Jump to content
Dogomania

Sasanko- Lenka opuściła Radysy:) MA DS w Katowicach :) trzymajmy kciuki

Recommended Posts

Posted

Wstawiam kilka fotek sunieczki - niestety są marnej jakości ( po weekendzie odzyskam swój aparat i obiecuje dużo fajnych zdjęć do ogłoszeń ).

Dzisiaj była pierwsza "czysta" noc i jak dotąd również dzień. Sasanka zaczęła załatwiać potrzeby na spacerach i ogrodzie. Porwała dzisiaj pluszaka do zabawy, chwilkę nim podrzucała i zaniosła  do legowiska :-) Imię Sasanka zostaje? 

dw6f49.jpg

1zbt0rc.jpg

1yls7o.jpg

21eu7lx.jpg

• Upvote 1
Posted

Kasiu dziekuje za te sliczne zdjecia:) Ona jest taka sliczna! Kocham takie psy rude z czarna mordka (zreszta- wszystkie kocham) i nawet po tych zdjeciach widac ze juz sie zadomowila

Cudnie wyglada w jednym legowisku z ta druga sunia- takie przyjaciolki:)

Ciesze sie z dobrych wiesci 

Dziekuje calym serduszkiem

A imie musimy zmienic- Kasiu a jak Wy na nia wolacie?

Prosze o pomysly:)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Cudna purchawka. Imię trochę przydługie. Może  po prostu wołać ją Sasa albo Zara

Zara może...

a co sądzicie o Suzi?

A może jeszcze jakieś?

Też uważam, że to zdjęcie z pupą w górze jest obłędne:)_

Posted
13 godzin temu, Mysza2 napisał:

Izunia melduję się u ślicznej Sasanki:)

Zara takie bardziej dźwięczne niż Sasa:)

Urocza jest

Godzinę temu, AgusiaP napisał:

Wiedziałam, że u Kasi, szybko będą postępy i sunia się otworzy.

Zara bardzo mi się podoba.

Agusia i Ela witajcie u suni

Bardzo sie ciesze ze jestescie:)

Imie Zara prowadzi wiec chyba Poker zostanie chrzestna mojej kolejnej suni:)

Mialam dzis pierwszy telefon o Sasanke nie mialam za bardzo czasu na rozmowe ale Pani sama zrezygnowala bo szuka jednak mniejszej suni

Pani brzmiala na starsza osobe na pewno 60plus

Mieszka w bloku nie dawno zmarla jej sunie i szuka malej grzecznej suni

Obiecalam ze sie zorientuje

Poker- czy chcialabys zaproponowac tej Pani swoja Gige? Moge podac Ci jej numer ale nie tecze czy cos z tego wyjdzie bo naprawde krotko z Pania rozmawialam i nic nie wiem ponad to co napisalam

Posted

Właśnie - zanim doczytałam - chciałam napisać że może Giga? Ona naprawdę jest bezobsługowym psiakiem tylko nie jest przytulanką.

Posted
2 minuty temu, anecik napisał:

Właśnie - zanim doczytałam - chciałam napisać że może Giga? Ona naprawdę jest bezobsługowym psiakiem tylko nie jest przytulanką.

Przysle Ci numer Pani smsem ok? Moze zadzwonisz anecik wypytac? Tylko uprzedzam- Pani brzmi po glosie na starszawa mocno

Posted
14 minut temu, kiyoshi napisał:

Przysle Ci numer Pani smsem ok? Moze zadzwonisz anecik wypytac? Tylko uprzedzam- Pani brzmi po glosie na starszawa mocno

Myślę że powinna się wypowiedzieć jeszcze Poker.

Giga też młódka nie jest :)

Posted
19 godzin temu, kiyoshi napisał:

Zara może...

a co sądzicie o Suzi?

A może jeszcze jakieś?

. . .

To bardzo ładne imię i takie "ciepłe"  -  Suzi. Czy pamiętacie piosenkarkę o rozpoznawalnym głosie Suzi właśnie ?   Suzi Quatro.

Zara wydaje mi się  twarde, bez uczucia.

3 godziny temu, malagos napisał:

Dużo w niej bokserkowatości, no, może ryjek nie ten, ale ten błysk w oku! Bokser jak nic!

Błysk w oku i chęć do zabawy typowe dla bokserów :) Powiedziałabym nawet, że ta pupcia w górze także bokserowata. Mój bokser Emir [*] poprzednik Bingusia [*] w takiej właśnie pozie często coś mamlał na swoim legowisku :)

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

kiyoshi , jasne że zadzwonię do pani tylko napisz mi nr telefonu. Wiesz skąd pani jest ?

piszę na pw

Posted
9 godzin temu, malagos napisał:

Dużo w niej bokserkowatości, no, może ryjek nie ten, ale ten błysk w oku! Bokser jak nic!

Z łaciny błysk=mico .... może Mic(k)a?
eeee, tak se nawiązałam do martwego języka

Posted

Dzięki kochani za uwagi:)

Więc mamy propozycje Suzi, Zara i Mika

Wszystkie urokliwe i chyba do suni pasują:) Ciekawe co Kasia powie na te nasze pomysły;)

Póki co zmieniłam suni imię w ogłoszeniach na Suzi i miałam dziś już drugi telefon, tym razem z Tarnowskich Gór...

Bardzo miło mi się z Panią rozmawiało i domek ma wiele zalet, ale też jakieś kwestie do dopytania .... Na razie to nic pewnego, bo Pani jeszcze musi męża przekonać (który wciąz opłakuje poprzednią sunię, no i najpierw chce sunie poznać u Kasi).

Jeśli Pani się odezwie do Kasi i coś się wykluje konkretnego, to ja też konkretniej ich przesłucham:)

A tymczasem myślę i myślę o tym imieniu:)
Suzi trochę zbyt zagraniczne

Zara- ładne ale chyba bardziej dla większego psiaka....

Mika- bardzo miło brzmi.....

:)

Kasiu- jeszcze tylko szybkie pytanie do Ciebie- jakieś wielkości jest nasza sunia?? Czy ona jest jak spaniel? ile może ważyć?

Posted
13 minut temu, Bogusik napisał:

Kasia wybiera fajne imiona i ciekawe,jaka teraz będzie propozycja ? :) Mnie się podoba Dolii Krótkie i dosyć ciepłe.Śliczna z niej panienka!

Dziękuje:)

To mamy juz czwartą propozycje:)