bros Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 M&S napisał(a):Już po 20-tej.......wiadomo coś? :cool3::cool3::cool3::cool3::eviltong: Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Ups, zapomniałam spytać... Już po 20-tej - jesteście wszyscy?.... ;) Można puścić kciuki - bardzo dziękujemy za dzielne trzymanie, ale... OPŁACIŁO SIĘ!:multi: Lusia MA DOM! Jak z marzeń! :loveu: Pan zadzwonił, włączył telefon na głośnomówiący, żeby cała Rodzina słyszała naszą rozmowę i moje przyrzeczenie, że Lusia już jest ich na 100%! :lol: A to dlatego, że historia smutna Państwa spotkała... Gdy podjęli decyzję o adopcji psa, pojechali do schroniska w Józefowie, wybrali psiaka i poprosili o rezerwację, by dać sobie czas na przygotowanie wszystkiego: zakup posłania, misek, zabawek, karmy i smyczki (wiedząc już jakiej wielkości jest psina). Umówili się, że przyjadą w piątek zabrać psiaka i się okazało, że... w czwartek pies zostałć wyadoptowany! Nie muszę pisać jakie było rozczarowanie (głównie dzieci), choć i radość przez łzy, że psiak dom znalazł. Dałam słowo honoru, harcerza i własne, zaznaczając, że do takiego domu sama bym się chętnie wyadpotowała! :evil_lol: Plan jest taki: jutro dzwonię do Doktora i umawiam się na wtorek. Rano we wtorek Lusińska nie dostaje śniadania. Robimy krew, słuchamy serduszka i wszystkie te inne "czary" i jeśli wszystko będzie OK, Lusiak pójdzie na stół. Na środę Małż weźmie urlop i poniańczy rekonwalescentkę, a w sobotę zawożę Księżniczkę do domku, robiąc ustawową "wizytację" (Państwo pójdą zdjąć szwy do lecznicy na Powstańców ;)). Był brany pod uwagę również piątek, ale Syn oprotestował, bo nie mógłby wziąć udziału w powitaniu Lusi, gdyż już się zobowiązał, że poprowadzi szkolną dyskotekę i nie ma jak się "wykpić" :razz: A jeśli Doktor we wtorek nie będzie mógł (w co wątpię, bo znając go, na wieść, że psina do domu jedzie, gotów zostać po godzinach - a bo to pierwszy raz?...:eviltong:), umówimy się na czwartek i wtedy wyjazd do domku będzie w kolejny piątek. Oczywiście Dzieci liczą na to, że plan A wypali:razz: A teraz już się można CIESZYĆ!:multi::lol::loveu::razz::evil_lol: Quote
jostel5 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cieszę się! Strasznie!:) I serdecznie gratuluję Lusi takiego domku! Adopcja ekspresowa-UWIELBIAM takie!:) Quote
jola_li Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [/CENTER] Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 :laola::laola::laola::laola:Fantastycznie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
figa33 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Brawo Magdo kochana :multi:! Przyznaj się , jesteś CZARODZIEJKĄ :cool3:!! Quote
terierfanka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ale błyskawiczna akcja :) :) :) :) :) Quote
inka33 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Brawo, Lusia! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Brawo, Nutusia! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Brawo, super DS! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 No i teraz Wrocław i Warszawa to pieskie miasta siostrzane! :) Quote
Luna14 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 w droge mała powodzenia, Nutusia która to już adopcja bo sie pogubiłam Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Siedemnasta (w tym dwie moje własne)! Z kolejną tymczasowiczką będę adopcyjnie... pełnoletnia! ;) Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 No, taka ze mnie... Czarownica! A z Ziutki... Wiedźma! I wespół w zespół... domki z kotła chochlą wyciągamy!:evil_lol: Quote
Luna14 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 magiczna jesteś Nutusia, najważniejsze w tych adopcjach jest to ze nie miewasz zwrotów a to wielka sztuka taki domek znalezc w krótkim czasie Quote
jofracy Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Gratuluję! mam nadzieję, że kolejny tymczas już czeka za rogiem, bo co ja będę czytać... Quote
Ziutka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nutusia napisał(a):No, taka ze mnie... Czarownica! A z Ziutki... Wiedźma! I wespół w zespół... domki z kotła chochlą wyciągamy!:evil_lol: I tak Nutusiu trzymać dalej :evil_lol: Strasznie się cieszę :multi: walnę sobie drina chyba :drinking::drinking::cunao::cunao::drink1::drink1::drinka: Quote
AMIGA Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Uffffffffffff, wreszcie bede mogła się zabrać do jakiejś pracy, bo z zaciśniętymi kciukami to i śrubą w mikroskopie nie da się kręcić, ani tymczasika Franiola na kolankach poprzytulać. A Nutusia zaczyna chyba starać się o pobicie zeszłorocznego rekordu w Jej adopcjach. OBY, OBY - niech wszystkie psiaczki znajdują tak szybciutko tak wspaniałe domki. Nie ma cudowniejszych wieści od takich, które wciąż się czyta na wątkach Nutusi :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale super wiadomosc!! Te Twoje DT to naprawde jakas magia, psiaki znajduja super domy i szybko :loveu: Quote
marmosia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nutusiu, złotoręka i złotoserca, jesteś Czarodziejką :) Może teraz pomożesz Luizce z Dzierżoniowa, tam skąd miała być Poziomka? Pliiiissss :) Quote
marmosia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nutusia napisał(a):Siedemnasta (w tym dwie moje własne)! Z kolejną tymczasowiczką będę adopcyjnie... pełnoletnia! ;) :razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts