Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusia zostanie Lusią, choć mówiłam Państwu, że mogą zmienić imię, bo ona jeszcze do niego nie przywykła. Ale uznali, że jest fajne i do niej pasuje :loveu:

Lusinda już nie urośnie, ale sen zdecydowanie pomógł i po powrocie do domu zastałam wesołą i zadowoloną psinkę. Były gonitwy po śniegu, a potem wywalanki do góry brzucholem na kanapie. Wenflon zdjęła sobie sama... :mad:, opatrunek też się sam odkleił, więc tylko wyjęłam spod sukieneczki. Ranka sucha, bladziutka, ledwie widoczna.

Z rosołkiem panna się przeprosiła dopiero o 21-ej, a przy okazji wyszło na jaw, że marchewka jest... niejadalna! :crazyeye: A ile pracy wymaga oblizywanie jej z ryżu i mięska, a następnie plucie nią poza miskę!:evil_lol:

Zapomniałam napisać, że jak weszłyśmy do gabinetu we wtorek Doktor podniósł głowę znad biurka i mówi: "Co tu mamy tym razem? Posokowca!":diabloti: Muszę Państwu powiedzieć, żeby wiedzieli co mówić jak ich ktoś o Luśkową rasę zapyta:razz:

Super, że Lusiak już w bazie safe-animal. Lubię słownych, poważnych i odpowiedzialnych Opiekunów moich psiaków!:loveu:

Posted

Nutusia napisał(a):
Lusia zostanie Lusią, choć mówiłam Państwu, że mogą zmienić imię, bo ona jeszcze do niego nie przywykła. Ale uznali, że jest fajne i do niej pasuje :loveu:
Lusinda już nie urośnie, ale sen zdecydowanie pomógł i po powrocie do domu zastałam wesołą i zadowoloną psinkę. Były gonitwy po śniegu, a potem wywalanki do góry brzucholem na kanapie. Wenflon zdjęła sobie sama... :mad:, opatrunek też się sam odkleił, więc tylko wyjęłam spod sukieneczki. Ranka sucha, bladziutka, ledwie widoczna.
Z rosołkiem panna się przeprosiła dopiero o 21-ej, a przy okazji wyszło na jaw, że marchewka jest... niejadalna! :crazyeye: A ile pracy wymaga oblizywanie jej z ryżu i mięska, a następnie plucie nią poza miskę!:evil_lol:
Zapomniałam napisać, że jak weszłyśmy do gabinetu we wtorek Doktor podniósł głowę znad biurka i mówi: "Co tu mamy tym razem? Posokowca!":diabloti: Muszę Państwu powiedzieć, żeby wiedzieli co mówić jak ich ktoś o Luśkową rasę zapyta:razz:
Super, że Lusiak już w bazie safe-animal. Lubię słownych, poważnych i odpowiedzialnych Opiekunów moich psiaków!:loveu:

Dobre wieści:)
Patrz, ja tez nie wiedziałam, że marchewka to taki NIEJADALNY twór.... hm.... musowo zweryfikować swoja wiedzę;)

pzdr.

Posted

Nareszcie, bo nasze głaski na 4 ręce to stanowczo za mało! W dodatku konkurencja się pcha i trzeba warczeć i odganiać! ;) W łóżku też za duże zagęszczenie, a że samemu się nie można przytulić ze wszystkich stron, pozostają takie, do których przytulają się inni i jest to baaaaardzo trudne do zniesienia! :) Jak pisała Basia na początku - jedynactwo to największe szczęście, jakie może Lusię spotkać :)
Jestem z Państwem umówiona jutro ok. 11-tej, żeby jak najwięcej czasu wolnego Państwo mogli spędzić z Lusieńką, zapoznać ją z mieszkaniem, z terenami spacerkowymi i żeby się czuła już u siebie, gdy w poniedziałek wszyscy pójdą do pracy i szkoły. Będzie dobrze! Co jo godom - będzie SUPER! :)

Posted

Nutusia napisał(a):

Ależ wieści :) Ściskam Was, dziewczynki :)