Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.04.2021 o 21:55, konfirm31 napisał:

Strasznie to smutne :(((. Dobrze, że dzięki dogo i ZEA, udało się chociaż niektórym psom, znaleźć kochających ludzi i swoje domy. 

Dziękuję, Tolu, że jesteście tam na miejscu - Ty i Alaskan. Jak od paru lat, tak i w tym roku, 1% od naszego podatku poszedł na Fundację ZEA. Warto pomagać psom i dobrym fundacjom :) 

Bardzo dziękujękwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0132.gif

Ten 1 % to dla nas bardzo ważny, innych wpływów nie mamy, a to dla zwierząt na kolejny rok.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Złość, żal muszę jednak schować głęboko, bo nie dałabym rady jechać ponownie do schroniska, proszę o zrozumienie.

Rozumiem i bardzo współczuję. Myślę, że wiem co czujesz, gdy patrzysz na tego typa lub gdy go słyszysz.

Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Wierzcie, że dla mnie wiadomość, ze Misio nie może jechać, była straszna,  ale jeszcze miałam nadzieję, że coś za jakiś czas się zmieni.

Niestety ta ostania informacja załamała mnie zupełnie, mój wielki żal po śmierci Feniksa powrócił, złość też.  Bardzo mi przykro, zwłaszcza żal mari23, która czekała na staruszka, zresztą wszyscy tutaj czekali.  Najgorszy jest ten brak informacji,  a domysły bardzo bolą; w tym zakresie nic się jednak nie zmieniło.

Złość, żal muszę jednak schować głęboko, bo nie dałabym rady jechać ponownie do schroniska, proszę o zrozumienie.

Tolu, naprawdę wiele zrobiłaś, żeby Misiowi pomóc, nie jest Ci łatwo, a wręcz z nas wszystkich jesteś w najtrudniejszej sytuacji... :( :( wiem i dlatego z całego serca za wszystko Ci DZIĘKUJĘ !!! <3

• Like 4
Posted
Dnia 28.04.2021 o 22:09, Tola napisał:

Bardzo dziękujękwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0132.gif

Ten 1 % to dla nas bardzo ważny, innych wpływów nie mamy, a to dla zwierząt na kolejny rok.

Może jeszcze do północy ktoś sobie przypomni, ale rozliczając (gratis;)) PIT-y osobom, które mnie o to prosiły i nie przyniosły konkretnego nr KRS wpisywałam Fundację ZEA - na dzień dzisiejszy "uzbierałam" 203,30 zł odpisów z 1% od mieszkańców mojej miejscowości :)

• Like 5
Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

rozliczając (gratis;)) PIT-y osobom, które mnie o to prosiły i nie przyniosły konkretnego nr KRS wpisywałam Fundację ZEA

Robię to samo.

• Like 2
Posted

3a5b58f4a5f9ed0emed.jpg

Dzisiaj za Tęczowy Most pobiegła nasza Tosia. Nam została tylko rozpacz, ból i pustka tak wielka,że nie do opisania.

Żegnaj moja najwierniejsza Przyjaciółko. Ty wiesz...Do zobaczenia ...:(

Posted
25 minut temu, kado napisał:

3a5b58f4a5f9ed0emed.jpg

Dzisiaj za Tęczowy Most pobiegła nasza Tosia. Nam została tylko rozpacz, ból i pustka tak wielka,że nie do opisania.

Kado, tak bardzo mi przykro :( :( :(, biegaj szczęśliwa i wolna od wszelkich trosk bólu i cierpienia Tosieńko.

Posted

Martuś, bardzo współczuję, przytulam:(.

Wiem, że serce Ci pęka:(

A Ty Tosieńko bądż  szczęśliwa z TM, jak spotkasz moją Tolkę to powiedz, że bardzo tęsknię.

Posted
3 godziny temu, kado napisał:

Tak mi przykro, myślałam że skoro miał być wykonywany rezonas to jest nadzieja dla Tosi....

Bardzo współczuję. 

Posted
3 godziny temu, kado napisał:

3a5b58f4a5f9ed0emed.jpg

Kado tak bardzo mi przykro,doskonale wiem co czujesz.

Jest taki rodzaj bólu,którego nie można wyrazić łzami.

Nie można go nikomu wytłumaczyć.

Nie mogąc przybrać żadnego kształtu,osiada ciasno na dnie serca i trwa w nim.

Tosieńko bądź szczęśliwa za [TM*]

Posted
45 minut temu, Anula napisał:

Kado tak bardzo mi przykro,doskonale wiem co czujesz.

Jest taki rodzaj bólu,którego nie można wyrazić łzami.

Nie można go nikomu wytłumaczyć.

Nie mogąc przybrać żadnego kształtu,osiada ciasno na dnie serca i trwa w nim.

Tosieńko bądź szczęśliwa za [TM*]

Pięknie to Anula ujęłaś. Właśnie tak jest.

Dziękujemy Wam dziewczyny, że jesteście,bo wiem,że mnie rozumiecie jak nikt inny.

❤️

Posted
1 minutę temu, kado napisał:

Pięknie to Anula ujęłaś. Właśnie tak jest.

Dziękujemy Wam dziewczyny, że jesteście,bo wiem,że mnie rozumiecie jak nikt inny.

❤️

Trzymaj się  Martuś.

Posted

kado, wiem co czujesz, bo w ostatnich miesiącach pożegnałam kilka bardzo bliskich mi psiaków, w tym także tą jedyną, najukochańszą sunię Masię. Przytulam i łączę się w bólu  :(