Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucyna']jeszcze jakieś fotki prosimy, przydadzą się do ogłoszeń ... :lol: za chwilkę będziemy wznawiać ogłoszenia :roll:[/QUOTE]

jeśli będzie taka potrzeba to pomogę,tak jak wcześniej deklarowałam ;)

Posted

To jest łóżkowo-pańciowa dziewczynka i tylko takiego domu trzeba dla niej szukać.Ale Dziuni dobrze,kto by pomyślał,że tak odmieni się jej los,z rozwalającej się budy,pod kołderkę.Fajnie ogląda się takie zdjęcia,miło robi się na sercu.

Posted

Dziuniu, dużo szczęścia w Nowym Roku i wspaniałego domu z kochającymi ludźmi w środku :loveu:

Wszystkim Osobom, które są odpowiedzialne za metamorfozę i dobry humor Ję-Dzuni, też życzę wspaniałego roku 2014 :multi:

Posted

Zaglądam w biegu w starym roku:smile: i życzę aby Nowy był łaskawszy dla zwierzaków i przyniósł wiele cudownych domków Wszystkiego Dobrego Wszystkim:cunao:Bawcie się dobrze :lol:

Posted

W imieniu swoim i psiaków z przytuliska G:) życzę Wam realizacji wszystkich planów życiowych, pociechy z czworonożnych domowników oczywiście:) i spełnienia wszelkich marzeń w Nowym 2014 Roku.
Dziękuję za wszelką pomoc dla psiaków i liczę na dalszą współpracę:smile:

Dziękuję Poker, że odmieniłaś życie Dziuni:)

Posted

Wstyd, że mnie tu jeszcze nie było. Postaram się to nadrobić w Nowym Roku. Dziuni osobiście nie poznałam, ale to nawet lepiej, bo im krócej psiak przebywa w przytulisku w G., tym lepiej.

Gdzie Dziunia ma ogłoszenia? Ma jakieś wyróżnione?

Posted

KOCHANI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W 2014 ROKU!!! DZIUNI,TEGO JEDNEGO,ALE NAJLEPSZEGO DOMKU!!!

z serca życzymy tego samego !!!!

Posted

Bonsai;21711800[B napisał(a):
]Wstyd, że mnie tu jeszcze nie było. Postaram się to nadrobić w Nowym Roku. Dziuni osobiście nie poznałam, ale to nawet lepiej, bo im krócej psiak przebywa w przytulisku w G., tym lepiej.

To tak jak ja, ale sobie już czytam :)

Posted

Bonsai napisał(a):

generalnie ma na wielu portalach, wyróżnione było na tablicy i wp ... już się skończyło, można robić nowe i dobrze byłoby przed weekendem,
pozbieramy fotki, zmodyfikujemy tekścik i do roboty.

:cunao::iloveyou: Szczęśliwego Nowego Roku ... :iloveyou::cunao: