Lucyna Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Poker napisał(a):Piękne ogłoszenie,ale poczekajmy na lepsze zdjęcie z kotą. To czekam, jak będzie to podmienię :lol: Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 A kota jaka śliczna! Duecik palce lizać :) Quote
Poziomka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Dziunia nic a nic nie reaguje na kociamberki? Quote
Poker Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Dziunia na naszą kotę reaguje pozytywnie ,a na spacerze jakoś nie spotykamy. Wklejam zdjęcia z kotą,ale nie są dobre, bo z komórki Quote
Mattilu Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Moze jakosc nie HD, ale za to jakie wymowne sa te fotki! :) Quote
rutta Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 To drugie zdjęcie jest urocze :) Miałam problemy z dostępem do internetu przez te kilka ostatnich dni. Przyjmuję wszystkie uwagi :) Jestem samoukiem, który ciągle się uczy. Dziękuję za nie! Quote
Poker Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Dobrze,że rutta jest samoukiem, bo ja jestem nieukiem :eviltong: Quote
Nutusia Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jakość nieważna - trzeba dać do ogłoszeń koniecznie! :) Żeby tak moja kota pozwoliła psom na taką zażyłość... Quote
Figunia Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ilez milosci w tym Dziuninym spojrzeniu...:lol: Quote
Lucyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Dodałam fotki na Tablicy i teraz to wygląda tak http://tablica.pl/oferta/jestem-niemloda-kto-mi-dlon-swa-poda-ID4B745.html Quote
Poker Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Myślę ,że jedno zdjęcie z kotą wystarczy, natomiast dałabym to zdjęcie z ucholcami.Są miłośnicy takich nietoperków. Quote
Bonsai Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 A ja bym zmieniła tytuł ogłoszeń. Może i brzmi ładnie, ale tak naprawdę nic nie mówi, a tym samym nie zachęca do kliknięcia. Obecny tytuł mówi w zasadzie tylko tyle, że Dziunia jest starsza. To ważna informacja, ale to za mało, by sprowokować do kliknięcia w ogłoszenie. Ktoś, kto szuka psa, przegląda setki ogłoszeń i naprawdę napotyka wiele ogłoszeń starszych psów - kliknie w to, które powie mu coś więcej i trafi w jego potrzeby. Na przykład: Niewielka i niemłoda Dziunia, która kocha koty i dzieci. Jest to tytuł może niezbyt poetycki, ale konkretny i trafia w target, bo Dziunia nadaje się np. dla emeryta, a emeryci często mają koty i małe wnuki, no i nie chcą za dużego psa. Wtedy Dziunia do nich pasuje jak ulał. :) To takie moje przemyślenia. Quote
Lucyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja jestem za zmianą tytułu, Niewielka i niemłoda Dziunia kochająca dzieci i koty Dziunia, niewielka i niemłoda suczka kochająca dzieci i koty nie wiem co Poker na to ... czy to jest prawda, na początku goniła kotę, a z dziećmi? - nie pamiętam :roll: Którą fotkę z kotem zostawić? Quote
Bonsai Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 O tym z dziećmi wywnioskowałam ze zdjęcia. ;) Quote
Poker Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Zgoda na zmianę tytułu :evil_lol: Dziunia bardzo lubi dzieci. pozwala na dużo szczególnie wnukowi. Z kotą od początku nie było problemu. Może i goniła ją ,ale musiało być to na tyle słabe ,że nie utkwiło mi w pamięci. Chyba nie pisałam ,że mamy termin operacji Dziuni na 13 stycznia wieczorem. Quote
Lucyna Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ok, to zmieniamy ...:loveu: musisz Poker wybrać wersję tytułu i zdjęcie koty do pozostawienia :evil_lol::roll: Quote
Poker Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Mnie bardziej się podoba to zdjęcia , gdzie Dziunia jest z tyłu z mordką położoną na kocie. A treść chyba już naprawdę taka , ale przyjmuję wszelkie sugestie. Dziunia, niewielka suczka o nietuzinkowej urodzie, ok. 34cm w kłębie, waży 8 kg. Kocha dorosłych i dzieci, bardzo ładnie bawi się z kotem i młodszym od siebie psem. Łagodna, zrównoważona i posłuszna,ale dziarska i figlarna uwielbia przeglądać się w lustrze. Będzie oddaną towarzyszką swoich właścicieli. Wysterylizowana i zaszczepiona, gotowa do adopcji czeka u tymczasowych opiekunów pod podanym numerem telefonu. Dodałam te 2 określenia,żeby nie wyglądało ,że Dziunia to niemrawa babcia . Quote
Mattilu Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Pokerku, a co to za operacja czeka Dziunię? Quote
Lucyna Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Niewielka i niemłoda Dziunia, która kocha koty i dzieci Niewielka i niemłoda Dziunia kochająca dzieci i koty Dziunia, niewielka i niemłoda suczka kochająca dzieci i koty wybierz tytuł :roll: Quote
Nutusia Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 A Dziunia w średnim wieku, kochająca dzieci i koty? ;) Quote
Poker Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Mi pasuje 3.tytuł. A może jeszcze taki tytuł : Dziunia,starsza i dziarska sunia kochająca dzieci i koty Dziunia będzie miała usuwany guzek sutka i tłuszczak spod paszki. Quote
Nutusia Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ten powyżej wytłuszczony tytuł jest de bomba! :) Quote
Recommended Posts