maggiejan Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czy w Krzyczkach coś zmienia się na lepsze? Czy wogóle jest na to szansa? Quote
malagos Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O tyle jest lepiej, ze moga tam pojechać wolontariuszki, zrobić zdjecia i wystawić psy na dogo. Quote
maggiejan Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czy nadal tam się dzieją takie straszne ŚMIERTELNE historie? Naraża się psy z premedytacją na utratę życia? Quote
tylko psy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 to dobrze ze zmieniło sie chociaż to o czym pisala malagos.... Quote
malagos Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tylko psy']to dobrze ze zmieniło sie chociaż to o czym pisala malagos.... jest wątek piesków z Krzyczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100669 tylko pewnie przydałoby sie wiecej osób tam zagladajacych i pomagajacych. Quote
Izabella Hossa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wygląda na to że o tym że do Krzyczek przyjedzie TV , "Pani Księżna" dowiedziała się dzień wcześniej od kogoś nadgorliwego, na skutek tych wiadomości miało miejsce to -zobaczcie http://www.boz.org.pl/mz/krzyczki/wyrzucone.htm Quote
Izabella Hossa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Sytuacja psów bez zmian -trupy !!!!!!! Quote
epe Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 To super metoda na zbijanie kasy:angryy:! Przyjąć 23,wyrzucić 82,a potem je odłowić i wziać kase ponownie!! Quote
Ania W Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Telewizja była tam w piątek ale nie została wpuszczona...Przyjechali w poniedziałek (chyba - w każdym razie materiał puścili w poniedziałek) i...było wszystko ok! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aldonda, moze choc im sie uda , moze trafia do jakiegos domu. Ja juz nie mam siły . Kasa to jeszcze zbijana jest na odlawianiu tego samego psa w trzech gminach . Takze mozliwosci replikacji jest sporo. Quote
Izabella Hossa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Te psy są wolne ale po tym co przeszły i z ich zwichrowaną psychiką nie będą potrafiły prosic o pomoc ludzi bo człowiek tak je urządził. Są chore wycieńczone i bez szans. Chociaz lepsza taka śmierc niz zdychanie na raty w tej pier...mordowni z tymi sadystami. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 http://www.boz.org.pl/sch/mz.htm#krzyczki Bardzo ciekawe tabelki , szczegolnie dot Chrcynna . Nagle Wieteszczak , taki skuteczny , po awanturze w Krzyczkach zaczal lapac ambitnie w Chrcynnie. Bardzo podoba mi sie ilosc zwierzat wydanych, pewnie do najnowszej zabawy , np. paintballa. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 aldonda napisał(a):Te psy są wolne ale po tym co przeszły i z ich zwichrowaną psychiką nie będą potrafiły prosic o pomoc ludzi bo człowiek tak je urządził. Są chore wycieńczone i bez szans. Chociaz lepsza taka śmierc niz zdychanie na raty w tej pier...mordowni z tymi sadystami. Bardzo chcialabym aby przygarnał je ktos z dobrym sercem zanim umra z wycienczenia albo pod kołami samochodów. Quote
Ania W Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dla mnie rewelacyjna strona! To są fakty, z którymi trudno dyskutować. Oprócz ratowania pojedynczych , niewątpliwie cierpiących zwierząt, bardzo potrzebne są instytucje, które będą rozliczały schroniska . Quote
oktawia6 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):http://www.boz.org.pl/sch/mz.htm#krzyczki Bardzo ciekawe tabelki , szczegolnie dot Chrcynna . Nagle Wieteszczak , taki skuteczny , po awanturze w Krzyczkach zaczal lapac ambitnie w Chrcynnie. Bardzo podoba mi sie ilosc zwierzat wydanych, pewnie do najnowszej zabawy , np. paintballa. Wypuszczane do lasu i strzelają do nich i to jakie fury podjeżdżają:crazyeye:-to PAINTBALL - jakby ktoś nie wiedział. chyba to kumple szef Chrcynna i Krzyczek? Quote
enia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 oktawia6 napisał(a):Wypuszczane do lasu i strzelają do nich i to jakie fury podjeżdżają:crazyeye:-to PAINTBALL - jakby ktoś nie wiedział. chyba to kumple szef Chrcynna i Krzyczek? nie wiadomo co gorsze..........lub które......:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nio, kumple , jeden ostrzega drugiego. Bardziej sadystyczny i okrutny ten z Chrcynna ale i mądrzejszy - taki Hannibal Lecter. Z paintball'em to nie był zart dla jasnosci. Quote
Irkowa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 to sie we lbie nie miesci normalnie! :shake: naprawde nie ma na nich zadnego sposobu? Quote
epe Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czytałam watek Chrcynnego-powinnyśmy go "podbijać"!!! Dziewczyny dla mnie opisane tam historie psów rasowych bezczelnie kradzionych z podwórek,balkonów ,wywożonych do Chrcynnego,które prawowici właściciele odkupuja potem za np. 600,-!!!/bo za taka cenę pan właściciel wyda psa/ toż to normalna psia mafia! Tym to już powinien zająć sie CBŚ lub ABW!!! Quote
epe Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wrzucam wątek Chrcynnego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10480 Quote
andzia69 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Chrupek napisał(a):to sie we lbie nie miesci normalnie! :shake: naprawde nie ma na nich zadnego sposobu? mój mąż dzisiaj powiedział - wynająć paru barczystych kałasznikow :angryy: to jedyny sposób - u nas prawo jest ponad prawem, to kraj dla kryminalistów i oszustów:shake: Quote
ANETTTA Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Z paintball'em to nie był zart dla jasnosci.[/quote] mnie to dobiło napiszcie ze to nie prawda Quote
Neigh Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Chrcynno - generalnie jest chyba nawet gorsze od Krzyczek - tyle zę inaczej. Wszystko co zostało napisane powyżej jest prawdą. Ja słyszałam o paint ballu - ale paintu to tam nie ma ...........co to za radocha strzelać z farby. Pisku by było za mało........ Quote
epe Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Znałam chłopaka,który był paint ballista. Oni się gdzieś zrzeszają,możnaby poszukać w necie,jako klub jest w tamtym rejonie! A ciekawa jestem czy pan właściciel ma pozwolenie na broń? Oczywiście ostrą! Czy zakup naboi do broni palnej jest rejestrowany? Chyba,że skubany należy do koła łowieckiego,to trudno będzie coś sprawdzić! Quote
Recommended Posts