Anula Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Musimy czekać,nic nam nie pozostało i ściągać telepatycznie Likę do miejsca gdzie jest już zapewne wyłożone jedzonko.Jamor ma doświadczenie w łapaniu aby tylko namierzył Likę.Zna ją bo już raz łapał ją. Quote
konfirm31 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 I ja trzymam kciuki. Wierzę w Jamora jak w nikogo innego. Tym razem musi się udać! Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Chyba nie ma na dogo osoby, która by nie śledziła z zapartym tchem tego wątku.. .Od początku czytałam wątek, bardzo kibicowałam dzikuskom. Podobnie jak konfirm31, wierzę w Jamora....Trzymam kciuki, ślę dobre myśli i wszystko inne, aby tylko się udało...Musi.... Quote
Poker Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Mam nadzieję,że Wiosna mnie nie zabije ,ale nie mogę przemilczeć wielkiej radości. Lika ZŁAPANA !!!! resztę na pewno napisze ze szczegółami Wiosna. Tak sobie pomyślałam ,że może panu , który ją wypatrzył, podziękować. 7 Quote
WiosnaA Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Poker, no co Ty,za co mam bić...... Udało się ,udało! Szczegóły później. Quote
Moli@ Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 5 minut temu, WiosnaA napisał: Kochani ,Lika złapana! Cudownie, Boże co za wiadomość :) Ogromny podziw i szacunek dla wszystkich zaangażowanych w poszukiwania, odnalezienie/złapanie Liki :). Czapki z głów! Quote
Tianku Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jamor to jednak klasa Quote
Mysza2 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 9 minut temu, Poker napisał: Mam nadzieję,że Wiosna mnie nie zabije ,ale nie mogę przemilczeć wielkiej radości. Lika ZŁAPANA !!!! resztę na pewno napisze ze szczegółami Wiosna. Tak sobie pomyślałam ,że może panu , który ja wypatrzył podziękować. Panu już wielokrotnie wszyscy dziękowaliśmy, ale Pani Maria i Pan Zbyszek zapowiadali że jak się uda to podziękowania będą specjalne:) Quote
Poker Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 1 minutę temu, Mysza2 napisał: Panu już wielokrotnie wszyscy dziękowaliśmy, ale Pani Maria i Pan Zbyszek zapowiadali że jak się uda to podziękowania będą specjalne:) Właśnie to mam na myśli. Nie wiem jak z kasą na potrzeby Liki ,ale może by zakupić karmę dla kotów, które pan dokarmia i oczywiście coś dla niego. 5 Quote
auraa Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Sledziłam wątek po cichu i teraz aż się poryczałam z radości.:) Quote
uxmal Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 17 minut temu, Poker napisał: Tak sobie pomyślałam ,że może panu , który ją wypatrzył, podziękować. TAK :) Jestem za! bardzo się cieszę :)) Jeszcze Zorka została. Quote
togaa Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 A ja w najbliższym czasie podjadę do Ustronia pozrywać ogłoszenia bo mimo wiejących wiatrów,jeszcze ich tam sporo.;-) 2 Quote
Poker Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 3 minuty temu, auraa napisał: teraz aż się poryczałam z radości.:) Nie tylko TY... Quote
WiosnaA Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Spryciarz z Liki straszny,łatwo nie było...najpierw jak szczur wyślizgnęła się Jamorowi z sieci.. i w nogi...dorwał ją w lesie! 3 Quote
WiosnaA Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 10 minut temu, rozi napisał: Dajcie spokój.. :D tyle czasu! I jest. 3 miesiące i 23 dni ! 1 Quote
Poker Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 10 minut temu, WiosnaA napisał: Spryciarz z Liki straszny,łatwo nie było...najpierw jak szczur wyślizgnęła się Jamorowi z sieci.. i w nogi...dorwał ją w lesie! Co teraz zrobić ,żeby ta małpka nie nawiała znowu? 5 minut temu, WiosnaA napisał: 3 miesiące i 23 dni ! Kawał czasu !! Quote
kiyoshi Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Brawo dziewczyny! Wielki ogromny podziw dla Was wszystkich Wiosna juz milion razy pisalam ale tak Cie podziwiam ze nie mam slow! Tysiu kochana wreszcie zasniesz dzis spokojnie bez zamartwiania sie o Twoje ulubione 'dziecie' Domek Likuni cudowny i ten Pan ktory karmil ja i wkoncu rozpoznal! Niesamowite! I Jamor oczywisc nie zastapiony Dziewczyny a w jakiej kondycji jest Likunia? Jak ona przezyla te mrozy wichury Jezu Tak sie ciesze 2 Quote
Tyśka) Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 No i płacze!!! Dziękuję!!! Brak mi słów, aby wyrazić podziw dla Wiosny, Jamora, rodziny Liki i wszystkich, którzy się nie poddali!!! Dziękuj Likusio moja... :) Na razie nie wiem, co powiedzieć więcej. Nie wiecie co się ze mną teraz dzieje... Quote
Bogusik Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Płakałam jak Lika uciekła a teraz płaczę ze szczęścia,że udało się ją złapać....:) Tak dobrej wiadomości dawno nie miałam! Teraz tylko trzeba będzie zadbać o to aby to już się nigdy nie powtórzyło! Wszystkim osobom,które przyczyniły się do złapania Liki na pewno się odwdzięczymy :) Trochę tylko się ogarniemy z emocjami.... Quote
Anecik Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Udało się :) Wiosna.....jesteś Wielka. 2 Quote
Recommended Posts