kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 godzinę temu, Havanka napisał: Kiyoshi bardzo Ci współczuję. Nie Ty jedna uwierzyłaś tej kobiecie. Zapewne wiele osób było szczęśliwych z powodu tej adopcji. Nic nie wskazywało na taki finał. Jestem pewna, ze dziecko musiało dokuczać psu, jeżeli doszło do pogryzienia. Ale czytając o zamiarze uśpienia psa, nóż mi sie w kieszeni otworzył ! Co za litościwe babsko ! Całe szczęście, ze wszystko dobrze się skończyło i że nie zdążyła tego zrobić. Wszystkiego nie jesteśmy w stanie przewidzieć, nie obwiniaj się. Havanko, a Ty jesteś w tej grupie fb? Dyskusja toczy sie dalej....to nie dziecko zawiniło tylko Pani, która nie reagowała, gdy pies wysyłał sygnały, że zawłaszcza przestrzeń! Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 47 minut temu, elik napisał: Powtarzam to co napisałam na wątku Rysy :) Jestem po rozmowie ze schroniskiem (musiałam sprawdzić co u psiaków) i patiC. Wszystkie pieski są zaszczepione p/wściekliźnie, podobno wetka oglądała je i nie stwierdziła nic niepokojącego. Prosiłam, żeby pamiętali o książeczkach zdrowia i nie nakarmili psiaków przed drogą. Pani powiedziała, że nasze psiaki wyjadą przed porą karmienia. No i dobrze :) Dostaną w swojej porze coś znacznie lepszego niż w schronisku. PatiC ma być w schronisku o godz. 14-tej i zadzwoni, jak już będzie miała psiaki w samochodzie. Niechby już była ta 14-ta Czekamy na 14-tą Elu, z całego serca Ci dziękuje, że czuwasz!! Jesteś CUDOWNA! Jesteś aniołkiem dla tej naszej trójki:) Pieseczki najdroższe- czekamy na Was! Elunia- dziś ureguluje wszystkie finansowe braki:) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Havanko, a Ty jesteś w tej grupie fb? Dyskusja toczy sie dalej....to nie dziecko zawiniło tylko Pani, która nie reagowała, gdy pies wysyłał sygnały, że zawłaszcza przestrzeń! Izuniu, a czy mogłabyś mnie wprowadzić do tej grupy ? Z pewnością nie wezmę udziału w tej dyskusji, bo niewiele wiem na ten temat, ale chętnie poczytam od czasu do czasu, co się z radysiakami dzieje :) Teraz, kiyoshi napisał: Elu, z całego serca Ci dziękuje, że czuwasz!! Jesteś CUDOWNA! Jesteś aniołkiem dla tej naszej trójki:) Pieseczki najdroższe- czekamy na Was! Elunia- dziś ureguluje wszystkie finansowe braki:) Oj tam, oj tam :) Nic wielkiego. Nie mogę się doczekać kiedy bidusie wyjadą ze schroniska i muszę coś robić :) Wczoraj AniaB zabrała ode mnie transporterek. Z W-wy będzie chciała wyruszyć około 17-tej. Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 21 minut temu, elik napisał: Izuniu, a czy mogłabyś mnie wprowadzić do tej grupy ? Z pewnością nie wezmę udziału w tej dyskusji, bo niewiele wiem na ten temat, ale chętnie poczytam od czasu do czasu, co się z radysiakami dzieje :) właśnie Cie dodałam ELu:) A Anetka już dodana pare godzin temu przez Age, więc obie jesteście:) I zdjęcie Rysy i Strusia prosimy też tam wstawiać:) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, kiyoshi napisał: właśnie Cie dodałam ELu:) A Anetka już dodana pare godzin temu przez Age, więc obie jesteście:) I zdjęcie Rysy i Strusia prosimy też tam wstawiać:) Dzięki serdeczne A link do stronki mogę prosić Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Dzięki serdeczne A link do stronki mogę prosić https://web.facebook.com/groups/269089373450007/?fref=ts Elu tylko ta strona ma pewne zasady, doczytaj regulamin plis;) :) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, kiyoshi napisał: https://web.facebook.com/groups/269089373450007/?fref=ts Elu tylko ta strona ma pewne zasady, doczytaj regulamin plis;) :) Ok, dziękuję :) Postaram się nie zachować, jak słoń w sklepie z porcelana :) Quote
agat21 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Czekam niecierpliwie na wieści. Tak się cieszę, że dla kolejnej psinki zaczyna się lepsze życie :) 1 Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 39 minut temu, elik napisał: Ok, dziękuję :) Postaram się nie zachować, jak słoń w sklepie z porcelana :) nie o to mi chodziło Ela:) :) Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 O 8.11.2016 o 20:23, elik napisał: Patrycja przysłała mi SMSa, że transport z Radys do W-wy dla naszych 3 psiaczków będzie kosztował 230,00 zł, czyli wyniesie to po 76,66666 zł od psiurka :) przelałam 76,70zł za transport do Wa-wy na konto Elik tak jak ustaliłyśmy:) CHYBA NASZE PIESKI JUŻ SIĘ POWOLI PAKUJĄ :) 1 Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Ktoś wie czy nasze pieski już jadą??? Sasaneczka, Rysa, Struś i pewnie jeszcze kilka do DS....trzymajcie się skrbeczki:) szerokiej drogi:) Quote
Havanka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 4 godziny temu, kiyoshi napisał: Havanko, a Ty jesteś w tej grupie fb? Dyskusja toczy sie dalej....to nie dziecko zawiniło tylko Pani, która nie reagowała, gdy pies wysyłał sygnały, że zawłaszcza przestrzeń! Nie, nie jestem i raczej rzadko bywam na fb. Pani zawiniła a pies miał za to zapłacić własnym życiem... Porażka ! Już po 15.00 - nasze psiaczki pewnie juz w drodze. czekamy na wieści ! Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Nasze pieseczki + 1 maleńki wreszcie w drodze. Wyjazd opóźnił się o 1,5 godz. bo patiC szukała małego psiaczka, o którego ktoś prosił. Ten, który miał być przygotowany został wydany komuś wcześniej i patiC szukała innego, żeby jeszcze jeden psiaczek opuścił schronisko. Biedna AniaB wyjedzie z W-wy później niż zamierzała. Tak mi przykro :( Patrycja będzie w W-wie za około godzinę. Psiaczki są grzeczne, spokojne jadą :) Jeszcze nie wiedzą, że to podróż do lepszego życia. Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 5 godzin temu, kiyoshi napisał: właśnie Cie dodałam ELu:) A Anetka już dodana pare godzin temu przez Age, więc obie jesteście:) I zdjęcie Rysy i Strusia prosimy też tam wstawiać:) Bardzo dziękuję, zdjęcia będą jak mnie przeszkolisz jak wstawiać :) Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ania ma do mnie dzwonić jak będzie w Częstochowie - jeszcze nie dzwoniła :( Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Anetka ma już wszystkie psiaczki. Przejęła też Sasankę, bo Kasia nieco się spóźniła. Sasanka bardzo spodobała się Anetce :) Wszystkie psiaczki wystraszone, ale nie przerażone. Sasanka pewnie jedzie już z Kasia do hoteliku, a moja Rysa i Struś do Anety. Struś jest największy, a Sasanka najmniejsza :) Taki mini bokserek :) Więcej napisze zapewne Kasia, jak dotrą do domu. Ufffff no to akcja można powiedzieć zakończona pozytywnie. Ania przywiozła nawet jednego psiaczka nadprogramowo :) Pojedzie jutro do Słomnik. 2 Quote
kiyoshi Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Dzieki Elu za wiesci Strasznie sie denerwiwalam czy Kasia dotarla- Anetko ogromne dzieki za pomoc a Ciebie Kasie z calego serca przepraszam za ta nocna wyprawe:( Jutro zadzwonie do Kasi dzis juz nie wysiedze Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Wszystkie psiaki bardzo pzytulaśne, a Sasanka najbardziej :) Quote
agat21 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 37 minut temu, elik napisał: Wszystkie psiaki bardzo pzytulaśne, a Sasanka najbardziej :) Dobrze jest!! :) :) :) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 3 minuty temu, agat21 napisał: Dobrze jest!! :) :) :) Jest dobrze, nawet bardzo, a będzie jeszcze lepiej Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Wszystkie psiaki bardzo pzytulaśne, a Sasanka najbardziej :) Chciałabym zdementować: Sasanka najmniej przytulaśna - najbardziej wystraszona. Już pewnie u Kasi. Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, anecik napisał: Chciałabym zdementować: Sasanka najmniej przytulaśna - najbardziej wystraszona. Już pewnie u Kasi. Anecik, tak zrozumiałam gdy rozmawiałyśmy. Może przez te emocje zrozumiałam odwrotnie. Uciekaj na watek mojej suni napisać coś o niej :) Quote
Sara2011 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, anecik napisał: Chciałabym zdementować: Sasanka najmniej przytulaśna - najbardziej wystraszona. Już pewnie u Kasi. oj tam, oj tam , nikogo nie znała to i nie chciała się przytulać :). Quote
kasiainat Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Sasanka właśnie weszła do domu, na razie jest bardzo zdezorientowana.. Zburczała suczkę Milunie - resztę psiaków pozna jutro - myślę, że ma dość wrażeń na jeden dzień ;-) Quote
Recommended Posts