Ellig Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 marmosia napisał(a):Hurrrraaaaaaaaaaaa :) Nowy Dom Lusi to naprawde wymarzony dom.Panstwo, przygotowani w 200% na przyjecie suni.Bardzo mili i zyczliwi .Wieczorem bedzie realcja Nutusi a ja wstawie zdjecia. I jeszcze jedna wiadomosc, Panstwo zaloguja sie na Dogomanii i beda sami pisac i wstawiac zdjecia Lusi. :multi: Quote
[email protected] Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 no proszę Nutusia ma rękę do dobrych adopcji Quote
bros Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 CUDOWNE wiadomości :) Nutusia działa jak błyskawica :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ellig napisał(a):Lusia juz jest w DS, wiecej pozniej:) Fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Jestem nareszcie! Trochę domem się przyszło zająć po powrocie :cool3: Omatkomojajedyna Ludzie - jaki Luśka ma dom, to nawet nie wiem czy będę umiała to słowami wyrazić!!!!:crazyeye: Ale od początku: Wysiadłyśmy z samochodu i Lusia bardzo ładnie i grzecznie szła na smyczy. Weszłyśmy spokojnie do klatki, potem do windy - bez żadnej paniki. Owszem, w windzie stała opierając się na wszelki wypadek o moje nogi, ale spokojnie dojechałyśmy na IV piętro. Cała rodzina powitała nas w progu. Lusia trochę onieśmielona, ale lody puściły natychmiast, gdy najpierw Pan Marcin pogłaskał, a potem to już poooooszłooooo..... Wszyscy głaskali, a Lusinda sama nie wiedziała jak ma się nadstawiać!;) Pojawiły się też smaczki i momentami gra była nieczysta, żeby przejąć psa do głaskania:evil_lol: Lusia pozowała też do zdjęć - nie tylko mi, ale także Panu, bo cała Rodzina i Znajomi czekali na mms ze zdjęciem nowego Domownika:razz: W domu wszystko gotowe - wygodny tapczan (z mini jasieczkiem:diabloti:), miseczki (jedna już z wodą), smyczka, szeleczki, szampon, zabawka, karma Acana, szczotka, a także... szczegółowa rozpiska kto kiedy z psem wychodzi! Z odnośnikami na wszelkie ewentualności :eviltong: Lusia zwiedzała salon, hol i kuchnię i przechodziła z rąk do rąk głaszczących. Swobodnie poszła sama się napić. Nie zapuszczała się jedynie do części sypialnej mieszkania, ale chyba dlatego, że tam nie było... nikogo do głaskania:evil_lol: Tak nam się miło rozmawiało, że trudno było wyjść... Lusia poszła z dziećmi do pokoju Weroniki, gdzie była głaskana na 4 ręce i nawet za mną nie piszczała... Co do imienia, to ostateczna decyzja nie została podjęta - brane pod uwagę jest jeszcze Emi. Państwo dali sobie czas, żeby się lepiej przyjrzeć Malusiej i zadecydować które imię bardziej będzie im do niej pasować. Za godzinkę po moim wyjściu całą Rodziną mieli iść na pierwszy spacer. Blok stoi z dala od głównej ulicy, jest ogrodzony, a za ogrodzeniem są fajne tereny spacerowe, pola, jest też niedaleko las! I z uwagi na zbliżającą się wiosnę, wszyscy już się cieszą na wspólne wypady na działkę. I wiecie co, WCALE nie płakałam - wręcz przeciwnie - micha mi się cieszyła, że Luśka trafiła taki los na loterii!:multi: Dostałam od Państwa 150 zł na następną psinkę, która do nas trafi - piękne dzięki! Wpisuję zatem do postu rozliczeniowego jako posag dla Osiemnastki:loveu: Quote
bros Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 i co ja moge tutaj dodać ? słow mi brakło .................:iloveyou: Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ale cudownie czyta się takie relacje:-) Czekamy na zdjęcia niuni kochanej:-) Ja też jestem bardzo ciekawa kto będzie numerem 18;-) Quote
[email protected] Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 super no to Nutusiu która to szczęśliwa osiemnastka?:cool3: Quote
Nutusia Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Osiemnastka na razie owiana tajemnicą... Jest opcja, że przeskoczę pełnoletność i z Osiemnastką przyjedzie od razu Dziewiętnastka. Ale wszystko się okaże w tzw. praniu ;) A ja właśnie dostałam: a) mms-a ze zdjęciem Emi śpiącej z Weroniką na kanapie b) cynk, że Pan Marcin właśnie czyta wątek ;) c) sms-a: spacer (popołudniowy) super się udał i siusiu też było :) Chodzi jak cień za nami... jest słodka. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Właśnie Dzieci idą z Emi na spacer... Quote
M&S Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Wspaniałe zakończenie!!!!! I początek nowego pieknego życia. Buziaki dla Lusi:):) Quote
Ellig Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nutusia napisał(a): A ja właśnie dostałam: a) mms-a ze zdjęciem Emi śpiącej z Weroniką na kanapie b) cynk, że Pan Marcin właśnie czyta wątek ;) c) sms-a: spacer (popołudniowy) super się udał i siusiu też było :) Chodzi jak cień za nami... jest słodka. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Właśnie Dzieci idą z Emi na spacer... Wklejam obiecane zdjecia i pozdrawiam Lusiowa Rodzinkę, zdjecie wyslane mms-em bedzie na koncu.Zapraszam!:) Grafik spacerow Emi:) Quote
taxelina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Widac ze niczego jej tam nie bedzie brakowac :loveu: Quote
[email protected] Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 no proszę jak ładnie piękny widok i bezcenny Quote
Ewa Marta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ależ ja się ckliwa robię na starość;-) Poryczałam się i w gardle mam gulę ze wzruszenia..... Uwielbaim takie zakończenia psiej tułaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts