Jump to content
Dogomania

Sasanko- Lenka opuściła Radysy:) MA DS w Katowicach :) trzymajmy kciuki

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Mysza2 napisał:

To ja jeszcze dorzucę piątą propozycję bo jakoś mi do niej pasuje Kiara z Króla Lwa :)

I trzymam kciuki za domek

Dziekujemy Elu za propozycje

kiara ladnie

Kiedys mialam na osiedlu sunie Tiare owczareczke- bardzo mi sie to jej imie podobalo

Moze Kiara

Doli tez brzmi dla mnie za slodko

Wczoraj Pani z Tarnowskich Gor dzwonila do Kasi

Sprawa jest wiec rozwojowa ale nie liczylabym na blyskawiczna bo maz Pani nadal oplakuje spanielke i moze byc trudno go przekonac:( a jesli Pan sie nie zgodzi na 100 procent to nici z adopcji

Posted
57 minut temu, kiyoshi napisał:

Dziekujemy Elu za propozycje

kiara ladnie

Kiedys mialam na osiedlu sunie Tiare owczareczke- bardzo mi sie to jej imie podobalo

Moze Kiara

Doli tez brzmi dla mnie za slodko

Wczoraj Pani z Tarnowskich Gor dzwonila do Kasi

Sprawa jest wiec rozwojowa ale nie liczylabym na blyskawiczna bo maz Pani nadal oplakuje spanielke i moze byc trudno go przekonac:( a jesli Pan sie nie zgodzi na 100 procent to nici z adopcji

Ja, gdy odchodziły moje psiaki rozpaczałam straszliwie, do tej pory gdy o nich pomyślę mam łzy w oczach i gulę w gardle.

Ale psiakowi nic życia nie wróci, można jedynie dać dom i serce kolejnemu.

Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.

Posted

Pani z Tarnowskich Gór niech delikatnie podsunie mężowi testament psa. Znajdzie w necie. Już niejednemu rozpaczającemu pozwolił spojrzeć inaczej na śmierć ukochanego psiaka...

• Upvote 4
Posted

Jupi:) jak radosna, rozbiegana, cudna sunia:) i proszę w jakim towarzystwie- z AZUNIĄ:)

Warto czekać na takie chwile, gdy zalękniony piesek po schronisku tak rozkwita! !

Kasiu, dziękuje Ci za cudowną opiekę na sunią:)

Posted
6 godzin temu, AlfaLS napisał:

Pani z Tarnowskich Gór niech delikatnie podsunie mężowi testament psa. Znajdzie w necie. Już niejednemu rozpaczającemu pozwolił spojrzeć inaczej na śmierć ukochanego psiaka...

Masz racje....sama znam wiele cudownych osób, które po śmierci psa nie mają odwagi przygarnąć następnego....

Jedną z tych osób jest moja kochana koleżanka z pracy. Jej piesek odszedł kilka miesięcy temu w bardzo dziwnych okolicznościach...Był zdrów jak ryba, nagle zachorował, kilka dni było źle, ale od razu wet wdrożył leczenie, nastąpiła poprawa na kilka dni....aż rano piesek lezał już nie zywy :(

Ciągle pokazuje tej mojej koleżance jakieś pieski ... bo u niej to cudowny dom i cudowni ludzie, ale ona zawsze mówi nie....jeszcze nie teraz...

Musimy uszanować żałobę Pana i dać mu tyle czasu ile będzie trzeba.

Sadze, że jeśli Pani uda się namówić go tylko, żeby pojechał zobaczyć .... to potem już pójdzie;)

Posted

Dziewczyny wybaczcie mi, że tak bez głosowania, ale chciałabym, żeby sunia dostała nowe imie LENKA>

Jak na nią patrze to idealnie widzę, że to jest właśnie Lenka:) Pasuje i mordka i wszystko;)

WITAJ LENKA:)

Posted
15 minut temu, Poker napisał:

Nie lubię ludzkich imion dla psów. Może niech chociaż będzie Enka.

Nie martw się Poker, prawdopodobnie nowy dom i tak wybierze inne imie;)

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Nikt się nie dziwi, że pojawiły się nasze stare banerki ?    

też to zauważyłam .... ciekawe czy na stałe 

Posted
Teraz, ania75 napisał:

też to zauważyłam .... ciekawe czy na stałe 

Ale nie da się ich zmienić. Dawniej banerki zmieniało się w profilu. Teraz nie ma tam narzędzi do ich zmiany :( Może jeszcze i to sie pojawi :)

Posted

Już wiem, jak zmienić banerek.   Tak jak pisałam kilka postów wcześniej można to zrobić w profilu. Mnie się nie udawało,bo klikałam i wchodziłam w to kółeczko po prawej stronie na górze z awatarkiem, a trzeba kliknąć w nick,który znajduje się po prawej stronie tego kółeczka z awatarkiem. Otworzy się menu, wybrać USTAWIENIA KONTA, po lewej stronie pojawi się nowe menu i wybrać SYGNATURA. Pozmieniać co się chce i zapisać.

Tola naprowadziła mnie na to i uświadomiła, że wchodzę nie tam, gdzie powinnam :)