Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.11.2020 o 10:31, Jaaga napisał:

Nie wytrzymałam dzis, przelało mi się. Zapytanie o zamojską Kropkę. Nie nadaję się nawet do ogłaszania.

• Joanna
    Witam czy kotek jest do oddania czy z ajcesoriami w sesie kuweta

Czy Pani w ogóle przeczytała treść ogłoszenia: "Osoby zainteresowane adopcją kotki proszone sa o kontakt telefoniczny: 609160440 . Proszę nie pisać wiadomości, bo ogłoszenie jest dane grzecznościowo". Od siebie, jako osoby dającej ogłoszenia dodam, że kot jest zaszczepiony (koszt ok 45 zł) wysterylizowany ( koszt ok 250 zł), odrobaczony (loszt ok 15 zł) Ma testy w kierunku chorób wirusowych ( koszt ok 100-150 zł) a Pani pyta o kuwete za 15 zł? naprawdę uważa Pani, ze jest odpowiednią osoba do adopcji jakiegokolwiek kota? Fundacja ratuje życie zwierząt, zapewnia im profilaktykę, zapewnia dom tymczawsowy, szuka domu stałego, ogłasza, a nie wyposaża domy zainteresowane adopcją. Jesli chce Pani wyprawkę do kota, to polecam zakup z hodowli za kilka tysięcy. Choc kuwetę i wtedy bedzie Pani musiała zakupic sama. Polecam przemyslec motywację chęci adopcji kota, bo to zobowiązanie i koszty na kolejnych kilkanaście lat.

Brawo...brawo...brawo Jaaga

• Like 2
Posted

Amika już nieco pewniejsza, spaceruje z ogonkiem podniesionym wysoko. Zaczęła się już załatwiać na spacerach, ale niestety mimo to zachowanie czystości jest jej obce póki co. Na środę umówiona sterylka.

32ffe098f2d69fabgen.jpg

b8b5ada159c7b177gen.jpg

Posted
20 minut temu, Murka napisał:

Amika już po sterylce, wszystko ok:) Waży 8 kg.

Dziękuję Kasiu za informacje, czekamy na watek suni, będzie łatwiej i przejrzyściej.

Posted
Dnia 8.11.2020 o 18:08, Tyśka) napisał:

Widziałam na fp ZEA, że Supełek też już ma domek (jak i jego brat Kłębek), więc edytowałam troszkę ogłoszenie kociąt. Zostawiłam tylko Szpulkę (aczkolwiek nie wiem czy to są jej zdjęcia, czy może jej brata Supełka):
https://www.olx.pl/oferta/czteromiesieczna-szpulka-urocza-orientalnej-urody-adopcja-CID103-IDFAscl.html

Tak, Supełek zamieszkał w Sosnowcu, a Kłębek i zamojska Żelka - w Katowicach.

Do adopcji została Szpuleczka i jej mamusia Esterka, jakbyście mogły zmienić ogłoszenia,  to będę wdzięczna.

Z powodu choroby nie mogłam tu z Wami być i na bieżąco przekazywać informacje, wszystkiego nie da się niestety  teraz nadrobić nadrobić.

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Chciałam się jeszcze pochwalić Wam kochani - wczoraj urodził się nasz pierwszy wnuk:)

Ooooo to gratulacje   :) Jak czuje się mama i dzidziuś?

• Like 1
Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Ooooo to gratulacje   :) Jak czuje się mama i dzidziuś?

Dziękuję:)

Maluszek dobrze, zdrowy;  mamcia słaba,  ale dochodzi do siebie;)

• Like 1
Posted
39 minut temu, Tola napisał:

Supełek w DS w Katowicach:)

Żelkę i Kłębuszka może Bogusik tutaj wrzuci.

IMG-20201113-WA0006.jpg

Sama przyjemność wstawiać takie filmiki :)

Żelka i Kłębuszek:

• Like 2
Posted

Tolu gratulujemy  z calego serca 

Wszelkiego zdrowiuskiego najpiekniejszego Mamuni z dzidziem

Pin on Love You Gifts             

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Chciałam się jeszcze pochwalić Wam kochani - wczoraj urodził się nasz pierwszy wnuk:)

Gratulacje!!! Jak dobrze, że wszystko w porządku.

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Gratulacje. Jednym słowem zdziadzieliście. I teraz mąż śpi z babką , a żona z dziadem :)

Zdrowia i radości życzę całej rodzince.

• Like 1
Posted

Tolu, ogromne gratulacje dla mamusi maleństwa i dla Was :) 

Dziękuję za aktualne zdjęcia Szpulki, edytowałam ogłoszenie i podmieniłam fotografie na aktualne :) Czy zmienić miejscowość, na którą ogłaszam? Jakiś czas temu przeniosłam z Katowic do Bytomia i tak wisi tutaj.

• Like 1
Posted
16 godzin temu, Tola napisał:

Gratuluję!

Zdrówka dla mamy i maleństwa :))

• Like 2