Poker Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 A może tytuł: Jestem niemłoda, kto mi dłoń swą poda? Quote
Lucyna Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Poker']A może tytuł: Jestem niemłoda, kto mi dłoń swą poda?[/QUOTE] bardzo fajne ... pomyślę Quote
halszka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Wpadłam w odwiedzinki do dziewczynki :) Quote
Aimez_moi Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 O kurcze ....ale haslo..... Jestem niemloda.....swietne.....:) Quote
Ewanka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Cześć Dziuniu .......... świetne hasło :lol: Quote
Poker Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Dzisiaj podczas popołudniowego polegiwania z Dziunią wymacałam pod lewą pachą guz wielkości węgierki.Wygląda na tłuszczak.Musiał szybko urosnąć , bo przecież ją często macam, trymuję.Aż się dziwię ,że wcześniej nie wymacałam. Muszę się umówić z wetem na usunięcie guzka sutka i tego dziadostwa. Sunia bardzo się z nami związała.Bardzo ją lubimy, jest śmieszna tylko to darcie japy jest okrutne. Quote
Anula Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 No z tą japą to jest masakra.Może spróbuj metody,przykładania palca do ust i w tym momencie podania smaczka? Był jakiś telefon odnośnie adopcji malutkiej? Ja podsyłam zainteresowanym adopcją Sawany - Dziunię.Fakt,że nie mam dużo zapytań,są to rodziny z dziećmi. Quote
Poker Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Anula, bardzo dziękuję za podsyłanie Dziuni. Ona lubi dzieci.Lepiej ,żeby nie było innych zwierząt, bo jest potwornie żarłoczna i szczeka na futrzaki jak podchodzą do miski,a Pokerka próbuje odgonić.Musimy bardzo pilnować podczas karmienia. No i drze się na dzwonek przy furtce. Ona prześmiesznie chrumka, jak świnka, gdy sobie w łóżku polegujemy.Kokosi się, przewala z boku na bok, leży kołami do góry, wkłada mi nochal w szyję i ..... chrum , chrum.Uwielbiam tę muzykę. Myślę ,że ona potraktuje dawanie jej smaczka w trakcie darcia japy jako nagrodę i będzie jeszcze gorzej ją drzeć. Quote
arnold Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Jakby nie pisać ma ma starsza Pani charakterek. Quote
Poker Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='arnold']Jakby nie pisać ma ma starsza Pani charakterek.[/QUOTE] Miewaliśmy 10 x gorsze. Ona i tak i tak jest bardzo urocza.Dziś przycięłam jej na nosie irokeza. Quote
Anula Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Poker,fajnie,że Dziunię opisałaś w skrócie,przyda się.Sawana ma teraz wyróżnioną świeżo Tablicę,może ktoś napisze maila z zapytaniem.Ja już straciłam nadzieję,że Sawana znajdzie dom bez dzieci i najlepiej z samotną osobą,więc będę podsyłać Dziunię,bo przecież też jest w typie terierka.Natomiast sposób na szczekanie to tak zminimalizowałam szczekanie u jakiejś tymczasowiczki ale jednej i udało się,po prostu zamiast szczekać była zajęta smaczkiem,a jak skończył się smaczek to nie było już na kogo,czy na co szczekać. Quote
Poker Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 (edited) Anula, spróbuję tę metodę zastosować. Ale Dziunia po kilku dniach przytyje jak prosię tyle takich sytuacji jest w ciągu dnia. Nie mówiąc o Dolarku , bo przecież on nie może być poszkodowany i też będzie z Dziunią dostawał smaczki. Edited December 22, 2013 by Poker Quote
halszka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Pięknych,Magicznych Świąt Kochani :smile: a milusińskim dużo miziających rąk, jak najwięcej powodów do merdania i szybkiego znalezienia kochających opiekunów :smile: Quote
Poker Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Dziękujemy za życzenia i odwzajemniamy. Metodę ze smaczkami trudno wprowadzić mi w życie, bo Dziunia nie szczeka długo chyba ,że ktoś przyszedł i goni z góry po schodach. A tak to szczeka po 2 -3 razy i koniec,ale za to często. Zanim podam jej smaka to przestaje,a za chwilę od nowa. Musiałabym dawać jej smaczki non stop. Quote
rutta Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='Poker']Dzisiaj podczas popołudniowego polegiwania z Dziunią wymacałam pod lewą pachą guz wielkości węgierki.Wygląda na tłuszczak.Musiał szybko urosnąć , bo przecież ją często macam, trymuję.Aż się dziwię ,że wcześniej nie wymacałam. Muszę się umówić z wetem na usunięcie guzka sutka i tego dziadostwa. Sunia bardzo się z nami związała.Bardzo ją lubimy, jest śmieszna tylko to darcie japy jest okrutne.[/QUOTE] Ta mała szczekaczka tak odżyła u Poker, że można powiedzieć, że przeszła metamorfozę :) Ładnie przybrała na wadze, wypiękniała, dostałam od niej nawet buziaka w piątek :) Dobrze jej :) Quote
NikaEla Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 :tree1:Błogosławionych Świąt,:tree1: pełnych dobrych myśli i cudownych chwil:tree1: i domku dla Dziuńki przed Nowym Rokiem :) Quote
Nutusia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Wszelkiego dobrodziejstwa świątecznie życzymy Bohaterkom tego wątku jak i wszystkim fankom i fanom :) Quote
Ewanka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Przyłączam się do najlepszych życzeń dla Państwa Pokerostwa i ich podopiecznych, którzy zdrowieją i pięknieją pod ich czułą opieką!!! :loveu: Quote
Bogusik Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Zdrowych,spokojnych i radosnych świąt.... Quote
Mattilu Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Najlepsze zyczenia dla calego Pokerowego domku i wszystkich fanow: milosci, dobroci, szczescia. I kochajacych domow dla tymczasow! Quote
Recommended Posts