Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jak kopiować to po całości : schronisko-krzyczki Zarejestrowany: Sep 2006 Postów: 47 Dziekuje bardzo wszystkim zaangażowanym w los biednej mastifki i innych, sunia wymaga indywidualnej opieki i tam u Baety bedzie jej najlepiej , strach czy jej pracownicy nie przekarmią mnie przerastał a ona oprócz jedzenia potrzebuje człowieka i jego bliskosci i ciepła. W domu moje białasy by jej nie dały spokoju to specyficzne charakterki no i znow musiałaby byc sama bez człowieka przynajmniej 10 godzin dziennie a tak ma to co potrzebuje - serce....... DZIEKUJE za okazane zrozumienie i szybką pomoc. To jest tak jak dwie strony chcą rozmawiac na rónej płaszczyznie a nie jedna z pozycji atakującego a druga sie broni. Myśle, że to dobry początek.......... Ziutka jestes ANIELICĄ najjasniejszą w całej galaktyce.:loveu: Quote
Ewusek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Hmmmm, to mniej wiecej tak samo jak z Krzyczkami , nie wiesz ale wydaje Ci sie , ze jest inaczej. EOT O Krzyczkach nie wiedzialam i wiedziec wiecej nie chce, nie interesuje mnie to, wazne jest to, ze..., zreszta nie bede sie przed toba tlumaczyc bo to nie ma sensu... bez odbioru Quote
oktawia6 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Hmmmm, to mniej wiecej tak samo jak z Krzyczkami , nie wiesz ale wydaje Ci sie , ze jest inaczej. EOT Batko-to nic nie wnosi-proszę-każdy ma swoje plany Wiesz o tym, Krzyczkom zależy i nam zależy-tak-zależy nam-róbmy to co robimy co jedno nie wyklucza drugiego i niech obustronnie dobrze się wszystko dogra-psy bo one są priorytemem-niesiemy co niesiemy a reszta się dopełni. Musi byc równowaga-to nie MATRIX-to jest real, dobra?;) Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 oktawia6 napisał(a):Batko-to nic nie wnosi-proszę-każdy ma swoje plany Wiesz o tym, Krzyczkom zależy i nam zależy-tak-zależy nam-róbmy to co robimy co jedno nie wyklucza drugiego i niech obustronnie dobrze się wszystko dogra-psy bo one są priorytemem-niesiemy co niesiemy a reszta się dopełni. Musi byc równowaga-to nie MATRIX-to jest real, dobra?;) :crazyeye: Matrix naprawdę!;) Quote
Neigh Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 andzia69 napisał(a)::crazyeye: Matrix naprawdę!;) O tu się zgodzę........to są po prostu światy równoległe: w jednym umierają psy, tony zwłok są przekazywane firmowm przetwórczym itp itd. W drugim dzieją się cuda......psy są ratowane, kochane, troszczy się o ich los itp. Zastanawiam się co je łaczy.........i tak sobie myślę, że może sprawy w sądzie? Może potrzeba chwilowego ( kolejnego!!!) uspokojenia opinii publiczenej? Myślę, że warto wyczesywać psy i ratować molosy ( mam mastiffkę angielską tak btw). I myślę, że warto być na grudniowej sprawie. Bo jedno drugiego nie wyklucza. Wszak pani kierownik będzie w obu miejscach:-) A zatem bierzmy z niej przykład! Quote
Neigh Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 I jeszcze jedno dodam ( ale się rozgadałam).........jeden molos wiosny niestety nie czyni. Wprawdzie waży sporo.......ale jednak ciągle mam przed oczami te liczby........ton psów przerobionych na .........kasę. Istotne jest, że liczby nie zostały wymyślone przez stado gadających bab, tylko istnieją w dokumentach na papierze..... Kto nie wierzy niech przyjedzie na sprawę. Wyrobi sobie pogląd...w końcu o to chodzi by dać mówić obu stronom, nieprawdaż? Quote
kometa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 a gdzie są miłośnicy KUNDELKÓW...??:shake: Quote
elmira Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Oj pełno nas. I cały wątek jest przeciez o psach, bez podziału na rasy. Quote
Olga132 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Olga, rozumiem, ze rozprawa jest jawna ? jutro będe wiedziała - to napiszę. Quote
emir Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Informuję, że rozprawa w Sądzie Rejonowym w Pułtusku przeciwko Cezaremu Witeszczakowi - lek. wet z Krzyczek jest jawna i obecność wielu ludzi, którzy dobrze wiedzą co to były i są Krzyczki jest b. pożądana. EMIR ps. piejącym peany na temat kierowniczki ze schronu w Krzyczkach zalecałabym umiar; Bestaialstwa popełniane tam na zwierzętach z chęci zysku muszą zostać ukarane ( nieznajomośc calości sprawy nie jest tu usprawiedliwieniem) Psy w Krzyczkach nie były i nadal nie są bezpieczne. Powiedz tym pomordowanym ,zagłodzonym,i zamęczonym zwierzętom, że uratowałaś jednego psa! ok?! Młyny sprawiedliwości mielą powoli ale pozostaje mieć nadzieję, że dopadną wszystkich winnych i poprzednich i kolejnych aż cała ta stajnia Augiasza zostanie uprzątnięta. Quote
ANETTTA Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 warszawianki ........pomocy jest piekny psiak ..byc moze komus zaginał nie ma tatuarzy ani chipa pomocy http://www.dogomania.pl/forum/showth...47#post9003347 nie komentujcie krzyczki nie krzyczki pomózmy biedakowi ja moge tylko wirtualnie jetem ze slaska ja wiem co to sa krzyczki dla psa :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Ziutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 mc_mother napisał(a):I jaki finał rozprawy?/? http://fundacja-emir.org/aktualnosci/paragrafwydarzenia.htm Quote
Aganiok Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 niedobrze....teraz będzie tak - będą na zmianę przynosić zwolnienia lekarskie i sprawa będzie się ciągnąć i ciągnąć.... Quote
emir Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 basia0607 napisał(a):Wszystkie chwyty dozwolone.Utrudniać tej pseudo księżnej życie ! To daje efekty ! sprawa Krzyczek toczy sie w sądzie i miny Lacha i jego kompanii są nietęgie; długo na zwłokę grac nie będa, bo sędzina kompetentna i kpin z wymiaru sprawiedliwości robić nie pozwoli. Teraz co do tej G.. polskiej; brała dobre lekcje u Lacha w Józwfowie - więc jest przez tego łobuza nieżle wyszkolona; poza salonem, poza pełnieniem funkcji kapo i mengele w Krzyczkach , nasza dama dorabia sobie na boku ( nie tak jak myslicie.. jne.. nie) ona odłowione , rasowe bezpańskie suki bierze do siebie do domu, rozmnaża i sprzedaje szczeniaki; dobrać się do jej wrednej d..y będzie cięzko, bo nasz ulubiony powiatowy dr Leszczyński .. sami wiecie g.. idzie za g...ale przyjedzie taki dzień, że ta g..księżna będzie wasne g.. żarła. Wiem, że czyta wątek ( umie czytać - to ewenemant u troglodytów) więc niech wie, że ma granat pod swoja grubą d.. tylko jeszcze nie wie kiedy on wybuchnie; a huku i smrodu z tego badziewia będzie, oj będzie. Świątecznych życzeń dla tego indywiduum nie ujawniam, bo musiałabym odpowiadać, ża zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem EMIR Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ona nazywa sie KSIĘŻOPOLSKA i nie widzę zadnego związku z księżną , zreszta podzielam zdanie Emir ze to g.. a nie księzna. W paczce świątecznej mam mała informacje , ze kamyczków w ogródku wpadło juz kilka , jeszcze troche i ogródek sie zasypie na co czekam z wielką niecierpliwościa i ogromną satysfakcja. Zreszta obiecałam kiedys , ze się spotkamy a ja zawsze dotrzymuję słowa. Quote
emir Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 WSZYSTKIM KREATUROM - ANNIE, BARBARZE, ZBIGNIEWOWI, ZBYSZKOWI LEKARZOM - (Boże - Ty nie grzmisz? JERZEMU I CEZAREMU - ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA - BY KAŻDE ICH DZIAŁANIE W ŻYCIU PRZECIW NIM SIĘ OBRÓCIŁO - BY KAŻDA KRZYWDA, KTÓRĄ WYRZĄDZILI BEZBRONNYM ZWIERZĘOM , PO STOKROĆ ZWIELOKROTNIONA DO NICH WRÓCIŁA - BY TRUPY ZAMORDOWANYCH PSÓW NIE DAWAŁY IM SPAC PO NOCACH, A WIDMO ZAGŁODZONYCH PSICH SZKIELETÓW NAWIEDZAŁO ICH ,ILEKROĆ WEZMĄ COŚ DO SWOICH PYSKOW - BY KAŻDY KĘS ŚWIĄTECZNEJ KOLACJI STAWAŁ IM W GARDLE - ŻEBY NIKT PORZĄNY RĘKI IM NIE PODAWAŁ - BY UDŁAWILI SIĘ WSZYSTKIMI ZAROBIONYMI NA MĘCE I ŚMIERCI TYSIĘCY ZWIERZĄT PIENIĘDZMI - BY MŁYN SPRAWIEDLIWOŚCI, CHOĆ NIERYCHLIWY,ZMIÓTŁ Z POWIERZCHNI ZIEMI TO CAŁE G..O JAKIM SĄ. - BY BYLI TAK ZDROWI JAK TE PSY ZE SCHRONISKA I , BY TAK SIĘ NIMI OPIEKOWANO W CHOROBIE, JAK ONI POWIERZONYMI PSAMI -BY ICH KRES, GDY NADEJZIE - NIE BYŁ ZGONEM SZYBKIM ANI BEZBOLESNYM . BOŻE SPRAWIEDLIWY - W IMIENIU TYCH ZAMĘCZONYCH I POMORDOWANYCH STWORZEŃ, PROSZĘ - NIE ODPUSZCZAJ!! EMIR Quote
maggiejan Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Mocno powiedziane...ale jak najbardziej zasłużenie... Quote
Neigh Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='emir']WSZYSTKIM KREATUROM - ANNIE, BARBARZE, ZBIGNIEWOWI, ZBYSZKOWI LEKARZOM - (Boże - Ty nie grzmisz? JERZEMU I CEZAREMU - ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA - BY KAŻDE ICH DZIAŁANIE W ŻYCIU PRZECIW NIM SIĘ OBRÓCIŁO - BY KAŻDA KRZYWDA, KTÓRĄ WYRZĄDZILI BEZBRONNYM ZWIERZĘOM , PO STOKROĆ ZWIELOKROTNIONA DO NICH WRÓCIŁA - BY TRUPY ZAMORDOWANYCH PSÓW NIE DAWAŁY IM SPAC PO NOCACH, A WIDMO ZAGŁODZONYCH PSICH SZKIELETÓW NAWIEDZAŁO ICH ,ILEKROĆ WEZMĄ COŚ DO SWOICH PYSKOW - BY KAŻDY KĘS ŚWIĄTECZNEJ KOLACJI STAWAŁ IM W GARDLE - ŻEBY NIKT PORZĄNY RĘKI IM NIE PODAWAŁ - BY UDŁAWILI SIĘ WSZYSTKIMI ZAROBIONYMI NA MĘCE I ŚMIERCI TYSIĘCY ZWIERZĄT PIENIĘDZMI - BY MŁYN SPRAWIEDLIWOŚCI, CHOĆ NIERYCHLIWY,ZMIÓTŁ Z POWIERZCHNI ZIEMI TO CAŁE G..O JAKIM SĄ. - BY BYLI TAK ZDROWI JAK TE PSY ZE SCHRONISKA I , BY TAK SIĘ NIMI OPIEKOWANO W CHOROBIE, JAK ONI POWIERZONYMI PSAMI -BY ICH KRES, GDY NADEJZIE - NIE BYŁ ZGONEM SZYBKIM ANI BEZBOLESNYM . BOŻE SPRAWIEDLIWY - W IMIENIU TYCH ZAMĘCZONYCH I POMORDOWANYCH STWORZEŃ, PROSZĘ - NIE ODPUSZCZAJ!! EMIR AMEN A poniewaz wypowiedz za krótka by się zapisła - po stokroć amen. Ponoć Pan Bóg nie rychliwy, ale mawiają, że sprawiedliwy...... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wychodzę z założenia , ze niewłasciwe jest zyczenie komuś innemu złych rzeczy bo moga wrócić ale czasem ...... dołączam sie do życzeń. Quote
Izabella Hossa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Choć nikomu nigdy źle nie życzyłam tu muszę zrobić wyjątek. Wszystkiego najgorszego ! Quote
Hotel KADIF Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='tylko psy']wydaje mi się, że wątek coś ucichł.... Zawsze cichnie jak staje się niewygodny :angryy::angryy::angryy:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102644&page=12 Quote
ANETTTA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 czekamy na finał sprawy ....:mad::mad::mad:.....oliwa zawsze sprawiedliwa ......kiedy sie ta mordownia psiakow skonczy likwiduje sie jedną a druga powstaje ........na na tej ziemi liczy sie tylko kasa .....zysk ..chciwosc .....:mad: Quote
Recommended Posts