Nutusia Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Hmmm... Wg moich notatek, to dziś jest rocznica, czyli Emisiowe URODZINY! :) I już miałam do Was smsa pisać ;) Emi to jedna z moich błyskawicznych adopcji. Nie dała mi się Marcinowa Rodzinka długo nią nacieszyć jako DT - ledwie 14 dni! Ale pamiętam jak dziś... Ogłoszenia zrobione przez Ziutkę pokazały się w piątek, a w sobotę rano zadzwonił telefon i pytanie czy można jeszcze dziś przyjechać i poznać sunię. A gdy przyjechali, poznaliśmy się, porozmawialiśmy i pojechali poznać jeszcze jedną sunię, już o niczym innym nie mogłam myśleć jak o tym, że takiej właśnie Rodziny Emi (jeszcze wtedy Lusia) potrzebuje! Oczekiwanie na odpowiedź ciągnęło się jak makaron, ale jakże warto było czekać! A potem nasza podróż i dom, w najmniejszych szczegółach przygotowany na powitanie nowego członka Rodziny - z pamiętną rozpiską obowiązków zawieszoną na lodówce :) Bardzo, bardzo Wam dziękuję za takie cudowne życie dla Emi. Za to, że może się nim cieszyć i pokazać, jakim jest wspaniałym psem, który zasługuje tylko na dobro. Kolejnego szczęśliwego roku życzę więc CAŁEJ RODZINIE :) Quote
Ziutka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Boziulku....to już rok ? jak ten czas szybko leci! Czekamy na foteczki Emisi :) Pozdrawiamy całą rodzine! :) Quote
Ellig Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Witaj Emisiowa Rodzinko :) Pozdrawiam serdecznie! Quote
Nutusia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Oj leci czas, leci... Emi była szesnasta, a tu już trzydziesta pierwsza miejscówkę tymczasową okupuje przecież ;) Quote
Ellig Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 embw napisał(a):foteczki dzisiaj wieczorem :) Nie widac zdjec, znowu cos sie dzieje z Dogomanią. Quote
embw Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Ellig napisał(a):Nie widac zdjec, znowu cos sie dzieje z Dogomanią. Dzisiaj wieczorem dam link do zdjęć na zewnętrznym serwerze.... Ale to pewnie za jakąś godzinę najwcześniej..... Zgrywają się..... Jeszcze proszę o cierpliwość :) Edited February 19, 2013 by embw Quote
embw Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 https://plus.google.com/photos/108866744178466410576/albums/5710861497906376625?authkey=CP2ru-e-m8DQjwE Mam nadzieję, że będą widoczne. Jest tam też filmik :) a zaraz będzie drugi Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Ellig Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 embw napisał(a):https://plus.google.com/photos/108866744178466410576/albums/5710861497906376625?authkey=CP2ru-e-m8DQjwE Mam nadzieję, że będą widoczne. Jest tam też filmik :) a zaraz będzie drugi Pozdrawiamy serdecznie :) Piekne zdjecia i te wakacyjne cudowne, serdecznie dziekuję:) Quote
Nutusia Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ależ się z niej piękne psisko zrobiło! A tarzanko w koniczynie... jaka beztroska, szczęśliwość i bezpieczeństwo. No i wciąż na piernatach, wciąż tulona, głaskana... DZIĘKUJĘ! :) Quote
embw Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Nutusia']Ależ się z niej piękne psisko zrobiło! A tarzanko w koniczynie... jaka beztroska, szczęśliwość i bezpieczeństwo. No i wciąż na piernatach, wciąż tulona, głaskana... DZIĘKUJĘ! :)[/QUOTE] Jest cudna, kochana..... Jest z nami rok.... a jest tak jakby była z nami od zawsze..... To my dziękujemy :) Quote
Ellig Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='embw']Jest cudna, kochana..... Jest z nami rok.... a jest tak jakby była z nami od zawsze..... To my dziękujemy :)[/QUOTE] Jak wspaniale jest czytac takie wiadomosci z Domku suni:) Quote
Nutusia Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 No, to z dziękowaniem jesteśmy kwita ;) A najważniejsze, że takich "roków" przed Wami jeszcze całe mnóstwo :) Quote
embw Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Nutusia']No, to z dziękowaniem jesteśmy kwita ;) A najważniejsze, że takich "roków" przed Wami jeszcze całe mnóstwo :)[/QUOTE] Oby jak najwięcej :) :) :) Quote
Ellig Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Emisia ma przed soba dlugie i cudne zycie:) Quote
Nutusia Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Emisiu - zajrzyj do albumu naszych podopiecznych - odnajdziesz tam siebie i pewną znajomą fiśniętą boksię ;) Quote
mdk8 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Magda nie wiedziałam,że Emi to była Twoja podopieczna. Dobrze znam jej "rodzinę" mój młodszy syn chodził do gimnazjum z Bartkiem. Naprawdę ma wspaniałą rodzinę i ona też jest cudna. Jest bardzo kochana i rozpieszczana, naprawdę dobrze trafiła. Quote
Nutusia Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 No i proszę jaki świat jest mały!!!! :) Ja to wszystko wiem, mdk8 - poznałam Rodzinę i o szczęście Emi jestem caaaaaaaaaałkiem spokojna ;) Quote
Recommended Posts