Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Telewizja była tam w piątek ale nie została wpuszczona...Przyjechali w poniedziałek (chyba - w każdym razie materiał puścili w poniedziałek) i...było wszystko ok!

Posted

Te psy są wolne ale po tym co przeszły i z ich zwichrowaną psychiką nie będą potrafiły prosic o pomoc ludzi bo człowiek tak je urządził. Są chore wycieńczone i bez szans. Chociaz lepsza taka śmierc niz zdychanie na raty w tej pier...mordowni z tymi sadystami.

Posted

aldonda napisał(a):
Te psy są wolne ale po tym co przeszły i z ich zwichrowaną psychiką nie będą potrafiły prosic o pomoc ludzi bo człowiek tak je urządził. Są chore wycieńczone i bez szans. Chociaz lepsza taka śmierc niz zdychanie na raty w tej pier...mordowni z tymi sadystami.

Bardzo chcialabym aby przygarnał je ktos z dobrym sercem zanim umra z wycienczenia albo pod kołami samochodów.

Posted

Dla mnie rewelacyjna strona!
To są fakty, z którymi trudno dyskutować.
Oprócz ratowania pojedynczych , niewątpliwie cierpiących zwierząt, bardzo potrzebne są instytucje, które będą rozliczały schroniska .

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
http://www.boz.org.pl/sch/mz.htm#krzyczki

Bardzo ciekawe tabelki , szczegolnie dot Chrcynna . Nagle Wieteszczak , taki skuteczny , po awanturze w Krzyczkach zaczal lapac ambitnie w Chrcynnie.
Bardzo podoba mi sie ilosc zwierzat wydanych, pewnie do najnowszej zabawy , np. paintballa.

Wypuszczane do lasu i strzelają do nich i to jakie fury podjeżdżają:crazyeye:-to PAINTBALL - jakby ktoś nie wiedział.

chyba to kumple szef Chrcynna i Krzyczek?

Posted

oktawia6 napisał(a):
Wypuszczane do lasu i strzelają do nich i to jakie fury podjeżdżają:crazyeye:-to PAINTBALL - jakby ktoś nie wiedział.

chyba to kumple szef Chrcynna i Krzyczek?

nie wiadomo co gorsze..........lub które......:shake:

Posted

Czytałam watek Chrcynnego-powinnyśmy go "podbijać"!!!
Dziewczyny dla mnie opisane tam historie psów rasowych bezczelnie kradzionych z podwórek,balkonów ,wywożonych do Chrcynnego,które prawowici właściciele odkupuja potem za np. 600,-!!!/bo za taka cenę pan właściciel wyda psa/ toż to normalna psia mafia!
Tym to już powinien zająć sie CBŚ lub ABW!!!

Posted

Chrupek napisał(a):
to sie we lbie nie miesci normalnie! :shake:

naprawde nie ma na nich zadnego sposobu?

mój mąż dzisiaj powiedział - wynająć paru barczystych kałasznikow :angryy: to jedyny sposób - u nas prawo jest ponad prawem, to kraj dla kryminalistów i oszustów:shake:

Posted

Chrcynno - generalnie jest chyba nawet gorsze od Krzyczek - tyle zę inaczej.
Wszystko co zostało napisane powyżej jest prawdą.

Ja słyszałam o paint ballu - ale paintu to tam nie ma ...........co to za radocha strzelać z farby. Pisku by było za mało........

Posted

Znałam chłopaka,który był paint ballista. Oni się gdzieś zrzeszają,możnaby poszukać w necie,jako klub jest w tamtym rejonie!
A ciekawa jestem czy pan właściciel ma pozwolenie na broń? Oczywiście ostrą! Czy zakup naboi do broni palnej jest rejestrowany?
Chyba,że skubany należy do koła łowieckiego,to trudno będzie coś sprawdzić!