GreenEvil Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To moze wiec bezpieczniej niedziela, tylko powiedzcie o ktorej, 15 bedzie OK ? bo ja notorycznie nie cierpie knajp na polach mokotowskich i nie wiem jak sa czynne ;) i tlok bedzie mniejszy i na wies po nocy wracac nie trza bedzie ;) pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Green Evil przynoszi dobre ciasto - to wiem:p-ja podzielę się z dziewczętami szarlotką:lol:-czyli niedziela w jesienny dzień zapowiada się bardzo miło-przyjdą ze mną też inni goście by slonecznie spędzic ten dzionek. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dla mnie od 13 ok , dostosuje sie do większosci tylko, ze teraz szybko sie sciemnia wiec moze za dnia :) Quote
GreenEvil Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jak tak dalej bedziemy sie umawaic, to sie nie spotkamy. :P Ostateczny temin: niedziela 14 Lolek. I nie ma ze boli lub zimno/ daleko/ ciemno/ Warszawe zrolowali. pzdr GreenEvil Edit: Green nie przynosi zadnego ciasta z racji niemania piekarnika :P Quote
Neigh Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 GreenEvil napisał(a):Jak tak dalej bedziemy sie umawaic, to sie nie spotkamy. :P Ostateczny temin: niedziela 14 Lolek. I nie ma ze boli lub zimno/ daleko/ ciemno/ Warszawe zrolowali. pzdr GreenEvil Edit: Green nie przynosi zadnego ciasta z racji niemania piekarnika :P Niedziela 14 Lolek, dotarło, przyjęłąm. Rozumiem, że jak będą gdzieś siedziały baby z psem/psami, to Wy??:-) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 I to mi sie podoba :) Tak jest , ja i dwa psy :) Quote
GreenEvil Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja bede bez psa, ale poznac mnie latwo - chude, wysokie, ubrane na czarno, w glanach, rudo-czarny leb i zielone pingle :D pzdr GreenEvil Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 o RANY , no to rzeczywiście chyba nie będzie problemu :eviltong: Quote
Zosia4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Czytam tak sobie po cichutku jak się zmawiacie ale co to te pingle to nie wiem. Trzymam kciuki za owocne spotkanie. No i co to te pingle ??? Quote
Vectra Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zosia4 napisał(a): No i co to te pingle ??? okulary :diabloti: Quote
Zosia4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tak sobie po cichutku myślałam - ale któż tam dogoni tę dzisiejszą "młodzież" :diabloti:. Quote
Vectra Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zosia4 napisał(a):Tak sobie po cichutku myślałam - ale któż tam dogoni tę dzisiejszą "młodzież" :diabloti:. pingle to raczej ta stara młodzież :evil_lol: bo za obecną to ja nie nadążam :roll: oni to jeszcze inaczej nazywają .. matrixy czy jakoś tak :oops: :evil_lol: Quote
GreenEvil Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Vectra napisał(a):pingle to raczej ta stara młodzież :evil_lol: Sama se stara :eviltong: Ja mam 16 lat i tej wersji bede sie trzymac :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Vectra Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 GreenEvil napisał(a):Sama se stara :eviltong: Ja mam 16 lat i tej wersji bede sie trzymac :evil_lol: pzdr GreenEvil a ja mam 14 :eviltong: :eviltong: i troszkę :evil_lol: Quote
GreenEvil Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Vectra']a ja mam 14 :eviltong: :eviltong: to ja ide podac Twojego Tz-a na policje ze pedofilie :eviltong: [SIZE=2]I nie offtopicz vectra na watku, bo moda zawolam!!! :mad: pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Vectra'] a ja mam 14 :eviltong: :eviltong: i troszkę :evil_lol: doobra, to pierwszy raz powiem Ci: Ty goowniaro!:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='GreenEvil']to ja ide podac Twojego Tz-a na policje ze pedofilie :eviltong: [SIZE=2]I nie offtopicz vectra na watku, bo moda zawolam!!! :mad: pzdr GreenEvil TZ to samo mówie jus nie będę , pseprasam :oops: :oops: tsymam kciuki za owocne spotkanie :kciuki: Oktawia dzięki za komplement :loveu: a teraz spadam na fotoblogi :buzi: Quote
tylko psy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 I jak tam Wasze spotkanko? Napiszcie coś:) Quote
wanda szostek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Zdębiałam jak ten wątek zobaczyłam. A ja myślałam, że tam już porządek, a tam robią inne "porządki"? Quote
mtf zalesie Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 jezeli ustalono jakas metode na zniechecanie gmin do podpisywania umow z w/w schroniskiem lub jakis sposob rozpowszechniania prawdy o tym obiekcie to chetnie wezme udzial bo oscienne gminy nadal umowy niestety podpisuja. prosba o pw. Quote
malagos Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 bo gminom zupełnie obojętne, dokąd trafia psy. Oby tylko mało forsy za psa wzięli, to niech biorą. Quote
ANETTTA Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ja mieszkam za daleko ale chetnie pomoge jks petycja te sparwy piszcie Quote
oktawia6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 przedstawiam za pośrednictwem p. kierownik Księżopolskiej dorodnego Amstaffa do adopcji z Krzyczek. Nie wykazuje agresji, jest łagodny i przyjazny w kontakcie: na pewno Doddy serce poruszy:oops:: P.S.jutro mam obiecane więcej zdjęc-wstawiam od razu jak dostaję-więc konkretnie i na już daję. Quote
Recommended Posts