Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio... taki jamniko-wyżło-posokowiec! :)

A to zdjęcie najlepiej obrazuje jak łatwo Luśce zdjęcie zrobić aparatem, który dopiero po kilku sekundach reaguje na naciśnięcie migawki ;)

Posted

Cieszę się bardzo z tak dobrego początku - Towarzystwo Terapeutyczne znów potwierdziło wysoką jakość wsparcia psychologicznego :-)!
(A tytuł do aktualizacji ;-)).

Posted

Tytuł już nowy! :) Gabinet psychoterapii rzeczywiście godny polecenia ;)
Z powodu mrozu wróciłam dziś wcześniej z pracy, bo w biurze temperatura (przy włączonym na full olejaku) ledwo dobija do 16 stopni :(
Pieski bardzo zadowolone z takiego obrotu sprawy. Zdążyły natomiast dostać się do biblioteki, wyciągnąć rzeczy do prasowania i moje ubranie domowe. Na posłaniu znalazłam też swoją kurtkę... Generalnie zabawa musiała być przednia! :)

A tu zdjęcie Gliździocha na posłanku od Cioci Bros - w przeciwieństwie do Bronka, Lili mieści się całkiem dobrze :)

Posted

Tytuł zaktualizowany! ;) Obsługa gabinetu psychoterapii powiadomiona o pochwałach :)

A tu Lili na posłanku od Cioci Bros - w przeciwieństwie do Bronka, całkiem dobrze się na nim mieści :)

Posted

Nutusia napisał(a):

Cudowne dziecko pinczera sredniego i jamniczki ;)

Sliczna sunia. I sprytnie sobie wykombinowala szukanie domu przez tymczas. Nie ma co liczyc na przypadek. Niech Nutusia sprawdza domki i wybiera najlepszy. :smokin:

Posted

Nutusia napisał(a):

A to zdjęcie najlepiej obrazuje jak łatwo Luśce zdjęcie zrobić aparatem, który dopiero po kilku sekundach reaguje na naciśnięcie migawki ;)

Piękny ogonek :)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Nutusiu, jak moja tymczasową boksię wyekspediuję, to przyjadę do Was, na dt!

ZAPRASZAMY!!! :)

Pinczerko-jamniko-posokowiec coraz bardziej się rozkręca i muszę wymyślić system... kar i represji!:razz: Do tej pory tylko Lili miała przechlapane i nawarczane za każdym razem, gdy się zbliżała, a dziś rano Kresi się oberwało, gdy się chciała rano ze mną tradycyjnie przywitać!!!:mad: Luśka została zdecydowanie wyproszona z łóżka i zostało jej kategorycznie nagadane! Żeby terapeutkę własną, co serce i wyrozumiałość na łapie podała tak potraktować!!!
Po rozdziale "zajęć na nieobecność ludzi", czyli kostek prasowanych też doszło do spięcia Lili-Luśka, bo nie można wziąć swojej przydziałowej, iść w kątek i się zająć, tylko koniecznie trzeba sprawdzić czy tej drugiej smaczek nie jest lepszy!:mad: W tym przypadku obie mają za uszami!

Posted

Nutusia, weź wyślij gdzieś na tydzień Lesia i przyjmij Kajtuna na wywczasy poprawczakowe do terapeutek swoich... :diabloti:

...Lesia, Lili, Lusię, kLeskę i heLenkę oraz Lutusię prosi Lena. :evil_lol:

Posted

Nio... ;) Lena - zamieńmy się. Po tygodniu z Lesiem, będziesz się z powrotem zamieniać w te pędasy! :)

A tak w ogóle to ona ma coś dziwnego z jedzeniem... Dziaduje przy stole, obrywki zjada ze smakiem, a z miski, ani rusz! Do tej pory jadła z ręki. Teraz bierze i wypluwa. Otworzyłam puszkę... Niby się cieszy, do miski podchodzi i... odchodzi. Zamknęłam w sypialni, żeby spokój miała - nic nie pomogło. W końcu w tej sypialni z ręki zjadła, ale nosa do miski nie wsadziła....
Jakieś pomysły?...

Posted

Tiga adoptowana przez moją ciocię karmiona była kanapkami nie jadała przez dłuuuugo z miski, tylko przy stole czekała na "zrzuty"

Romek boi się metalowych misek, z plastikowych wywala na podłogę i dopiero zjada

takie jakieś dziwadła

Posted

No nie wiem - niby podchodzi do miski, z radością nawet! Miseczka jest plastikowa (w spadku po Milce ;)) Luśka też wywala na podłogę, ale potem... nie zjada...

Dziewczynki, znacie kogoś, kto by przeprowadził wizytę PA dla młodziutkiej DONki w Warszawie przy ul. Wilanowskiej (ulicy, nie alei!!!)

Posted

No dziewczyna rogi pokazuje...............a z tym jedzeniem, to głupia sprawa. Może trzeba ją przegłodzić, tzn. nie dawać poza miska niczego?!

Niestety nie znam nikogo.....

ul. wilanowska jest w Wesołej, może Mysza1 coś będzie wiedziała....?