Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej- jak maja ludzie przeleac pieniadze? jak i na allegro i tu jest numer konta.... ze tak powiem- za krotki? chcialam wplacic- nie da sie..... nr telefonu czesc zakrywa... noz kurde- i jak cos ma dzialac...

Posted

Gdzie nr telefonu zakrywa?

Krótka relacja z dzisiaj.
Psiuniowi apetyt dopisuje, ale martwi mnie to, że po zjedzeniu puszki odbija mu się i wtedy zwraca małe ilości tego, co zjadł...:-( I to trwa ciągle...:-( Na dworze marznie, bo nie ma go co ogrzewać, dlatego spacerki trwają krótko. W sumie nie mam zamiaru go za wiele męczyć.
Champ nadal słabiutki, ale walczący. Ciężko jest mi się z nim rozstawać, bo to magiczny psiak. kiedy mam zamiar iść, on zatrzymuje mnie swoją łapinką i patrzy w oczy...
Pontonik nadal jego azylem, tam czuje się bezpiecznie i chyba jest mu wygodnie ..

Dzisiejszy Champi

Posted

Film rwie wnętrze człowieka - ta psina nieustannie rusza ogonkiem, aż niesamowite, ma zaufanie do człowieka i widać jaki spragniony obecności człowieka.
Te oczy - jeszcze przeraźliwie smutne.
Chude ciałko, rany - to wszystko sie zagoi, maleńki przytyje. Miejmy nadzieję, że rany na psychice też się zagoją.
Jego odbijanie, zwracanie pokarmu-może wskazany by był pokarm suchy? A może ma jakiś refluks w układzie pokarmowym?

Posted

[quote name='majqa']Czyżby i na stronie poznańskiego oddziału ten numer był błędnie podany?
http://fundacja-emir.pl/aktualnosci/WOLONTARIAT/WOLONTARIATPOZNAN/poznan.htm

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Oddział Poznań
Nip: 529-16-64-172
Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
80 1050 1924 1000 0023 0438 1029

no przeciez nie widac ostatnich cyfr... cholera.. moze moja przegladarka.... dopiero jak teraz skopiowalam z cytatem to widze caly- bez tego.... heh- juz wiem

ostatnie cyfry- po tym 1000.... czyli od 0023 sa odczytane jako nr kierunkowy , a potem tel. i sluchawka :) - musialabym zrobic screena, zeby wam to pokazac.
Ciekawe - jesli ktos korzysta z Mozilli, tez tak widzi? Nie wiem. Ale nr konta 80 1050 1924 1000 byl dla mnie za krotki.... nie wiedzialam, ze reszta podana jako nr tel jest kontynuacja nr konta. OK
Ja pojelam. Ale czy inni allegrowicze nie maja podobnie? Pozdrawiam L)

Posted

Rzeczywiście ogonek mu się ożywia :) A jak ogonek lata, to i serducho pójdzie za nim i nadzieja się pojawi i walka o życie! Zaczyna do niego chyba powoli docierać, że już jest dobrze, ciepło i bezpiecznie. A legowisko super - do tego ma mięciutko...ma swój azyl, jak to ktoś napisał. Dalej te przeraźliwie smutne oczka, ale to jeszcze kawał kawał drogi. Jednak chyba udało Ci się Helga wydobyć ten pierwszy krok.
I matko, jaka to jest kochana, łagodna psina!!! Przecież on jest taki delikatny...jak można było!!! :angryy: Może rzeczywiście jego życie nie zawsze wyglądało tak źle... Cholercia nie mogę pozwolić myślom biec dalej, bo...nie dam rady...Jak on musiał się czuć...Ciśnie mi się na myśl..."ale przecież ja nic złego nie zrobiłem..."... Masakra :placz:
Nie, to się po prostu nie może na tym etapie zakończyć! Jeszcze nie teraz, jeszcze bardzo nie teraz!
Czy weci coś mówią o tym jego wymiotowaniu? Bo "po prostu" może po tak długim okresie głodzenia organizm nie radzi sobie z przyswajaniem pokarmu. Może to się z czasem unormuje... Czy on wymiotuje wszystko czy tylko część? Ważne, zeby coś w brzuszku zostawało...
I co z kubraczkiem? Będzie kubraczek?

Posted

Na Mozilli nie ma problemu z całością numeru konta. Na IE też nie ale takie cyrki z tel. kiedyś mi się zdarzały przy zainstalowaniu skype'a. Zresztą, mniejsza...ważne, że sprawa wyjaśniona.