Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziunia na naszą kotę reaguje pozytywnie ,a na spacerze jakoś nie spotykamy.

Wklejam zdjęcia z kotą,ale nie są dobre, bo z komórki

Posted

To drugie zdjęcie jest urocze :)

Miałam problemy z dostępem do internetu przez te kilka ostatnich dni.
Przyjmuję wszystkie uwagi :) Jestem samoukiem, który ciągle się uczy. Dziękuję za nie!

Posted

A ja bym zmieniła tytuł ogłoszeń. Może i brzmi ładnie, ale tak naprawdę nic nie mówi, a tym samym nie zachęca do kliknięcia. Obecny tytuł mówi w zasadzie tylko tyle, że Dziunia jest starsza. To ważna informacja, ale to za mało, by sprowokować do kliknięcia w ogłoszenie. Ktoś, kto szuka psa, przegląda setki ogłoszeń i naprawdę napotyka wiele ogłoszeń starszych psów - kliknie w to, które powie mu coś więcej i trafi w jego potrzeby. Na przykład: Niewielka i niemłoda Dziunia, która kocha koty i dzieci. Jest to tytuł może niezbyt poetycki, ale konkretny i trafia w target, bo Dziunia nadaje się np. dla emeryta, a emeryci często mają koty i małe wnuki, no i nie chcą za dużego psa. Wtedy Dziunia do nich pasuje jak ulał. :)
To takie moje przemyślenia.

Posted

Ja jestem za zmianą tytułu,

Niewielka i niemłoda Dziunia kochająca dzieci i koty

Dziunia, niewielka i niemłoda suczka kochająca dzieci i koty

nie wiem co Poker na to ... czy to jest prawda, na początku goniła kotę, a z dziećmi? - nie pamiętam :roll:
Którą fotkę z kotem zostawić?

Posted

Zgoda na zmianę tytułu :evil_lol:
Dziunia bardzo lubi dzieci. pozwala na dużo szczególnie wnukowi. Z kotą od początku nie było problemu. Może i goniła ją ,ale musiało być to na tyle słabe ,że nie utkwiło mi w pamięci.
Chyba nie pisałam ,że mamy termin operacji Dziuni na 13 stycznia wieczorem.

Posted

Mnie bardziej się podoba to zdjęcia , gdzie Dziunia jest z tyłu z mordką położoną na kocie.
A treść chyba już naprawdę taka , ale przyjmuję wszelkie sugestie.

Dziunia, niewielka suczka o nietuzinkowej urodzie, ok. 34cm w kłębie, waży 8 kg.
Kocha dorosłych i dzieci, bardzo ładnie bawi się z kotem i młodszym od siebie psem. Łagodna, zrównoważona i posłuszna,ale dziarska i figlarna uwielbia przeglądać się w lustrze.
Będzie oddaną towarzyszką swoich właścicieli.
Wysterylizowana i zaszczepiona, gotowa do adopcji czeka u tymczasowych opiekunów pod podanym numerem telefonu.

Dodałam te 2 określenia,żeby nie wyglądało ,że Dziunia to niemrawa babcia .

Posted

Niewielka i niemłoda Dziunia, która kocha koty i dzieci

Niewielka i niemłoda Dziunia kochająca dzieci i koty

Dziunia, niewielka i niemłoda suczka kochająca dzieci i koty

wybierz tytuł :roll:

Posted

Mi pasuje 3.tytuł.
A może jeszcze taki tytuł : Dziunia,starsza i dziarska sunia kochająca dzieci i koty

Dziunia będzie miała usuwany guzek sutka i tłuszczak spod paszki.