Aimez_moi Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Jaak sie roztyje bedzie problem.........ja cos wiem o tym......:oops: Quote
Nutusia Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Zgadzam się w całej rozciągłości, choć szafy gdańskie cud urody są ;) :) Quote
arnold Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Oj Kobitki :) ciągle coś Im nie pasuje. Quote
Poker Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Nutusia']Zgadzam się w całej rozciągłości, choć szafy gdańskie cud urody są ;) :)[/QUOTE] A Dziunia to nie jest cud urody ? :mad: Quote
Nutusia Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 A i owszem - ale nie w wersji szafy gdańskiej ;) :) Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziunia jest taka piekna troszke inaczej.....to bardzo oryginalna uroda psia jest........:) Quote
Poker Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Dziunia jeszcze w sukieneczce na kolankach u pańci i w końcu w łóżeczku z pańciem Quote
Figunia Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Jaki szczesliwy pycholek! :multi: Pozdrowienia dla Panciostwa Pokerkow i Podopiecznej wraz z reszta Inwentarza...:lol: Quote
Wojtek7 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Zaglądam do mojej byłej podopiecznej szczęśliwy, że znalazła tak oddanych opiekunów;) Pozdrawiam:) Quote
Poker Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na bazarek dla Sawanki.http://www.dogomania.pl/forum/threads/249082-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-po-francusku-i-inne-ksi%C4%85%C5%BCki-na-Sawank%C4%99-Do-04-12-g-22 Quote
Rubik Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Poker']Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy na bazarek dla Sawanki.http://www.dogomania.pl/forum/threads/249082-Miłość-po-francusku-i-inne-książki-na-Sawankę-Do-04-12-g-22 A byłam, byłam i nawet coś upatrzyłam i licytowałam :) Quote
arnold Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Zdjęcie z Pańciem rewelacyjne. Nareszcie kawałek faceta :) Quote
Anula Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Dziunia się robi coraz ładniejsza.Wypiękniała nam dziewczynka u Poker.Na kolankach i w łóżeczku wygląda super.Ale jej dobrze. Quote
Dark Lord Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ale fajowa ta Dziunia, trochę z pychola do mojej Norki podobna.Doczytałam, że i charakterna się zrobiła, no wygląd do charakterku pasuje jak ulał.:cool3: Quote
togaa Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='arnold']Zdjęcie z Pańciem rewelacyjne. Nareszcie kawałek faceta :)[/QUOTE] I jak widać , Pańcio kocha wszystkie te siroty bezwarunkowo !!!! Tylko pozazdrościć...:lol: Quote
Anula Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='arnold']Fajny facet. To fakt. :)[/QUOTE] Fajny,fajny,też bym takiego chciała mieć.Dziuni to tylko pozazdrościć :lol: Quote
Lucyna Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 chyba trzeba Dziuni odnowić ogłoszenia ... zmienić tekst i promować ją jako dojrzałą towarzyszkę dla dojrzałych opiekunów ;) Popracujmy może nad tekstem? A co słychać u dziewczyny w ten mikołajkowy wieczór? Quote
Poker Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Dziękuję za tak liczne odwiedziny. Ojj dziewczyny , też macie fajnych facetów.Nie narzekajcie.Mój na 6 psów by się nie zgodził. Dziunia jak to Dziunia.Stara zrzęDziunia z niej. Dziamgoli o byle co ,a szczególnie o jedzenie.Potrafi szczekać w kuchni.Wylizuje michy jeszcze szybciej niż Dolar. Muszę pilnować małpy , bo potrafi wypchnąć Pokerka od miski i wyjadać mu.:mad: Dolar tak nigdy nie robi.Czatuje na resztki i potrafi myć podłogę wokół miski Pokera ,ale nigdy go nie odgania. Nadal warczy na dziadzia. Na dochodzące hałasy z dołu szczeka donośnie swoim głębokim altem, na dzwonek przy furtce też.Ona ogólnie jest gadatliwa.Ma swoje zdanie na każdy temat. Nadal sie przegląda w lustrze. Natomiast z kotą śpi przesłodko.:loveu: Dziunia nadaje się do domu ze starszymi osobami jak również do domu ze spokojnymi dziećmi. Dzisiaj niesamowicie tuliła się do wnusi i podstawiała do czochrania po grzbiecie. Wydaje mi się,że zostawiony guzek podrósł.Spytam się weta kiedy można go ciachnąć. Na razie chyba nie , bo jeszcze jest za mało skóry.I tak ją teraz ciągnie blizna. Nie potrafi sama wskoczyć do łóżka.Zadziera łapki i prosi ,żeby ką wnieść. Jasne ,że możemy zmienić tekst.Na pewno trzeba ponowić ogłoszenia i proszę o to. Quote
NikaEla Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Może zdjęcie z różą do ogłoszeń stworzyć ;) Quote
Poker Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Nikaragua']Może zdjęcie z różą do ogłoszeń stworzyć ;)[/QUOTE] Raczej w czepeczku babci Czerwonego Kapturka :evil_lol: Quote
Recommended Posts