Nadziejka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Sasaneczko odwiedzam z pozdrowionkami przecudne malenstwo Quote
kasiainat Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Wstawiam kilka fotek sunieczki - niestety są marnej jakości ( po weekendzie odzyskam swój aparat i obiecuje dużo fajnych zdjęć do ogłoszeń ). Dzisiaj była pierwsza "czysta" noc i jak dotąd również dzień. Sasanka zaczęła załatwiać potrzeby na spacerach i ogrodzie. Porwała dzisiaj pluszaka do zabawy, chwilkę nim podrzucała i zaniosła do legowiska :-) Imię Sasanka zostaje? 1 Quote
Sara2011 Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Nie no, dziewczyna wygląda już na całkiem rozluźnioną :). Cudna mordeczka. 1 Quote
kiyoshi Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 Kasiu dziekuje za te sliczne zdjecia:) Ona jest taka sliczna! Kocham takie psy rude z czarna mordka (zreszta- wszystkie kocham) i nawet po tych zdjeciach widac ze juz sie zadomowila Cudnie wyglada w jednym legowisku z ta druga sunia- takie przyjaciolki:) Ciesze sie z dobrych wiesci Dziekuje calym serduszkiem A imie musimy zmienic- Kasiu a jak Wy na nia wolacie? Prosze o pomysly:) 1 Quote
elik Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Sunia już jakby zawsze w domu była :) Bardzo szybko się zaaklimatyzowała :) Piękna jest :) Quote
Poker Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Cudna purchawka. Imię trochę przydługie. Może po prostu wołać ją Sasa albo Zara Quote
Havanka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Zdjęcia Sasanki świetne ! A to; rozkłada na łopatki ! Koniecznie trzeba je wstawić do przyszłych ogłoszeń. 2 Quote
kiyoshi Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 1 godzinę temu, Poker napisał: Cudna purchawka. Imię trochę przydługie. Może po prostu wołać ją Sasa albo Zara Zara może... a co sądzicie o Suzi? A może jeszcze jakieś? Też uważam, że to zdjęcie z pupą w górze jest obłędne:)_ Quote
Mysza2 Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Izunia melduję się u ślicznej Sasanki:) Zara takie bardziej dźwięczne niż Sasa:) Urocza jest Quote
malagos Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Dużo w niej bokserkowatości, no, może ryjek nie ten, ale ten błysk w oku! Bokser jak nic! Quote
AgusiaP Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Wiedziałam, że u Kasi, szybko będą postępy i sunia się otworzy. Zara bardzo mi się podoba. Quote
kiyoshi Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 13 godzin temu, Mysza2 napisał: Izunia melduję się u ślicznej Sasanki:) Zara takie bardziej dźwięczne niż Sasa:) Urocza jest Godzinę temu, AgusiaP napisał: Wiedziałam, że u Kasi, szybko będą postępy i sunia się otworzy. Zara bardzo mi się podoba. Agusia i Ela witajcie u suni Bardzo sie ciesze ze jestescie:) Imie Zara prowadzi wiec chyba Poker zostanie chrzestna mojej kolejnej suni:) Mialam dzis pierwszy telefon o Sasanke nie mialam za bardzo czasu na rozmowe ale Pani sama zrezygnowala bo szuka jednak mniejszej suni Pani brzmiala na starsza osobe na pewno 60plus Mieszka w bloku nie dawno zmarla jej sunie i szuka malej grzecznej suni Obiecalam ze sie zorientuje Poker- czy chcialabys zaproponowac tej Pani swoja Gige? Moge podac Ci jej numer ale nie tecze czy cos z tego wyjdzie bo naprawde krotko z Pania rozmawialam i nic nie wiem ponad to co napisalam Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Właśnie - zanim doczytałam - chciałam napisać że może Giga? Ona naprawdę jest bezobsługowym psiakiem tylko nie jest przytulanką. Quote
kiyoshi Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: Właśnie - zanim doczytałam - chciałam napisać że może Giga? Ona naprawdę jest bezobsługowym psiakiem tylko nie jest przytulanką. Przysle Ci numer Pani smsem ok? Moze zadzwonisz anecik wypytac? Tylko uprzedzam- Pani brzmi po glosie na starszawa mocno Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 14 minut temu, kiyoshi napisał: Przysle Ci numer Pani smsem ok? Moze zadzwonisz anecik wypytac? Tylko uprzedzam- Pani brzmi po glosie na starszawa mocno Myślę że powinna się wypowiedzieć jeszcze Poker. Giga też młódka nie jest :) Quote
elik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 19 godzin temu, kiyoshi napisał: Zara może... a co sądzicie o Suzi? A może jeszcze jakieś? . . . To bardzo ładne imię i takie "ciepłe" - Suzi. Czy pamiętacie piosenkarkę o rozpoznawalnym głosie Suzi właśnie ? Suzi Quatro. Zara wydaje mi się twarde, bez uczucia. 3 godziny temu, malagos napisał: Dużo w niej bokserkowatości, no, może ryjek nie ten, ale ten błysk w oku! Bokser jak nic! Błysk w oku i chęć do zabawy typowe dla bokserów :) Powiedziałabym nawet, że ta pupcia w górze także bokserowata. Mój bokser Emir [*] poprzednik Bingusia [*] w takiej właśnie pozie często coś mamlał na swoim legowisku :) Quote
Poker Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 kiyoshi , jasne że zadzwonię do pani tylko napisz mi nr telefonu. Wiesz skąd pani jest ? Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 11 minut temu, Poker napisał: kiyoshi , jasne że zadzwonię do pani tylko napisz mi nr telefonu. Wiesz skąd pani jest ? piszę na pw Quote
Gusiaczek Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 9 godzin temu, malagos napisał: Dużo w niej bokserkowatości, no, może ryjek nie ten, ale ten błysk w oku! Bokser jak nic! Z łaciny błysk=mico .... może Mic(k)a? eeee, tak se nawiązałam do martwego języka Quote
kiyoshi Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Dzięki kochani za uwagi:) Więc mamy propozycje Suzi, Zara i Mika Wszystkie urokliwe i chyba do suni pasują:) Ciekawe co Kasia powie na te nasze pomysły;) Póki co zmieniłam suni imię w ogłoszeniach na Suzi i miałam dziś już drugi telefon, tym razem z Tarnowskich Gór... Bardzo miło mi się z Panią rozmawiało i domek ma wiele zalet, ale też jakieś kwestie do dopytania .... Na razie to nic pewnego, bo Pani jeszcze musi męża przekonać (który wciąz opłakuje poprzednią sunię, no i najpierw chce sunie poznać u Kasi). Jeśli Pani się odezwie do Kasi i coś się wykluje konkretnego, to ja też konkretniej ich przesłucham:) A tymczasem myślę i myślę o tym imieniu:) Suzi trochę zbyt zagraniczne Zara- ładne ale chyba bardziej dla większego psiaka.... Mika- bardzo miło brzmi..... :) Kasiu- jeszcze tylko szybkie pytanie do Ciebie- jakieś wielkości jest nasza sunia?? Czy ona jest jak spaniel? ile może ważyć? Quote
Bogusik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Kasia wybiera fajne imiona i ciekawe,jaka teraz będzie propozycja ? :) Mnie się podoba Dolii Krótkie i dosyć ciepłe.Śliczna z niej panienka! Quote
kiyoshi Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 13 minut temu, Bogusik napisał: Kasia wybiera fajne imiona i ciekawe,jaka teraz będzie propozycja ? :) Mnie się podoba Dolii Krótkie i dosyć ciepłe.Śliczna z niej panienka! Dziękuje:) To mamy juz czwartą propozycje:) Quote
Poker Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Dolly to lalka. Czy ja wiem czy do niej pasuje takie słodkie imię. Quote
Mysza2 Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 To ja jeszcze dorzucę piątą propozycję bo jakoś mi do niej pasuje Kiara z Króla Lwa :) I trzymam kciuki za domek Quote
Recommended Posts