Tola Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Fokus i jego rodzina przesyłaja życzenia z Warszawy:) Fokus wyjechał do swojego nowego domu w 2009r, przebywał w zamojskim schronisku. 1 Quote
Tola Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Cieplutko zapraszam na wątek Vanilki, której już wkrótce odmieni się życie Quote
Tola Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Święta, ale dla Eli drzemka najważniejsza;) 3 Quote
Onaa Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Pięknie tak powspominać szczęśliwe obecnie a kiedyś bezdomniaczki :). Przed chwilą, Tola napisał: Święta, ale dla Eli drzemka najważniejsza;) Tolu a to jest żywy kotek ?? Bo ja myślałam że to taka wielka pluszowa zabawka :). Quote
Tola Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 8 minut temu, Onaa napisał: Pięknie tak powspominać szczęśliwe obecnie a kiedyś bezdomniaczki :). Tolu a to jest żywy kotek ?? Bo ja myślałam że to taka wielka pluszowa zabawka :). To jak najbardziej żywy kotek, a właściwie -- kotka Ela mojej córki - Ela kiedyś też była porzucona Quote
elik Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 4 godziny temu, Tola napisał: Święta, ale dla Eli drzemka najważniejsza;) 2 godziny temu, Onaa napisał: . . . Tolu a to jest żywy kotek ?? Bo ja myślałam że to taka wielka pluszowa zabawka :). Ta koteczka faktycznie wygląda jak pluszowa zabawka :) Quote
Poker Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Koty są jak małe dzieci, które zmęczone potrafią usnąć na stojąco. Ela - rozkoszniaczka. Quote
Alaskan malamutte Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Serdecznie zapraszam na filmowy bazarek między innymi dla zamojskiej Vanilki Quote
Alaskan malamutte Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Sunia w typie jammniczka w schronisku... Su Quote
Alaskan malamutte Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 https://pl-pl.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/ Quote
elik Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Malutka, 4-5 kg sunia Podobna do Nutelci, ale na szczęście ma wszystkie cztery łapeczki. Biedactwo :( Quote
Bogusik Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 34 minuty temu, Sara2011 napisał: Te trzy maluszki są juz po kwarantannie ? Sunie czekają na sterylkę,która ma być w czwartek.Tola jest w schronisku i jak wróci do domu to napisze więcej... Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 3 godziny temu, Bogusik napisał: Sunie czekają na sterylkę,która ma być w czwartek.Tola jest w schronisku i jak wróci do domu to napisze więcej... Wszystkie sunie w zagródce to miniaturki, ta gładkowłosa jasna po prawej jest najmniejsza, maciupeńka ale i najbardziej wystraszona. z powodu choroby weta jest spro odłożonych kastracji i sterylek - podobno pierwsza tura zabiegów ma być w czwartek... Śliczna jest ta malutka jamnikowata sunia, widać jej tylko ogonek, ale tez bardzo maleństwo wystraszone Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Zdjęcia z dzisiaj; Capri i Mona są nadal na wybiegu ogólnym, schronisko przepełnione, wybieg otwarty zajęty przez większe psy... 1 boks od strony pola - suczki Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Malutki piesek włóczący się po jednym z osiedli - porzucony? zagubiony? (dostałam info i zdjęcia) Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Jutro ma trafić do nas ta ciężarna bezdomna koteczka Quote
Bgra Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 9 godzin temu, Tola napisał: Malutki piesek włóczący się po jednym z osiedli - porzucony? zagubiony? (dostałam info i zdjęcia) Uzgodnione z Kasią Strzelecką z Plaskatego Azylu, można organizować transport . 2 2 Quote
b-b Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 14 minut temu, Bgra napisał: Uzgodnione z Kasią Strzeleckiej z Plaskatego Azylu, można organizować transport . Bożenko ale ekspres! Quote
Recommended Posts