Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Cudna, cudna, cudna. :)

Ogłoszenia już ma? :p

To prawda, jest cudna. Ogłoszeń nie ma . Na razie nie dojrzałam psychicznie,żeby poprosić o nie.Podświadomie odwlekam.

Dziś się okazało ,że dziewczynka lubi surową marchewkę. Jedli plasterki razem z Dolarkiem.Muszę wypróbować jeszcze jabłko.

Posted

Ja odwlekałam z jednym moim tymczasem... i jak już nie było o co się przyczepić domku, bo totalny raj dla psiaka... to serce krwawiło, oj krwawiło przez prawie 2lata... ;) Drugi raz na pewno bym nie oddała suni, nawet do takiego raju, jaki ma :D

Posted
Dnia 6.01.2017 o 21:05, Poker napisał:

To prawda, jest cudna. Ogłoszeń nie ma . Na razie nie dojrzałam psychicznie,żeby poprosić o nie.Podświadomie odwlekam.

Dziś się okazało ,że dziewczynka lubi surową marchewkę. Jedli plasterki razem z Dolarkiem.Muszę wypróbować jeszcze jabłko.

Nadal? :)

Posted
2 minuty temu, anecik napisał:

Nadal? :)

Nadal....biję się z myślami, chociaż wiem ,że powinniśmy znaleźć jej dom z młodymi ludźmi.

Małpka niedobra, bo wczoraj bardzo warczała i ujadała na wnuka,który był spokojny.Biedny boi się jej.

No i na ludzi w parku też drze  japkę. Poza tym cudowna.

Posted
Dnia 17.01.2017 o 10:50, elficzkowa napisał:

Foksia kojarzy mi się z latem i miodem lipowym. 

Jakie cudne i trafne określenie:)

Miodowa Foksia:)

Posted
Dnia 16.01.2017 o 10:12, Poker napisał:

Nadal....biję się z myślami, chociaż wiem ,że powinniśmy znaleźć jej dom z młodymi ludźmi.

Małpka niedobra, bo wczoraj bardzo warczała i ujadała na wnuka,który był spokojny.Biedny boi się jej.

No i na ludzi w parku też drze  japkę. Poza tym cudowna.

Skoro nie lubi dzieci, to młodzi ludzie może nie koniecznie... Chyba,że z młodzi z odchowanym potomstwem

Posted

Dawałam Foksi smaczki z rączki wnusi. Owszem, brała.A za chwilę warczała na odległość. Dziwne, bo warczy na moje wnuczęta,a obcą dziewczynkę nie.

Pisząc o młodych ludziach miałam na myśli takich 40+, którzy mają ewentualnie nastoletnie dzieci. Bo do 19.letniej wnuczki nie drze japki.

• Upvote 1
Posted

Nie ma jeszcze ogłoszeń.

Dziś przyszedł wnuk i na razie nie warczała.

Znowu dziś  jadła surową marchewkę. Dałam jej jabłko ,ale nie chciała. podglądała jak je Dolar.Ja udałam ,że biorę do buzi i dałam jej ten kawałek.Zaczęła też jeść.

• Upvote 1