Nutusia Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ziutka napisał(a):Nutusiu, dzięki za telefon ;) Wiesz... ja lubię się cieszyć w towarzystwie;) Quote
Ziutka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nutusia napisał(a):Wiesz... ja lubię się cieszyć w towarzystwie;) Nawet nie wiesz, jak ja się ucieszyłam :multi: Siedziałam sobie w odwiedzinkach u mestudio i jej tymczasów i słyszę, że ktoś dzwoni, mówię nie odbieram bo w gościach jestem :eviltong: noooo... ale jak spojrzałam na wyświetlacz i zobaczyłam "Nutusia dogo" to mówię " sorry ale dogo dzwoni, muszę odebrać " :evil_lol: i tu takie wieści :bigcool: Quote
figa33 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 kciuki mocno zaciśnięte :kciuki::kciuki: Quote
jola_li Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda :kciuki: !!!!!!!!!!!!!!! Quote
jostel5 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Wierzę,że to TEN dom! Na pewno ten,przecież nie może być inaczej,NIE JEST inaczej!:) Quote
terierfanka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 będę spać z zaciśniętymi kciukami ;) Quote
bros Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 no nie wierzę :) już zasuwam zamek na usta ciiiiii kciukasy pozaciskane :) Quote
Ellig Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nutusia napisał(a):Wiesz... ja lubię się cieszyć w towarzystwie;) Dokladnie tak,Nutusia dzieli sie swoimi radosciami za co jestem Jej wdzieczna bo po takim telefonie od razu mam lepszy dzien:) Kciuki zacisniete:) Quote
AMIGA Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 I ja trzymam mocno, mocno. To po prostu niesamowite jakie u Nutusi ejst tempo! Ja myslę, ze każdy pies powinien trafiać do Niej a wtedy ilosc adopcji natychmiast by się zwielokrotniła. TFU TFU TFU 3 x za lewe ramię Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 To prawda, Nutusia ma szczęśliwą rękę!!!! Quote
Ewa Marta Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ale się dzieje:-) Trzymam kciuki!!!!!! To dzisiaj juz bedzie wiadomo.... Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Zgodnie z umową, Pan zadzwonił o 15-tej. Właśnie Państwo wyszli z wizyty u drugiej suni. Pan poprosił o czas do 20-tej, bo jeszcze jechali do Mamy. Mają wszystko przedyskutować i rodzinnie się naradzić, ale Pan rzucił mimochodem "na 90% Luśka będzie nasza, co zresztą pewnie Pani wczoraj zauważyła" :) No, także żadnych zwolnień z trzymania kciuków ;) Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nutusia napisał(a):Zgodnie z umową, Pan zadzwonił o 15-tej. Właśnie Państwo wyszli z wizyty u drugiej suni. Pan poprosił o czas do 20-tej, bo jeszcze jechali do Mamy. Mają wszystko przedyskutować i rodzinnie się naradzić, ale Pan rzucił mimochodem "na 90% Luśka będzie nasza, co zresztą pewnie Pani wczoraj zauważyła" :) No, także żadnych zwolnień z trzymania kciuków ;) Bomba!!!!!! i trzymamy nieustająco:) Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 deer_1987 napisał(a):Dobrze ze 20 juz niedlugo! Marta, chyba chodzi o godziną 20-tą....;) Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 M&S napisał(a):Marta, chyba chodzi o godziną 20-tą....;) Tak wiem tylko nie dopisalam dobrze ze godzina 20 juz niedlugo bo jest 17:39 :diabloti: Quote
Recommended Posts