Bogusik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: Dolly to lalka. Czy ja wiem czy do niej pasuje takie słodkie imię. Dlatego, żeby nie było za słodko,to Dolii a nie Dolly :) Quote
kiyoshi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 12 godzin temu, Mysza2 napisał: To ja jeszcze dorzucę piątą propozycję bo jakoś mi do niej pasuje Kiara z Króla Lwa :) I trzymam kciuki za domek Dziekujemy Elu za propozycje kiara ladnie Kiedys mialam na osiedlu sunie Tiare owczareczke- bardzo mi sie to jej imie podobalo Moze Kiara Doli tez brzmi dla mnie za slodko Wczoraj Pani z Tarnowskich Gor dzwonila do Kasi Sprawa jest wiec rozwojowa ale nie liczylabym na blyskawiczna bo maz Pani nadal oplakuje spanielke i moze byc trudno go przekonac:( a jesli Pan sie nie zgodzi na 100 procent to nici z adopcji Quote
malagos Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Dal mnie każda taka sunia to Vella :) Mizianka dal boksereczki! :) Quote
Nadziejka Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Zagladam z pozdrowionkiem kruszyniu Quote
Gabi79 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 57 minut temu, kiyoshi napisał: Dziekujemy Elu za propozycje kiara ladnie Kiedys mialam na osiedlu sunie Tiare owczareczke- bardzo mi sie to jej imie podobalo Moze Kiara Doli tez brzmi dla mnie za slodko Wczoraj Pani z Tarnowskich Gor dzwonila do Kasi Sprawa jest wiec rozwojowa ale nie liczylabym na blyskawiczna bo maz Pani nadal oplakuje spanielke i moze byc trudno go przekonac:( a jesli Pan sie nie zgodzi na 100 procent to nici z adopcji Ja, gdy odchodziły moje psiaki rozpaczałam straszliwie, do tej pory gdy o nich pomyślę mam łzy w oczach i gulę w gardle. Ale psiakowi nic życia nie wróci, można jedynie dać dom i serce kolejnemu. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji. Quote
AlfaLS Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Pani z Tarnowskich Gór niech delikatnie podsunie mężowi testament psa. Znajdzie w necie. Już niejednemu rozpaczającemu pozwolił spojrzeć inaczej na śmierć ukochanego psiaka... 4 Quote
kasiainat Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Dzisiejszy łobuziak :) Może Lenka lub Aura ??? 1 Quote
Sara2011 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Dla takich zdjęć warto robić to co się robi :) Quote
Havanka Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Niesamowite, nie poznałam naszej Sasanki ! Ależ sunia rozkwitła ! Quote
kiyoshi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Jupi:) jak radosna, rozbiegana, cudna sunia:) i proszę w jakim towarzystwie- z AZUNIĄ:) Warto czekać na takie chwile, gdy zalękniony piesek po schronisku tak rozkwita! ! Kasiu, dziękuje Ci za cudowną opiekę na sunią:) Quote
kiyoshi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 6 godzin temu, AlfaLS napisał: Pani z Tarnowskich Gór niech delikatnie podsunie mężowi testament psa. Znajdzie w necie. Już niejednemu rozpaczającemu pozwolił spojrzeć inaczej na śmierć ukochanego psiaka... Masz racje....sama znam wiele cudownych osób, które po śmierci psa nie mają odwagi przygarnąć następnego.... Jedną z tych osób jest moja kochana koleżanka z pracy. Jej piesek odszedł kilka miesięcy temu w bardzo dziwnych okolicznościach...Był zdrów jak ryba, nagle zachorował, kilka dni było źle, ale od razu wet wdrożył leczenie, nastąpiła poprawa na kilka dni....aż rano piesek lezał już nie zywy :( Ciągle pokazuje tej mojej koleżance jakieś pieski ... bo u niej to cudowny dom i cudowni ludzie, ale ona zawsze mówi nie....jeszcze nie teraz... Musimy uszanować żałobę Pana i dać mu tyle czasu ile będzie trzeba. Sadze, że jeśli Pani uda się namówić go tylko, żeby pojechał zobaczyć .... to potem już pójdzie;) Quote
kiyoshi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Dziewczyny wybaczcie mi, że tak bez głosowania, ale chciałabym, żeby sunia dostała nowe imie LENKA> Jak na nią patrze to idealnie widzę, że to jest właśnie Lenka:) Pasuje i mordka i wszystko;) WITAJ LENKA:) Quote
Poker Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Nie lubię ludzkich imion dla psów. Może niech chociaż będzie Enka. Quote
kiyoshi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 15 minut temu, Poker napisał: Nie lubię ludzkich imion dla psów. Może niech chociaż będzie Enka. Nie martw się Poker, prawdopodobnie nowy dom i tak wybierze inne imie;) Quote
kiyoshi Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Na koncie suni 5 zł deklaracji od Agnieszka103:) ślicznie dziękuje:) Quote
Mysza2 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Lenka bardzo ładnie:):) A jakie koleżanki z Azunią:) 1 Quote
elik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Mi też podoba się imię Lenka :) Nikt się nie dziwi, że pojawiły się nasze stare banerki ? 1 Quote
ania75 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Nikt się nie dziwi, że pojawiły się nasze stare banerki ? też to zauważyłam .... ciekawe czy na stałe Quote
elik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Teraz, ania75 napisał: też to zauważyłam .... ciekawe czy na stałe Ale nie da się ich zmienić. Dawniej banerki zmieniało się w profilu. Teraz nie ma tam narzędzi do ich zmiany :( Może jeszcze i to sie pojawi :) Quote
Jo37 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Mnie na dogo nic nie zdziwi tylko jak ten podpis zmienić? Moje bazarki są sprzed roku. Po prostu rewelacja. Quote
elik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Noooo Ty to masz imponujący banerek. Baner powiedziałabym :) Quote
malagos Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Ja też stareńki banerek mam :) Ale Jo rzeczywiście obrosła w bazarki, he, he :) Quote
elik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Już wiem, jak zmienić banerek. Tak jak pisałam kilka postów wcześniej można to zrobić w profilu. Mnie się nie udawało,bo klikałam i wchodziłam w to kółeczko po prawej stronie na górze z awatarkiem, a trzeba kliknąć w nick,który znajduje się po prawej stronie tego kółeczka z awatarkiem. Otworzy się menu, wybrać USTAWIENIA KONTA, po lewej stronie pojawi się nowe menu i wybrać SYGNATURA. Pozmieniać co się chce i zapisać. Tola naprowadziła mnie na to i uświadomiła, że wchodzę nie tam, gdzie powinnam :) Quote
Recommended Posts