Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczęśliwych, spokojnych,
przeżytych w zgodzie
ze światem i z sobą samym,
pełnych życia i miłości
świąt Bożego Narodzenia
oraz niesamowitego, niezapomnianego,
niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo

Choinka

Posted

Dziękujemy za piękne życzenia.

Właśnie zdjęłam  do końca szwy, których jak się okazało było jeszcze 5. 2 były tak blisko siebie,że wyglądały jak jeden. Sunia jest cudowna. Leżała, mąż ją smyrał, a ja działałam Ktoś dostanie cukiereczek w postaci Foksi. Suńka zaczyna reagować na swoje imię. Jest bardzo mądra i posłuszna.

Posted

Też dotarłam na wątek, czytam ale rzadko pisze. Foksia jest cudna, powinna znaleźć dobry domek. No i miała szczęście, że trafiła do takiego tymczasu.

Posted

Niechaj Ten Nadchodzacy Nowy Rok 

2017

Bedzie dla Lapeczek I Was

Oaza Spokoju 

Niechaj Bedzie Pelen Cudow Spelnionych                                                           Znalezione obrazy dla zapytania noworoczne życzenia gif

Posted

Koniec starego roku to czas podsumowań.
Jednak  nie skupiajmy się na tym co minęło,
a cieszmy się tym, co może  przynieść Nowy Rok.
Wejdźmy w niego radośnie, pełni nadziei i dobrych myśli.
Niech w tym szczególnym dniu otaczaj nas najbliżsi,
niech staną się niewyczerpanym źródłem siły
na każdy dzień Nowego 2017 Roku.

11622.gif

Posted

Foksia jest jedną z cudowniejszych tymczasek jakie mieliśmy. Jedyną jej wadą jest , że nie lubi dzieci.Warczy i rzuca się w ich stronę. 2.letnia wnusia dziwi się ,bo żyje z 2. kotami i od niedawna z psem. Jest bardzo łagodna, głaszcze, całuje zwierzaki. Dziś dawałyśmy psom smaczki z rączki Sary .Foksia też wzięła ,a za chwilę warczała. Szczeka też na ludzi w parku przechodzących obok nas. Próbujemy walczyć z tym.

Poza tym jest rewelacyjna. Spija słowa z naszych ust  gotowa natychmiast wykonać polecenie,a rozumie naprawdę bardzo dużo. Jest posłuszna, podaje łapki. Nic , tylko brac i kochać. Nie wiem jak oddam. Serce mi pęknie na miliard kawałków.

Foksia_2.jpg

Foksia_3.jpg

• Upvote 2