Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja z racji tego że miałam wolny samochód i kierowcę zrobiłam wczoraj objazd po miejscach gdzie ostatnio byl niby widywany w nadziei że może,obrałam kierunek Zbrosławic i dalej przez okoliczne wsie na Miedary,Tworóg takie koło objazdowe i ani śladu psiaczka,ogłoszenia gdzieniegdzie wisiały ludzi jak na lekarstwo,ale jedna pani mówiła że niby dzwoniła na podany nr ,wysłała sms,że pies z ogłoszenie kręcił się ale nikt nie zjawił się,to nie wiem ,mówiłam pani że osoby są z bardzo daleka zeby zrobiła mu zdjęcie i wysłała msms na dany nr , było to w Księżym Lesie ogłoszeń tam nie widziałam a sama nie miałam bo ten wyjazd był taki spontaniczny na szybko,pani widziala ogłoszenia w Zbrosławicach było to 21.03 nie wiem czy to był drops ale pani twierdziła że na pewno to on tylko strasznie chudy i brudny był :-(.Chciała mu dać parówkę ale nie podszedł.
Ja już nie wiem co myśleć,czy jest to drops czy psiak dropsopodobny :shake: Ale mnie się wydaje że trzeba tam jeżdzić i doklejać ogłoszenia gdzie brakuje:placz:aby była jakas nadzieja.
To że trochę zmarzłam to nic w porównaiu z tym ze dropsik marznie ,głodny .:(

Edited by aska64
Posted (edited)

Dropsiu, zrób urodzinowy prezent Justynie (Pinczerce) i wystaw gdzieś ten swój dropiaty łebek...

Justyna, Wszystkiego najlepszego:)

Edited by ewunian
Posted

Wszystkiego najlepszego :)

Sygnały o brudnym i chudym psie pojawiały się z tamtych okolic. Na pewno był sygnał, że takiego psa widziano na ul.Pyskowickiej, w okolicy Zbrosławic/Kamieńca. Może trzeba oplakatować tamte obszary, tymi nowymi plakatami. Optymalny byłby MMS.

Posted

Dziękuję Wam serdecznie. Odnalezienie się Dropsika, a przynajmniej wystawienie przez niego pysia to naprawdę byłby wspaniały prezent.

Niestety dziś nie ma co świętować. Właśnie w dniu dzisiejszym musiałam pożegnać mojego największego przyjaciela...

Ale pozostawmy ten wątek Dropsikowi.
Ja nie kojarzę żadnych sygnałów z Księżego Lasu, a odbieramy z Lili wszystkie telefony bądź oddzwaniamy, dziwne...

Posted

Pinczerko, dołączam się do życzeń, tutaj zwłaszcza tych dropiatych i życzę Ci mnóstwa życzliwości i ciepła wokół Ciebie! :Rose:
Przykro mi kochana z powodu Gizmo... :calus:

DROPS, postaraj się pocieszyć Pinczerkę! :modla:
Jutro mija miesiąc...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Ja nie kojarzę żadnych sygnałów z Księżego Lasu, a odbieramy z Lili wszystkie telefony bądź oddzwaniamy, dziwne...

Ja tylko starałam się przekazać to co się dowiedziałam,a czy kobieta dzwoniła to nie wiem mówiła że tak .

-Dropsiu daj znak chociaż że jest ok,a może go ktoś przygarnął chciałabym w to wierzyć ale jakoś nie potrafię kiedy on taki stroniący od człowieka :(