Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.10.2020 o 19:07, Sowa napisał:

Jeśli dotrwam do połowy listopada, bez żadnych covidowych niespodziewanek, mogę dać  jej BDT. Nie stały dom, bo ona raczej jest za młoda dla mnie.

Dnia 16.10.2020 o 19:32, Poker napisał:

Jak znajdzie się miejsce dla niej w hoteliku, ale nie w PDT, to wpłacę 150 zł.

Dnia 16.10.2020 o 20:05, Poker napisał:

Mogłabym wziąć sunię pod swoje skrzydła , jeżeli Toczka pójdzie do DS. Zależy to od tego czy się dogadają z psem rezydentem.

Pięknie dziękuję za te oferty pomocy, nic piękniejszego nie mogło suni teraz spotkać:)

Nazwałam ją tak tymczasowo Amika, żeby nie była bezimienna. Porozmawiam z panią, może  udałoby się jeszcze zrobić sterylkę, bo ok. połowy listopada trzeba byłoby już myśleć konkretnie, co dalej.

Posted

Jutro o 11.00 Zulcia jedzie na zabieg, powtórnie proszę o kciuki. Bardzo się boję, chociaż po Waszych poprzednich wpisach wierzę, że i Zulka da radę.

Posted

Jutro o 11.00 Zulcia jedzie na zabieg, powtórnie proszę o kciuki. Bardzo się boję, chociaż po Waszych poprzednich wpisach wierzę, że i moja starowinka  da radę.

Posted
13 godzin temu, Poker napisał:

Trzymam kciuki za Zulkę .

Niestety, Toczka nadal szuka domu.

12 godzin temu, Bogusik napisał:

Trzymam kciuki za Zulcię!

11 godzin temu, Jo37 napisał:

Ja też.

10 godzin temu, Havanka napisał:

Moje również zaciśnięte z całych sił !

7 godzin temu, Nesiowata napisał:

Trzymajcie się wszyscy!

3 godziny temu, Nadziejka napisał:

Doudou - Me To YoU

Sciskamy tulamy za wszystkie lapucinki brzusie

2 godziny temu, Anula napisał:

I ja też jestem myślami z Wami,oby zabieg przeszedł pomyślnie.

13 minut temu, agat21 napisał:

Kciuki zaciśnięte! Będzie dobrze :)

Bardzo Wam kochane dziękuję, ale zabieg znowu odłożony na 02.11.  - tym razem kardiolog z Lublina nie dojechał z powodu choroby:(.

Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Ja dziękuję. Ile niepotrzebnych emocji. Ale nie ma rady...

No nie ma, trzeba czekać. Tymczasem babinek dziękuje za kciuki

IMGP2010.JPG

• Like 7
  • Upvote 1
Posted

Dostałam wczoraj ankiete przedadopcyjną w sprawie Solara. Rodzina w kamienicy w Rudzie Śląskiej szuka aktywnego psa. W domu jest 7-latka, kotka i świnka morska. Mam nadzieję, że rodzina z Krakowa przejdzie dziś pomyslnie wizytę i Solar tam pojedzie. Stąd pytanie, wiecie o jakimś psiaku, ktory nadawałby się do takich warunków, żebym mogła zaproponować?Będę z panią rozmawiać, bo jak dla mnie Solar  i tak nie byłby psem dla nich, bo chęci są ważne, ale trzeba też  miec doświadczenie do takiego psa i wiedzieć z czym może się wiązać adopcja młodego, silnego nieokrzesanego ponad trzydziestokilowego samca. To nie szczeniaczek przekazany z hodowli. Myslałam, żeby państwu zaproponowac jakiegoś mniejszego psiaka, który odnalazłby się w mieszkaniu w mieście.

Posted
1 godzinę temu, Jaaga napisał:

Dostałam wczoraj ankiete przedadopcyjną w sprawie Solara. Rodzina w kamienicy w Rudzie Śląskiej szuka aktywnego psa. W domu jest 7-latka, kotka i świnka morska. Mam nadzieję, że rodzina z Krakowa przejdzie dziś pomyslnie wizytę i Solar tam pojedzie. Stąd pytanie, wiecie o jakimś psiaku, ktory nadawałby się do takich warunków, żebym mogła zaproponować?Będę z panią rozmawiać, bo jak dla mnie Solar  i tak nie byłby psem dla nich, bo chęci są ważne, ale trzeba też  miec doświadczenie do takiego psa i wiedzieć z czym może się wiązać adopcja młodego, silnego nieokrzesanego ponad trzydziestokilowego samca. To nie szczeniaczek przekazany z hodowli. Myslałam, żeby państwu zaproponowac jakiegoś mniejszego psiaka, który odnalazłby się w mieszkaniu w mieście.

Jaaga,gdyby jeszcze się zgłosił jakiś dom to jest bardzo fajny,spokojny Fabio do adopcji (jest więcej zdjęć w linku).Jest u Murki.

0aff03523292cc40gen.jpg

To jego wątek:

https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-kolejny-psiak-w-potrzebiew-fabiojuż-u-murkibardzo-proszę-o-finansowe-wsparcie-psiakaktóry-teraz-ma-szanse-na-lepsze-życie/page/5/

Posted
7 godzin temu, Anula napisał:

Jaaga,gdyby jeszcze się zgłosił jakiś dom to jest bardzo fajny,spokojny Fabio do adopcji (jest więcej zdjęć w linku).Jest u Murki.

0aff03523292cc40gen.jpg

To jego wątek:

https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-kolejny-psiak-w-potrzebiew-fabiojuż-u-murkibardzo-proszę-o-finansowe-wsparcie-psiakaktóry-teraz-ma-szanse-na-lepsze-życie/page/5/

Fabio się nie nadaje, zje kota i świnkę morską...

Od nas to tylko Inka mi przychodzi do głowy, ale ona jest całkiem innej urody (beżowa i długowłosa), poza tym dla niej szykuje się już dom, w piątek wizyta.

Pola by się chyba nadała, ale ona jest trochę mniejsza (waży 12 kg):

f1d9669ef4bd7764gen.jpg

• Like 1