Bogusik Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Każda zebrana złotówka będzie jak zawsze wielką pomocą :D Ogromną pomocą i już teraz o nią bardzo prosimy :) Kiedyś tu tylko "wiatr hulał" po między postami,a teraz ?Nie muszę kończyć bo sami wiemy...:) Quote
magenka1 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Zobaczcie jaka tragedia :( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/koszmar-120-zwierzat Quote
Tola Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 40 minut temu, Bogusik napisał: ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT KOCHANI! :) Ale fajna karteczka:) Ode mnie też życzenia radosnego świętowania:) Quote
Anula Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 4 godziny temu, magenka1 napisał: Zobaczcie jaka tragedia :( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/koszmar-120-zwierzat Faktycznie,masakra.Ci ludzie to potwory.Wsparłam sms.Dużo ludzi włączyło się w pomoc.Tak trzymać,aby było ich najwięcej wśród nas. Quote
Tola Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 27 minut temu, Anula napisał: Faktycznie,masakra.Ci ludzie to potwory.Wsparłam sms.Dużo ludzi włączyło się w pomoc.Tak trzymać,aby było ich najwięcej wśród nas. To niewyobrażalna tragedia zwierząt, trzeba tez rozsyłać wśród znajomych, aby jeszcze więcej osób wsparło i pomogło. Tylko gdzie te wszystkie biedne stworzenia umieścić... Quote
b-b Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 23 godziny temu, magenka1 napisał: Zobaczcie jaka tragedia :( https://www.ratujemyzwierzaki.pl/koszmar-120-zwierzat 18 godzin temu, Anula napisał: Faktycznie,masakra.Ci ludzie to potwory.Wsparłam sms.Dużo ludzi włączyło się w pomoc.Tak trzymać,aby było ich najwięcej wśród nas. 18 godzin temu, Tola napisał: To niewyobrażalna tragedia zwierząt, trzeba tez rozsyłać wśród znajomych, aby jeszcze więcej osób wsparło i pomogło. Tylko gdzie te wszystkie biedne stworzenia umieścić... Kiedy robiłam wpłatę było zaledwie 14% a teraz! 151 802,32 zł (303,6%) Czego nie robi rozsyłanie - udostępnianie. Wspaniale,że ludzie pomagają. Szkoda tylko ,ze jeszcze wiekszy procent społeczeństwa nie ma zielonego pojęcia o takich przypadkach. Quote
Tola Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Świąteczne życzenia od zamojskiej Iki vel Kropki z Opola 1 Quote
Tola Posted March 31, 2018 Author Posted March 31, 2018 Świąteczne życzenia od mojego jedynego tymczasa płci męskiej Hawelka z Warszawy 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Maurycy życzy wszystkim Wesołych Świąt!!! 3 Quote
b-b Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Kochani! Murka mi napisała,że Abi już po świętach może do nich jechać :D Quote
Tola Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 15 godzin temu, b-b napisał: Kochani! Murka mi napisała,że Abi już po świętach może do nich jechać :D Świetna wiadomość:) Trzymajmy kciuki, aby wszystko obyło się bez problemów. Quote
Tola Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Kolejne życzenia od zamojszczaków dla dogomaniaków:) Baldo i jego rodzina przesyłaja życzenia ze Złotowa 1 Quote
Recommended Posts