kiyoshi Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Rozmawiałam z Kasią, Gracjanką coraz piękniej się aklimatyzuje, już nie powarkuje na psiaki, zaprzyjażniła się bardzo z moją Laleczką i razem się bawią, tak, że Lala przechodzi pod brzuchem Gracji i za łapki podszczypuje;) Grazja jest wielkości labka (to dziś udało nam się ustalić:)). Kasia postara się na dniach zrobić zdjęcia do ogłoszeń, bo można juz dziewczyne powoli ogłaszać:) 3 Quote
Elisabeta Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Bo Gracjanka to pies ideał. Jakie tam różki... Quote
uxmal Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 22 minuty temu, kiyoshi napisał: Grazja jest wielkości labka (to dziś udało nam się ustalić:)). Kasia postara się na dniach zrobić zdjęcia do ogłoszeń, bo można juz dziewczyne powoli ogłaszać:) Czyli taki średniaczek :) Quote
kiyoshi Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 16 minut temu, uxmal napisał: Czyli taki średniaczek :) hihi...porównując do doga, czy bernardyna...to nawet średnia by wyszła:D 17 minut temu, Elisabeta napisał: Bo Gracjanka to pies ideał. Jakie tam różki... chyba tak:) chyba taka będzie:) Quote
Onaa Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Czyli Gracja już odespała swoje i zaczęła normalne psie życie :). Jest bardzo urokliwa, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda. Powinna szybko znaleźć domek, :). Quote
kiyoshi Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 20 minut temu, Onaa napisał: Czyli Gracja już odespała swoje i zaczęła normalne psie życie :). Jest bardzo urokliwa, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda. Powinna szybko znaleźć domek, :). Dziękuje Renatko:) chyba tak- chyba juz odespała. Poprosiłam Kasie o dokładny opis jej charakteru, więc pewnie na dniach będziemy wiedzieć więcej. Quote
Tyśka) Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Labradory to średniaki przecież ;) Więc mamy do czynienia z wyższą średniaczką:) Dobrze, że panna się rozkręca. Quote
kasiainat Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Dzisiejsza Gracja;-) Troszkę ciężko zrobić jej dobre zdjęcia bo w domu cały czas śpi ;-)na spacerach i na ogrodzie buszuje tylko w zaspach, wszystko namiętnie obwąchuje, obsikuje i mało reaguje na wołanie. Generalnie to taka spokojna, poczciwa sunia. Zostaje spokojnie w domu, utrzymuje czystość i bardzo się cieszy jak wracamy do domu:-) Z psami jest już bardzo ok, najlepiej czuje się w towarzystwie Lalki. Kota też zaakceptowała . Do dzieci bardzo delikatna. No cudna jest po prostu :-) 5 1 Quote
kiyoshi Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Dzięki Kasiu za dobre wieści o Gracji:) sunia taka jak się spodziewałam- czyli idealna;) Zdjęcia urokliwe. I widać że z Lalą przyjaciólki:) Trzeba się zabierać za ogłaszanie- może jeszcze dziś się uda, tylko pozostaje ustalić wiek suni;) czy na tym świstku z Radys coś wpisali? Ile ona Kasiu może mieć lat Twoim zdaniem? Quote
kiyoshi Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Jako że zbliża się koniec miesiąca to robie dziś porządki z opłatą za hotelik. Nie wiem czy dobrze policzyłam, ale wyszło mi 105 zł za te dni lutowe Gracji u Kasi i tyle tez przelewam. Quote
zachary Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Gracja o bursztynowych oczach...pies idealny!. Nie dowierza jeszcze, że jest wolna.... Quote
Poker Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Przeurocza sunia. Wygląda jakby miała posypany pyszczek wiórkami kokosowymi. Quote
agat21 Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Bardzo piękna modelka! Imię jak najbardziej zasłużone :) Quote
Elisabeta Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 O poranku jeszcze raz popatrzę sobie na nasze polarne misie... Gracjanka i Laleczka ślicznie razem wyglądają na śniegu. Dobrego dnia. Quote
kiyoshi Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Dziewczyny zapraszam Was bardzo serdecznie do kolejnej radysianki- NATKI. MUSZĘ JEJ POMÓC Quote
kiyoshi Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Dla Gracji wpłynęło 20 zł od seramarias- bardzo dziękuje:) Rozmawiałam z Kasią, suni powoli kończy się cieczką, więc tak za 2 tygodnie zrobimy USG by zobaczyć czy nie mamy wielopaku;) :) i pierwsze ogłoszenie Gracji na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/piekna-gracja-z-ufnoscia-spoglada-w-przyszlosc-wypatrujac-domu-CID103-IDsp4XW.html 1 Quote
Elisabeta Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 10 godzin temu, kiyoshi napisał: Dziewczyny zapraszam Was bardzo serdecznie do kolejnej radysianki- NATKI. MUSZĘ JEJ POMÓC Kiyoshi,... To mówię dzień dobry u Gracjanki i idę zobaczyć Natkę... Quote
kiyoshi Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 Jeszcze Gracja pokazuje się na olx na Kraków https://www.olx.pl/oferta/gracja-elegancka-wieksza-sunia-idealna-szuka-cieplego-domu-CID103-IDsrTL3.html a na konto Gracji wpłynęło: - 100 zł deklaracja od Moniki F. - 40 zł koja (II, III) Dziękuje Wam ślicznie :) Quote
kiyoshi Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 Dziękuje osobie która wyrózniła ogłoszenie Gracji na olx :D <3 Quote
Recommended Posts