Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wlasnie robilam porzadki w kuchni i 15 minut temu pomyslalam sobie, ze musze zrobic kilka dni przerwy od nowych watkow...bo śnia mi sie po nocach...a udalo się ostatnio kilka fajnych interwencji...i co??/I wchodze na dogo..tak..na chwilke..(bo to nalog- jak papieros:p)..i mam juz poczte.....mysle nie...ale co??dobra, wejde, zobacze i wyjde...wchodze i co widze?????te oczy...no i jak tu wyjsc stad????finansowo nie dam rady pomoc ale jesli moge w czym innym- to jestem....
Champ....walcz chlopaku- bądź dzielny...
NA ile latek jest oceniony???

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obraczus, przechodzisz samą siebie... :multi: :-o :loveu:
Fioneczko, jutro zrobię tekst do cegiełek, obiecany Goni. Mam nadzieję, że da się to podciągnąć do "na cito". :lol:
Kochani, porozsyłajcie link do wątku tam, gdzie uznacie to za właściwe/ nienachalne/ stosowne. Im nas więcej tym dla Champa lepiej!

Posted

ms_arwi napisał(a):
Do Szczecinka mial jechac Franio, ale znalezlismy mu domowe DT, wiec tam byloby wolne miejsce... to tak tylko...

No i to miejsce nie jest drogie.....musze tam wlasnie zadzwonic....aby "odklepac" miejsce....robic to??

Posted

Goniu66, tu musi zapaść decyzja weta, kiedy psina będzie na tyle uzdatniona, by mogła być w DT (a ten termin chyba trudno jeszcze przewidzieć) ale rewelacja, że pomyślałaś. :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Goniu66, tu musi zapaść decyzja weta, kiedy psina będzie na tyle uzdatniona, by mogła być w DT (a ten termin chyba trudno jeszcze przewidzieć) ale rewelacja, że pomyślałaś. :loveu:

NO tak, ja sobie zdaje sprawe ze to poczatek leczenia i moze troche potrwac....tam podobno sa dobre bardzo warunki i do leczenia tez....nasz Franio mial jechac z diagnoza...dzis w takim raze nie zadzwonie- jutro moze cos bedziecie wiedzialy wiecej....

Posted

Helga&Ares napisał(a):

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Oddział Poznań
Nip: 529-16-64-172
Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
80 1050 1924 1000 0023 0438 1029

Tutaj numer konta...Dziękujemy

Posted

wrzuciłam biedaka na wątek ogólny bullowatych. w poniedziałek będę z moimi psiakami w śremie, może uda mi się go odwiedzić(nie wiem czy mnie wpuszczą do niego) ale choć zapytam o niego. dodam go też zaraz na nk z danymi do wpłat