Zagrodowy pies polski Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 1 godzinę temu, KrystynaS napisał: Zagrodowy pp poproś o bezpośrednią wizytę u lekarza, masz takie prawo zwłaszcza, że to nie choroba przewlekła którą leczysz od lat tylko stan nagły, który pojawił się parę dni temu 28 minut temu, wiolhelm170 napisał: Zoo ale to po szczepieniu ? Ja po Astrze miałam 3 dni choroby. Szczepionkę Phisera mieliśmy w czwartek. Ja spałam dwa dni i następne dwa było w miarę ok. Potem pojawił się kaszel a wczoraj temperatura. Mąż od początku ma kaszel i temperaturę. Wczoraj lekarz zmienił mu tabletki i dziś jest lepiej. Masz rację KrystynaS, poproszę o bezpośrednią wizytę, bo ile można chorować:(:( Quote
elik Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 2 godziny temu, teresaa118 napisał: od 1 maja 50 zl Bardzo serdecznie dziękujemy Skończyły mi się lajki, ale jutro powrócą :) Quote
wiolhelm170 Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Zpp to się pewnie przy okazji zarazilyscie albo przeziębiliscie. 1 Quote
maarit Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Możliwe, że coś złapaliście "przy okazji" (oby nie!). Każdy organizm inaczej reaguje. W gronie moich znajomych najbardziej odchorowali ci, którzy mieli wysokie przeciwciała. Moja mama też, dwa dni po P. Niby dzisiaj śmiga. Ona też miała wysokie przeciwciała bo nas w październiku położyło. Na szczęście lekko, ale akurat ją najdłużej trzymało. Uważajcie i dzwońcie do lekarza jeśli nie mija. Quote
Murka Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Biała dzisiaj już dużo lepiej jeśli chodzi o spacer. Jest jeszcze chaotycznie i ciągnie, ale już trochę połaziłyśmy, sunia zrobiła koo i sioo, trochę powąchała sobie trawki. Gryzienie smyczy było sporadyczne i już nie tak zaciekłe. Rano czekała na spacer, stała przy kratach przy bramce:) Jak widać na fotkach ma spore płaty dredów i zlepów sierści. Będę je usuwać powoli, dziś już trochę wycięłam z grzbietu. Ona wygląda jak mieszaniec owczarka niemieckiego z podhalanem. Na głowie i uszach ma kręcone małe włoski jak owieczka:) 14 Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 38 minut temu, maarit napisał: Możliwe, że coś złapaliście "przy okazji" (oby nie!). Każdy organizm inaczej reaguje. W gronie moich znajomych najbardziej odchorowali ci, którzy mieli wysokie przeciwciała. Moja mama też, dwa dni po P. Niby dzisiaj śmiga. Ona też miała wysokie przeciwciała bo nas w październiku położyło. Na szczęście lekko, ale akurat ją najdłużej trzymało. Uważajcie i dzwońcie do lekarza jeśli nie mija. Jestem po wizycie. Do poniedziałku bierzemy Aulin. A jeżeli w poniedziałek nie minie , to jedziemy sprawdzić czy nie mamy koronawirusa. Wszystko super, tylko, kto nas utrzyma ja zamkną firmę mojego zięcia i córki. Teraz jesteśmy na ich utrzymaniu Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 3 minuty temu, Murka napisał: cudne zdęjcia, dziękuję za info. Wszystkie na nie czekałyśmy:):):) Quote
mari23 Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 ona się uśmiecha :) :) ja też - choć przez łzy, bo jej zmarnowane 8 lat życia ściska serce :( :( taka cudna sunia... 1 Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 14 minut temu, Murka napisał: A tutaj jeszcze taki peryskop:) Super, ma taką skrzynię, żeby się czuć bezpieczniej? Quote
bou Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 3 godziny temu, elik napisał: Bardzo serdecznie dziękujemy Skończyły mi się lajki, ale jutro powrócą :) Wpłaciłam obiecaną stówkę na Owieczkę :) 1 Quote
Murka Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 1 minutę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Super, ma taką skrzynię, żeby się czuć bezpieczniej? To budka, tylko dach zdjęty na chwilę:) Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 1 minutę temu, Murka napisał: To budka, tylko dach zdjęty na chwilę:) Fajna budka, suni się podoba:):) Quote
beataczl Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Tak pięknie się uśmiecha... jest już szczesliwa ♥️ Quote
rozi Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Jestem po wizycie. Do poniedziałku bierzemy Aulin. Znam i mam Aulin, daje się pooperacyjnie przeciwbólowo/przeciwzapalnie. Operacje szczęki, kości. Czemu u Ciebie Aulin? Quote
Tyśka) Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Przed chwilą, ewu napisał: Miś polarny:) Też mi się tak skojarzyło :) CUUDO. Quote
Dusia-Duszka Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 2 godziny temu, Murka napisał: Tutaj prezentuje się wspaniale :) Quote
konfirm31 Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Moja koleżanka, zachorowała wkrótce po pierwszej dawce Pfizera, potwierdzone dodatnim PCR. Dzięki szczepieniu, przeszła infekcję względnie lekko. Zdrowia życzę całej Waszej Rodzinie. Biała prześliczna i faktycznie jak niedźwiedź polarny :) 1 Quote
Tola Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Biała jest cudna, nie mogę się napatrzeć, oczywiście przez łzy, tak bardzo się cieszę! Nie spodziewałam się, że na drugi dzień po opuszczeniu schroniska zobaczę sunię na spacerku na smyczy i uśmiechniętą! Tylko nadal tak bardzo bolą te zmarnowane psie lata:(. No nic, aby było teraz dobrze, bo to najważniejsze. Quote
Recommended Posts