Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobię z takim tekstem, mam miejsce po moich kotkach wyróżnione na Tablicy,
Może wsadzić jakiś kwiatek w pysia na pierwszej fotce ... byłoby fajnie (opłatek wigilijny - to chyba zbyt śmiałe, gwiazdę betlejemską?, bombkę? choinkową ma się rozumieć, pierniczek? )

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można by umieścić obok bombkę, chociaż atrybuty związane ze świętami mogą sugerować ,że Dziunia miałaby być prezentem pod choinkę. A tedo pewnie nie chcemy. Więc może lusterko? albo kwiatek ?

Posted

mnie się wydaje, że róża będzie najlepsza, tak jakby chciała ją wręczyć opiekunowi
zróbmy ranking, wkleimy kilka fotek i wybierzemy najlepszą wersję
kto potrafi niech cosik zmontuje ...:lol:

Posted

niech będzie róża czy może stokrotka , bo bardziej pasuje do Dziuni kwiatek polny niż szlachetna róża.
Szkoda ,że iwstar56 nie pojawia się , bo robiła fajne fotomontaże.

Posted

Tylko może jednak nr telefonu zapisywać w konfiguracji 71 3482951, bo po 3 cyfry sugeruje ,że jest do komórki
Ludzie ślą na niego SMSy ,a to tragedia.

Posted

[quote name='Poker']Tylko może jednak nr telefonu zapisywać w konfiguracji 71 3482951, bo po 3 cyfry sugeruje ,że jest do komórki
Ludzie ślą na niego SMSy ,a to tragedia.[/QUOTE]

spróbuję poprawić ...:lol:

Posted

Dziękuję.
Dziunia zrobiła się straszną szczekaczką w domu. Każdy hałas powoduje szczek.Nie reaguje na żadne prośby i groźby. :mad:Próbowałam ją przetrzymać ,ale efekt żaden. Martwi mnie to.Chyba lepiej ,żeby nie szła do bloku , bo może być zwrot. :roll:
Na dworze jest dobrze.Czaesm próbuje szczeknąć ,ale krótko .