anita_happy Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 hopla chłopaku do góry!!! a w ten "petardowy' dzien..temu co Cie tak załatwił PETARDE W TYŁEK!!!!!!!!!!! chociaz mam dość petard!!! psy mi na plecach siedza i trzesa sie ze strachu... niech sie trzesie dupa tego co Cie tak chłopaku załtwił Życze powodzenia w tym 2010!!!! Quote
dusje Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kochany Championie, wyglodzony boksiu i Ty sierotko z foty zamieszczonej przez Asior, oraz wszystkie nieszczesliwe psiny, Oby Rok 2010 i kolejne lata przyniosl Wam dobrych i kochajacych ludzi i zawsze pelna miche. Kochanym dziewczynom ratujacym psiaki - Najlepsze zyczenia na Nowy Rok i jak najmniej psiego nieszczescia. Jestescie wspaniale! Quote
GoniaP Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Wszystkim dobrym LUDZIOM życzę samych dobrych dni w Nowym Roku!!! Dziękuję Kochani, że jesteście, dziękuję za Waszą wrażliwość, dobre serducha, wsparcie, za to, że jesteście! Champ, niech Tobie Nowy Rok przyniesie odmianę losu, zdrowie i kochającego człowieka na własność! Quote
Helga&Ares Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niech nowy rok przyniesie Ci same szczęśliwe dni, Piesku! Quote
Hotel KADIF Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 W Nowym Roku życzę Ci samych szczęśliwych chwil, Umęczona Psinko! Jak już cię Gonia "dopadła" i ma pod opieką to będzie tylko lepiej!! :lol: A oprawcy co życzyć w Nowym Roku? Wszyscy wiedzą...:grab: Quote
Karinsien Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wpłaciłam wczoraj 30 zł. Deklaruję miesięcznie 20 i trzymam kciuki za Championa! Quote
majqa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Championiku, ten podły rok jest już za Tobą, 10tka wyparła 9tkę więc niech i Twój przyszły domek będzie strzałem w 10tkę!!! :-) Zdrowiej biedulinku, szybciutko!!! Quote
mariamc Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jeśli nie znajdziecie Championowi DT,mogę go przyjąć do siebie , w Szczecinku. Zająłby miejsce Etny, amstaffki ,która trafiła do mnie po operacji , również w Sremie. Miałby stałą opiekę wet. ,ciepły" apartament", mogę wysłać zdjęcia , i dużo wolontariuszy , którzy by się nim zajmowali. Na wątku jest Asior od Etny , więc sądzę,że to potwierdzi. Koszt miesięczny pobytu -250 pln. Quote
ania z poznania Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Danusiu, nie tylko Asior to potwierdzi, my wszystkie potwierdzimy!!!! To prawda, u Danusi miałby komfortowy apartament i dużo miłości. A jak by przytył :evil_lol:! Quote
Asior Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oj tak... Nie ma lepszego miejsca w polsce niż u Marimc :) ona nawet ma po etnusi ma specjalny ocieplany materacyk, zakupiony specjalnie dla niej, to pewnie nasz przystojniak by mógł z niego skorzystać :) Warunki o standardach europejskich.. Jedyne takie miejsce ;) Quote
bros Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Goś melduję się na wątku , przeczytałam wszystko ,:madgo: same okropności cisną mi się na usta !!!!!:-( link do allegro porozsyłałam rano zamiast życzeń noworocznych. Wierzę że z takimi ciotkami, pod ich opieką, Champ jeszcze nas zaskoczy swoją metamorfozą, dajmy mu odrobinę czasu. Te oczyska smutne ...........będą się śmiały , takie mam życzenie w dzisiejszym dniu :-( Quote
NaamahsChild Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Championku, głęboko wierzę, że metamorfoza, która napewno zajdzie w Twoim ciele, będzie dotyczyła także duszy. Marzę, by spojrzeć w Twoje cudne, wielkie oczy i zobaczyć w nich miłość, radość i beztroskę. Zasługujesz na nią kochany. Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok ucieka, [/FONT] [FONT=Times New Roman]w Nowym Roku szczęście czeka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka domek, zdrowie czeka, [/FONT] [FONT=Times New Roman]zatem witaj, CHAMPIE, w Nowym Roku! :)[/FONT] Quote
Havanka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja też wierzę, że ten Nowy Rok będzie dla Championa odmianą w jego smutnym dotąd życiu, bo już pierwszego jego dnia pojawiły się wspaniałe wieści. DOBRE ANIOŁY - życzę Wam przede wszystkim zdrowia i siły do dalszej walki o lepszy świat dla naszych braci mniejszych. Niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia ! Quote
agaga21 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 mariamc napisał(a): Na wątku jest Asior od Etny , więc sądzę,że to potwierdzi. Koszt miesięczny pobytu -250 pln. jak to asior od etny??:placz: przecież to ja jestem od etny;) i również potwierdzam, widziałam osobiście warunki u danusi dwukrotnie. psiaki specjalnej troski mieszkają w cieplutkich pomieszczeniach, są wesołe i przytulaśne-po prostu szczęśliwe. schronisko-hotelik w szczecinku jest jak sanatorium dla psów i kotów. champ miał by tam idealne miejsce do nabrania sił i oczekiwania na dobry dom. Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 To się trafiło fajne miejsce Championowi! Super! Quote
ligia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Rozruszałam troszkę to allegro cegiełkowe na Nowy Rok!!! Nie bede komentować stanu psiaczka bo wszystko co cisneło mi sie na usta zostało powiedziane. Trzymam kciuki za Championa !!!! Quote
Asior Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 agaga21 napisał(a):jak to asior od etny??:placz: przecież to ja jestem od etny;) :megagrin::megagrin::megagrin: no nareszcie ktoś powiedział prawde... Asior od Etny :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Javena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Poprostu szczęka mi opadła ,jak zobaczyłam te zdjecia. Nic wiecej nie moge powiedziec,bo musiałabym brzydko.Postaram sie pomóc nieco finansowo. Trzymaj sie dzielnie piesku,już jesteś w dobrych rękach. Quote
majqa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Goniuś, zapodaj jeszcze do 1 postu link do aukcji. :-) Quote
Mudik Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja poproszę o jakiś numer do wpłat ok 10 tego postaram się coś wpłacić. Quote
Awit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Mateńko jaki BIEDNY:-( Trzeba być naprawdę sadysta by doprowadzić psa do takiego stanu Quote
Recommended Posts