Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To odnawiamy ogłoszenia, czy coś zmodyfikować?

Jestem niemłoda, kto mi dłoń swą poda?
Dziunia, niewielka suczka o nietuzinkowej urodzie, ok. 34cm w kłębie, waży 8 kg.
Kocha dorosłych i dzieci, łagodna, zrównoważona i posłuszna, uwielbia przeglądać się w lustrze.
Będzie oddaną towarzyszką swoich właścicieli, szczególnie osób starszych - najchętniej byłaby jedynaczką.
Wysterylizowana i zaszczepiona, gotowa do adopcji czeka u tymczasowych opiekunów pod numerem telefonu 71 3482951

czy ta fotka też? jak myślicie?

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatniej fotki bym nie umieszczała,ze względu na to,że nie każdy toleruje psy w łóżku,co nie oznacza,że daje psu złą opiekę.Oczywiście decyzja należy do decydentki.

Posted

Lucyna napisał(a):
Też tak uważam,
:razz: jak odbierałam Frezję z DT u Poker to sprawa spania Kwiatuszka z łóziu była bardzo istotna :evil_lol:

Była istotna i dlatego śpi z Wami :evil_lol:
Tekst fajny .
W takim razie 2 ostatnie zdjęcia odpadają. Może uda mi się dorobić jakieś zdjęcia w plenerze.
JęDziunia jest kochana z wyjątkiem szczekania :angryy:, w bloku może być z tym kłopot.Nie reaguje na nic w czasie szczeku. Czasem szczeka serią jak biegnie po schodach , czasem są to pojedyncze szczeknięcia co kilka sekund.

Posted (edited)

W takim razie czekam na fotki ...
Frezja ma ksywkę "Pineska".
Ja śpię na brzuchu, a ta jędzunia znajdzie sobie zawsze takie miejsce na kołdrze między moimi nogami i mnie przypina do materaca tak, że do rana nie mogę się przewrócić ani o pół obrotu ... śpię więc całą noc w jednej pozycji "na krokodyla" :angryy:
... ale jest tak milutka :iloveyou: :calus: :iloveyou: pomimo cierpień z łóżka Pineski nie wyrzucę :shake:

Edited by Lucyna
Posted

rutta napisał(a):
Pokerku, gdybys chciala, to chetnie popstrykam Dziuni zdjecia:)

Bardzo chętnie.Bo mi jakoś nie wychodzą takie ładne, a mężowi też nie najlepiej.
Na kiedy mogłybyśmy się umówić? Chyba za dnia trzeba.Może na trawce też by się przydały.

Posted

Poziomka napisał(a):
Sesja się szykuje Damulce :smile:

No właśnie.Trza jakiś fryz wymodzić, manicure i pedicure fundnąć ,a może i rzęsy przykleić :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
No właśnie.Trza jakiś fryz wymodzić, manicure i pedicure fundnąć ,a może i rzęsy przykleić :evil_lol:
no pięknie :) też poproszę taki pakiet :D

Posted

Nikaragua napisał(a):
no pięknie :smile: też poproszę taki pakiet :-D

Mogę podać namairy na dobry gabinet upiększania, nie ma sprawy

Posted

rutta napisał(a):
Pasowałoby Wam jutro ok. 12-13? Mogę zapewnić dziecko do zdjęć ;)

pasuje mi, zapraszam.Z dziecięciem również.

Posted

rutta była, porobiła dużo zdjęć.Mam nadzieję ,że któreś nadadzą się do ogłoszeń.
rutta, bardzo dziękujemy za poświęcony czas i wymizianie futrzaków.

Posted

To była czysta przyjemność :)
Wieczorem wezmę się do pracy, komputer jest obiektem pożądania pewnego małego człowieka, muszę poczekać, aż pójdzie spać.