Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Wiesz... ja lubię się cieszyć w towarzystwie;)

Nawet nie wiesz, jak ja się ucieszyłam :multi:
Siedziałam sobie w odwiedzinkach u mestudio i jej tymczasów i słyszę, że ktoś dzwoni, mówię nie odbieram bo w gościach jestem :eviltong: noooo... ale jak spojrzałam na wyświetlacz i zobaczyłam "Nutusia dogo" to mówię " sorry ale dogo dzwoni, muszę odebrać " :evil_lol: i tu takie wieści :bigcool:

Posted

Niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda, niech się uda :kciuki: !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nutusia napisał(a):
Wiesz... ja lubię się cieszyć w towarzystwie;)

Dokladnie tak,Nutusia dzieli sie swoimi radosciami za co jestem Jej wdzieczna bo po takim telefonie od razu mam lepszy dzien:)

Kciuki zacisniete:)

Posted

I ja trzymam mocno, mocno.
To po prostu niesamowite jakie u Nutusi ejst tempo! Ja myslę, ze każdy pies powinien trafiać do Niej a wtedy ilosc adopcji natychmiast by się zwielokrotniła.
TFU TFU TFU 3 x za lewe ramię

Posted

Zgodnie z umową, Pan zadzwonił o 15-tej. Właśnie Państwo wyszli z wizyty u drugiej suni. Pan poprosił o czas do 20-tej, bo jeszcze jechali do Mamy. Mają wszystko przedyskutować i rodzinnie się naradzić, ale Pan rzucił mimochodem "na 90% Luśka będzie nasza, co zresztą pewnie Pani wczoraj zauważyła" :)
No, także żadnych zwolnień z trzymania kciuków ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Zgodnie z umową, Pan zadzwonił o 15-tej. Właśnie Państwo wyszli z wizyty u drugiej suni. Pan poprosił o czas do 20-tej, bo jeszcze jechali do Mamy. Mają wszystko przedyskutować i rodzinnie się naradzić, ale Pan rzucił mimochodem "na 90% Luśka będzie nasza, co zresztą pewnie Pani wczoraj zauważyła" :)
No, także żadnych zwolnień z trzymania kciuków ;)

Bomba!!!!!! i trzymamy nieustająco:)