesyłam do wszystkich moich znajomych na portalu...
wydarzenie na Fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=170234286375345
Ja w tym temacie
zrobiłam watek tej suni na dogo
Natanku ...