Lucyna Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 To odnawiamy ogłoszenia, czy coś zmodyfikować? Jestem niemłoda, kto mi dłoń swą poda? Dziunia, niewielka suczka o nietuzinkowej urodzie, ok. 34cm w kłębie, waży 8 kg. Kocha dorosłych i dzieci, łagodna, zrównoważona i posłuszna, uwielbia przeglądać się w lustrze. Będzie oddaną towarzyszką swoich właścicieli, szczególnie osób starszych - najchętniej byłaby jedynaczką. Wysterylizowana i zaszczepiona, gotowa do adopcji czeka u tymczasowych opiekunów pod numerem telefonu 71 3482951 czy ta fotka też? jak myślicie? Quote
Anula Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ostatniej fotki bym nie umieszczała,ze względu na to,że nie każdy toleruje psy w łóżku,co nie oznacza,że daje psu złą opiekę.Oczywiście decyzja należy do decydentki. Quote
Lucyna Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Też tak uważam, :razz: jak odbierałam Frezję z DT u Poker to sprawa spania Kwiatuszka z łóziu była bardzo istotna :evil_lol: Quote
Poker Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Lucyna napisał(a):Też tak uważam, :razz: jak odbierałam Frezję z DT u Poker to sprawa spania Kwiatuszka z łóziu była bardzo istotna :evil_lol: Była istotna i dlatego śpi z Wami :evil_lol: Tekst fajny . W takim razie 2 ostatnie zdjęcia odpadają. Może uda mi się dorobić jakieś zdjęcia w plenerze. JęDziunia jest kochana z wyjątkiem szczekania :angryy:, w bloku może być z tym kłopot.Nie reaguje na nic w czasie szczeku. Czasem szczeka serią jak biegnie po schodach , czasem są to pojedyncze szczeknięcia co kilka sekund. Quote
Lucyna Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) W takim razie czekam na fotki ... Frezja ma ksywkę "Pineska". Ja śpię na brzuchu, a ta jędzunia znajdzie sobie zawsze takie miejsce na kołdrze między moimi nogami i mnie przypina do materaca tak, że do rana nie mogę się przewrócić ani o pół obrotu ... śpię więc całą noc w jednej pozycji "na krokodyla" :angryy: ... ale jest tak milutka :iloveyou: :calus: :iloveyou: pomimo cierpień z łóżka Pineski nie wyrzucę :shake: Edited January 2, 2014 by Lucyna Quote
rutta Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Pokerku, gdybys chciala, to chetnie popstrykam Dziuni zdjecia:) Quote
Bonsai Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 rutta napisał(a):Pokerku, gdybys chciala, to chetnie popstrykam Dziuni zdjecia:) O, to jest dobry pomysł! Rutta robi naprawdę ładne zdjęcia! Quote
Poker Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 rutta napisał(a):Pokerku, gdybys chciala, to chetnie popstrykam Dziuni zdjecia:) Bardzo chętnie.Bo mi jakoś nie wychodzą takie ładne, a mężowi też nie najlepiej. Na kiedy mogłybyśmy się umówić? Chyba za dnia trzeba.Może na trawce też by się przydały. Quote
Poker Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Poziomka napisał(a):Sesja się szykuje Damulce :smile: No właśnie.Trza jakiś fryz wymodzić, manicure i pedicure fundnąć ,a może i rzęsy przykleić :evil_lol: Quote
arnold Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 O kurde Poker :) chcesz nową Dziunię wymodzić? Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Lustrzana Damo - czas do własnego domciu pod kołderkę wskoczyć ;) :) Quote
NikaEla Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Poker napisał(a):No właśnie.Trza jakiś fryz wymodzić, manicure i pedicure fundnąć ,a może i rzęsy przykleić :evil_lol:no pięknie :) też poproszę taki pakiet :D Quote
Poker Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Nikaragua napisał(a):no pięknie :smile: też poproszę taki pakiet :-D Mogę podać namairy na dobry gabinet upiększania, nie ma sprawy Quote
rutta Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Pasowałoby Wam jutro ok. 12-13? Mogę zapewnić dziecko do zdjęć ;) Quote
Poker Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 rutta napisał(a):Pasowałoby Wam jutro ok. 12-13? Mogę zapewnić dziecko do zdjęć ;) pasuje mi, zapraszam.Z dziecięciem również. Quote
Poker Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 rutta napisał(a):Zatem jutro działamy :) Fajnie, mam nadzieję ,że pogoda dopisze. Quote
Poker Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 rutta była, porobiła dużo zdjęć.Mam nadzieję ,że któreś nadadzą się do ogłoszeń. rutta, bardzo dziękujemy za poświęcony czas i wymizianie futrzaków. Quote
rutta Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 To była czysta przyjemność :) Wieczorem wezmę się do pracy, komputer jest obiektem pożądania pewnego małego człowieka, muszę poczekać, aż pójdzie spać. Quote
Nutusia Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Małe człowieki mają swoje prawa ;) Poczekamy :) Quote
Sabina02 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Jejku jaka slodycz!!! :loveu: Czy zamowic jej pakiet ogloszen? Quote
rutta Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Te są chyba najlepsze, niestety dziecięcy model przysnął w samochodzie, więc jest Dziunia solo. Możemy jeszcze raz jutro spróbować :) Link do zdjęć: https://plus.google.com/photos/100970165194997114787/albums/5965183352602654241?banner=pwa (jutro wrzucę wszystkie) Quote
Recommended Posts