Jump to content
Dogomania

Sasanko- Lenka opuściła Radysy:) MA DS w Katowicach :) trzymajmy kciuki

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Kiyoshi bardzo Ci współczuję. Nie Ty jedna uwierzyłaś tej kobiecie. Zapewne wiele osób było szczęśliwych z powodu tej adopcji. Nic nie wskazywało na taki finał. Jestem pewna, ze dziecko musiało dokuczać psu, jeżeli doszło do pogryzienia. Ale czytając o zamiarze uśpienia psa, nóż mi sie w kieszeni otworzył ! Co za litościwe babsko ! Całe szczęście, ze wszystko dobrze się skończyło i że nie zdążyła tego zrobić. Wszystkiego nie jesteśmy w stanie przewidzieć, nie obwiniaj się.

Havanko, a Ty jesteś w tej grupie fb? Dyskusja toczy sie dalej....to nie dziecko zawiniło tylko Pani, która nie reagowała, gdy pies wysyłał sygnały, że zawłaszcza przestrzeń!

Posted
47 minut temu, elik napisał:

Powtarzam to co napisałam na wątku Rysy :)

Jestem po rozmowie ze schroniskiem (musiałam sprawdzić co u psiaków) i patiC.  Wszystkie pieski są zaszczepione p/wściekliźnie, podobno wetka oglądała je i nie stwierdziła nic niepokojącego. Prosiłam, żeby pamiętali o książeczkach zdrowia i nie nakarmili psiaków przed drogą. Pani powiedziała, że nasze psiaki wyjadą przed porą karmienia. No i dobrze :)  Dostaną w swojej porze coś znacznie lepszego niż w schronisku.

PatiC ma być w schronisku o godz. 14-tej i zadzwoni, jak już będzie miała psiaki w samochodzie. gif auteczko.gif

Niechby już była ta 14-ta      gif maży.gif

Czekamy na 14-tą  gifek z sercami w oczach.png

Elu, z całego serca Ci dziękuje, że czuwasz!! Jesteś CUDOWNA!

Jesteś aniołkiem dla tej naszej trójki:)

Pieseczki najdroższe- czekamy na Was!

Elunia- dziś ureguluje wszystkie finansowe braki:)

Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

Havanko, a Ty jesteś w tej grupie fb? Dyskusja toczy sie dalej....to nie dziecko zawiniło tylko Pani, która nie reagowała, gdy pies wysyłał sygnały, że zawłaszcza przestrzeń!

Izuniu, a czy mogłabyś mnie wprowadzić do tej grupy ? Z pewnością nie wezmę udziału w tej dyskusji, bo niewiele wiem na ten temat, ale chętnie poczytam od czasu do czasu, co się z radysiakami dzieje :)

Teraz, kiyoshi napisał:

Elu, z całego serca Ci dziękuje, że czuwasz!! Jesteś CUDOWNA!

Jesteś aniołkiem dla tej naszej trójki:)

Pieseczki najdroższe- czekamy na Was!

Elunia- dziś ureguluje wszystkie finansowe braki:)

Oj tam, oj tam :) Nic wielkiego. Nie mogę się doczekać kiedy bidusie wyjadą ze schroniska i muszę coś robić :)

Wczoraj AniaB zabrała ode mnie transporterek. Z W-wy będzie chciała wyruszyć około 17-tej.

Posted
21 minut temu, elik napisał:

Izuniu, a czy mogłabyś mnie wprowadzić do tej grupy ? Z pewnością nie wezmę udziału w tej dyskusji, bo niewiele wiem na ten temat, ale chętnie poczytam od czasu do czasu, co się z radysiakami dzieje :)

właśnie Cie dodałam ELu:)

A Anetka już dodana pare godzin temu przez Age, więc obie jesteście:) I zdjęcie Rysy i Strusia prosimy też tam wstawiać:)

Posted
Teraz, kiyoshi napisał:

A Anetka już dodana pare godzin temu przez Age, więc obie jesteście:) I zdjęcie Rysy i Strusia prosimy też tam wstawiać:)

Dzięki serdeczne      gif z tulipanami.gif

A link do stronki mogę prosić    gif  proszący.gif

Posted
O 8.11.2016 o 20:23, elik napisał:

Patrycja przysłała mi SMSa, że transport z Radys do W-wy dla naszych 3 psiaczków będzie kosztował 230,00 zł, czyli wyniesie to po 76,66666 zł od psiurka :)

przelałam 76,70zł za transport do Wa-wy na konto Elik tak jak ustaliłyśmy:)

CHYBA NASZE PIESKI JUŻ SIĘ POWOLI PAKUJĄ :)

• Downvote 1
Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

Nie, nie jestem i raczej rzadko bywam na fb. Pani zawiniła a pies miał za to zapłacić własnym życiem... Porażka !

Już po 15.00 - nasze psiaczki pewnie juz w drodze. czekamy na wieści !

Posted

Nasze pieseczki + 1 maleńki wreszcie w drodze. Wyjazd opóźnił się o 1,5 godz. bo patiC szukała  małego psiaczka, o którego ktoś prosił.  Ten, który miał być przygotowany został wydany komuś wcześniej i patiC szukała innego, żeby jeszcze jeden psiaczek opuścił schronisko.  Biedna AniaB wyjedzie z W-wy później niż zamierzała. Tak mi przykro :(  Patrycja będzie w W-wie za około godzinę. Psiaczki są grzeczne, spokojne  jadą :)  Jeszcze nie wiedzą, że to podróż do lepszego życia.

Posted
5 godzin temu, kiyoshi napisał:

Bardzo dziękuję, zdjęcia będą jak mnie przeszkolisz jak wstawiać :)

Posted

Anetka ma już wszystkie psiaczki. Przejęła też Sasankę, bo Kasia nieco się spóźniła.  Sasanka bardzo spodobała się Anetce :) Wszystkie psiaczki wystraszone, ale nie przerażone.

Sasanka pewnie jedzie już z Kasia do hoteliku, a moja Rysa i Struś do Anety. Struś jest największy, a Sasanka najmniejsza :) Taki mini bokserek :) Więcej napisze zapewne Kasia, jak dotrą do domu.

Ufffff no to  akcja można powiedzieć zakończona pozytywnie. Ania przywiozła nawet jednego psiaczka nadprogramowo :) Pojedzie jutro do Słomnik.

• Upvote 2
Posted

Dzieki Elu za wiesci

Strasznie sie denerwiwalam czy Kasia dotarla- Anetko ogromne dzieki za pomoc a Ciebie Kasie z calego serca przepraszam za ta nocna wyprawe:(

Jutro zadzwonie do Kasi dzis juz nie wysiedze

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Wszystkie psiaki bardzo pzytulaśne, a Sasanka najbardziej :)

Chciałabym zdementować: Sasanka najmniej przytulaśna - najbardziej wystraszona. Już pewnie u Kasi.

Posted
Teraz, anecik napisał:

Chciałabym zdementować: Sasanka najmniej przytulaśna - najbardziej wystraszona. Już pewnie u Kasi.

Anecik, tak zrozumiałam gdy rozmawiałyśmy. Może przez te emocje zrozumiałam odwrotnie.

Uciekaj na watek mojej suni napisać coś o niej :)

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

oj tam, oj tam , nikogo nie znała to i nie chciała się przytulać :).