Paula95 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Musimy wierzyć, że będzie dobrze! Trzymaj się Natanku, jesteśmy z Tobą! Quote
Noemi1 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ostrożne ufff. I milutkie głaski dla Natanka, oraz dużo dobrej energii dla psiaka i opiekunki :) Prosiłam o nr konta, wiem, że miałam zapchaną skrzynke, ale już ją wyczyściłam, może mi któraś z Was podesłać? Quote
Ellig Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 " Natan żyje, nadal jest słaby, ale wczoraj zjadł puszkę i zaczął saszetkę, w nocy poskubał tej saszetki, dziś ją dokończył - czyli to jest jakaś dobra wiadomość, ale nadal nie daje nam powodów do radości i spokoju bo stan jest poważny. Teraz sobie śpi pod kroplówką, jest spokojny. Zapalenie płuc, nerek i wątroby" Jakie sa rokowania, co mowia lekarze? Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Ellig'] Jakie sa rokowania, co mowia lekarze?[/QUOTE] tak jak pisałam wyżej - rokowania są kiepskie, lekarze zawsze mówią, że rokowania są "ostrożne" - szansa jest zawsze, wszystko zalezy jak zareaguje na antybiotyki Quote
Sarunia-Niunia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='malawaszka']tak jak pisałam wyżej - rokowania są kiepskie, lekarze zawsze mówią, że rokowania są "ostrożne" - szansa jest zawsze, wszystko zalezy jak zareaguje na antybiotyki[/QUOTE] Rokowania ostrożne - to niestety źle się kojarzy... Jednak mam WIELKĄ NADZIEJĘ, że Natanek się nie podda i będzie walczył!!! A i zmiana antybiotyku wyjdzie Mu na dobre!!! Quote
Jasza Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 I ja się dołączam do kciuków za Natanka. Oby mu się udało, oby chciał walczyć... Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 ja myslę, że on chce żyć i walczy, sił mu brak, ale nie poddał się jeszcze - długo czekałna pomoc i teraz długo musi walczyć, ale on chce i oby mu się udało :kciuki: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jeżeli nasze myśli i chęć niesienia pomocy mogłyby Mu dać siły - zapewne już by biegał!!! Miejmy nadzieję, że się nie podda, będzie walczył i Mu się uda!!! Nasza MOC dla Ciebie Natanku!!! Quote
dorobella Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Jeżeli nasze myśli i chęć niesienia pomocy mogłyby Mu dać siły - zapewne już by biegał!!! Miejmy nadzieję, że się nie podda, będzie walczył i Mu się uda!!! Nasza MOC dla Ciebie Natanku!!![/QUOTE] Myślę, żeby mógł latać. Dużo zdrowia. Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 dobrej nocy Natanku, jutro będzie nowy piękny dzień i na pewno poczujesz się lepiej! Quote
kasiek. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='greatmadwomen']Trzymam kciuki za Natanka ale myśle pozytywnie, musi sie udać! A teraz przeproszę ale tu szukają swojego ukochanego psa kopiuję z działu baza zwierząt zaginionych: DZIŚ DOSTAŁAM TAKĄ WIADOMOŚĆ I PRZEPRASZAM JEŚLI NIE UMIEŚCIŁAM JEJ W ODPOWIEDNIM MIEJSCU : "Wiadomość tą przesyłam do wszystkich moich znajomych na portalu... wydarzenie na Fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=170234286375345 Ja w tym temacie zrobiłam watek tej suni na dogo Natanku ... Quote
sajlana Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 zdrówka słoneczko....wszystkie ciotki o tym śnią! Quote
Recommended Posts