Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm... Wg moich notatek, to dziś jest rocznica, czyli Emisiowe URODZINY! :) I już miałam do Was smsa pisać ;)

Emi to jedna z moich błyskawicznych adopcji. Nie dała mi się Marcinowa Rodzinka długo nią nacieszyć jako DT - ledwie 14 dni! Ale pamiętam jak dziś... Ogłoszenia zrobione przez Ziutkę pokazały się w piątek, a w sobotę rano zadzwonił telefon i pytanie czy można jeszcze dziś przyjechać i poznać sunię. A gdy przyjechali, poznaliśmy się, porozmawialiśmy i pojechali poznać jeszcze jedną sunię, już o niczym innym nie mogłam myśleć jak o tym, że takiej właśnie Rodziny Emi (jeszcze wtedy Lusia) potrzebuje! Oczekiwanie na odpowiedź ciągnęło się jak makaron, ale jakże warto było czekać!
A potem nasza podróż i dom, w najmniejszych szczegółach przygotowany na powitanie nowego członka Rodziny - z pamiętną rozpiską obowiązków zawieszoną na lodówce :)
Bardzo, bardzo Wam dziękuję za takie cudowne życie dla Emi. Za to, że może się nim cieszyć i pokazać, jakim jest wspaniałym psem, który zasługuje tylko na dobro. Kolejnego szczęśliwego roku życzę więc CAŁEJ RODZINIE :)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ellig napisał(a):
Nie widac zdjec, znowu cos sie dzieje z Dogomanią.

Dzisiaj wieczorem dam link do zdjęć na zewnętrznym serwerze.... Ale to pewnie za jakąś godzinę najwcześniej.....

Zgrywają się..... Jeszcze proszę o cierpliwość :)

Edited by embw
Posted

Ależ się z niej piękne psisko zrobiło! A tarzanko w koniczynie... jaka beztroska, szczęśliwość i bezpieczeństwo. No i wciąż na piernatach, wciąż tulona, głaskana... DZIĘKUJĘ! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Ależ się z niej piękne psisko zrobiło! A tarzanko w koniczynie... jaka beztroska, szczęśliwość i bezpieczeństwo. No i wciąż na piernatach, wciąż tulona, głaskana... DZIĘKUJĘ! :)[/QUOTE]

Jest cudna, kochana..... Jest z nami rok.... a jest tak jakby była z nami od zawsze..... To my dziękujemy :)

Posted

[quote name='embw']Jest cudna, kochana..... Jest z nami rok.... a jest tak jakby była z nami od zawsze..... To my dziękujemy :)[/QUOTE]

Jak wspaniale jest czytac takie wiadomosci z Domku suni:)

Posted

[quote name='Nutusia']No, to z dziękowaniem jesteśmy kwita ;)
A najważniejsze, że takich "roków" przed Wami jeszcze całe mnóstwo :)[/QUOTE]

Oby jak najwięcej :) :) :)

• 4 months later...
Posted

Magda nie wiedziałam,że Emi to była Twoja podopieczna. Dobrze znam jej "rodzinę" mój młodszy syn chodził do gimnazjum z Bartkiem. Naprawdę ma wspaniałą rodzinę i ona też jest cudna. Jest bardzo kochana i rozpieszczana, naprawdę dobrze trafiła.