Mela Jakimiuk Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Bedzie dobrze-musi byc, ja tez razem z wszystkimi trzymam kciuki jak mogę najmocniej! Quote
auraa Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ja też trzymam bardzo mocno i to już od kilku dni. To poważna choroba ale musi być dobrze !!!!! Quote
Poker Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Dziękuję za bycie ze mną .To bardzo budujące ,że tyle osób pamięta i dobrze życzy. Widok Mimiśki to balsam na zbolałą duszę. Zabieg, który miałam w poniedziałek uratował trzustkę , bo stan zapalny się wycofał.W jego trakcie jednak poszło coś nie tam i będę miała powtórzony w poniedziałek. Dziś spędziłam na SORze 5 godzin ,a jutro idę do szpitala.Mam nadzieję ,że nie na długo. Psy są skołowane moim znikanie i pojawianiem się , pakowaniem, stękaniem. Nie dostępują mnie na krok, mam straż przyboczną. W szpitalu czytałam wątki z komórki ,ale nie pisałam Teraz pewnie też tak będzie. Quote
Smyku Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Pokerku kciuki w dalszym ciągu zaciśnięte z całej siły . Wracaj szybciutko do domu w idealnym stanie zdrowia po zabiegu . Quote
konfirm31 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nieustająco dobre myśli przesyłam. Wracaj zdrowa do swojej Rodziny, do nas i swoich psów jak najszybciej :) Quote
Anula Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Trzymam kciuki i jestem myślami z Tobą Poker za poniedziałek ale także za następne dni.Wracaj zdrowa do nas.Bardzo potrzebujemy Ciebie,musisz to wiedzieć. Quote
terierfanka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Dołączam się do kciuków, gdyby mąż potrzebował jakiegoś wsparcia przy psach np. zabrania Gigi na parę dni to się polecam Szybkiego powrotu do pełni sił życzę Quote
anica Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ja również będę w poniedziałek ,od rana bardzo mocno zaciskać! Poker gdybym mogła w jakikolwiek sposób pomóc, to po prostu napisz! Quote
Mattilu Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Pokerku, zdrowiej! Mocno trzymam kciuki, jak wszyscy na tym watku, i duzo, duzo dobrej energii wysylam! Quote
Lucyna Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ja i Frezja również dołączamy swoje ciepłe myśli ... Quote
ona03 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Pokerku, od rana trzymamy kciuki i przesyłamy co najlepsze Quote
anica Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Moje ciepłe myśli również płyną do Ciebie od rana Quote
Nette Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Dopiero doczytałam - ślę dobre myśli i modlitwę. Zdrowiej! Quote
Poker Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 dziekuje za tak liczne odwiedziny izyczenia .Frezja w kwiatach cudenko.Jestem na oddziale i czekam na decyzje madrych glow. Quote
Nutusia Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nic nie wiedziałam... Pokerku - dużo siły i wiary Ci życzę! Będzie dobrze, bo po prostu MUSI! Kciuków nie puszczam do odwołania! Quote
Poker Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 nadal nie ma konkretow.Leja we mnie kroplowki i glodza. Quote
konfirm31 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Pokerku, dzięki za głos :). Nieustannie ślemy dobre myśli, przyjazne fluidy, trzymamy kciuki. Będzie dobrze, bo tak być musi :). Quote
anica Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 51 minut temu, Poker napisał: nadal nie ma konkretow.Leja we mnie kroplowki i glodza. .. najgorzej z tym.... głodzeniem! Quote
malagos Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Oj, tak, ja w szpitalu głodowałam zaledwie dobę, ale wydawało się, że to miesiąc bez papu :) Jakieś decyzje zapadną moze jutro na obchodzie?... Quote
anica Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Mi to pewnie taka głodówka by się przydała! ale Poker ma ma wspaniałą figurę, więc niech te decyzje zapadają jak najszybciej! żeby czasem za dużo tego ''kochanego ciała'' nie ubyło! Quote
Recommended Posts