Anecik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Pewnie że trzeba gwiazdę już ogłaszać. 30 zdjęcie szwów. Nic się elik nie bój o noc na kanapie, nie muszę zastawiać stołkami i krzesłami bo będziemy sobie spały na tej kanapce razem :) No może z Tyćką. 1 Quote
elik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 5 minut temu, anecik napisał: Pewnie że trzeba gwiazdę już ogłaszać. 30 zdjęcie szwów. Nic się elik nie bój o noc na kanapie, nie muszę zastawiać stołkami i krzesłami bo będziemy sobie spały na tej kanapce razem :) No może z Tyćką. 30-tego ? To za 1,5 tygodnia. Zazwyczaj zdejmują szwy po 2 tygodniach. Kochana jesteś, że będziesz z nią spała :) Boję się Anetko, żeby w nocy nie zeskoczyła, jak np zrobi się jej za gorąco. Żeby jej szwy nie popękały :( Quote
elik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 O kurtka ! Soreczki kiyoshi, my o Lusi piszemy na wątku Lenci :( Już zmykam. Quote
Anecik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 6 minut temu, elik napisał: Kochana jesteś, że będziesz z nią spała :) Boję się Anetko, żeby w nocy nie zeskoczyła, jak np zrobi się jej za gorąco. Żeby jej szwy nie popękały :( Elik......już się nie zamartwiaj. Była na kanapie, później ją zniosłam na siusiu, od kilku godzin leży naprzemiennie w dwóch legowiskach, na siooo byłam tylko z nią żeby inne jej nie zaczepiały. Przecież nie będę jej na siłę kładła na noc na kanapę :) Będę spała na dole z nimi wszystkimi żeby mieć całą gromadę na oku. Już się nie martw - przynajmniej o to co zależy ode mnie. A w ogóle to chyba nie jej wątek :) Trzeba uciekać na swój :D Quote
elik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Teraz, anecik napisał: Elik......już się nie zamartwiaj. Była na kanapie, później ją zniosłam na siusiu, od kilku godzin leży naprzemiennie w dwóch legowiskach, na siooo byłam tylko z nią żeby inne jej nie zaczepiały. Przecież nie będę jej na siłę kładła na noc na kanapę :) Będę spała na dole z nimi wszystkimi żeby mieć całą gromadę na oku. Już się nie martw - przynajmniej o to co zależy ode mnie. A w ogóle to chyba nie jej wątek :) No nie złość się.Ty tez byś się zamartwiała,gdybyś była na moim miejscu. Tak, to watek Lenki, już o tym napisałam :) A Ty masz na filmach odpowiedź :) Quote
Anecik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 1 minutę temu, elik napisał: No nie złość się.Ty tez byś się zamartwiała,gdybyś była na moim miejscu. Tak, to watek Lenki, już o tym napisałam :) A Ty masz na filmach odpowiedź :) Ja się nie złoszczę :) chcę żebyś się już nie zamartwiała. Pisalyśmy jednocześnie Jakich filmach? Jaką odpowiedź? Przepraszamy Lenko :) Quote
kiyoshi Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 KOchane- za nic nie przepraszajcie:) Pouśmiechałam się trochę:) Wszystkie Radysiaki nasze śa! i Lenka i Struś i Lusia :) więc pisać wszędzie o wszystkich jak najbardziej można;) A przynajmniej dzięki Lusi wątek Lenki ZYJE:) Po kąpzieli zajrze na wątek Lusi po tekst;) 1 Quote
elik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 3 godziny temu, kiyoshi napisał: KOchane- za nic nie przepraszajcie:) Pouśmiechałam się trochę:) Wszystkie Radysiaki nasze śa! i Lenka i Struś i Lusia :) więc pisać wszędzie o wszystkich jak najbardziej można;) A przynajmniej dzięki Lusi wątek Lenki ZYJE:) Po kąpzieli zajrze na wątek Lusi po tekst;) Lenka, Lusia :) Obie na L :) Aaaa bo to takie dwie gaduły sie spotkały i se pogadały i dopiero po chwili sie zorientowały, że to nie tu, gdzie myślały, że są :) Tekst Lusi na fb faktycznie taki sobie :( Nawet powiedziałabym nie za bardzo. Chyba trzeba byłoby nowy wymyślić. Quote
kasiainat Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 O 20.11.2016 o 09:16, kiyoshi napisał: Z tego co rozmawiałam ostatnio z Kasią, to postępy z czystością były, ale nie jestem pewna,czy już jest to postęp na 100% ;) Nie wiem też jak postępy i czy w ogóle są jakieś, z Panią z tarnowskich Gór. Pani ma już bezpośredni kontakt z Kasią i w razie czego z nią będzie umawiać spotkanie z Lenką. Trzymam kciuki. Póki co innych zapytań nie było. Lenka utrzymuje czystość w domu w ciągu dnia,w nocy zdarza się jej zostawić nam niespodzianki. Dobrze dogaduję się z wszystkimi psiakami, zaczepia je do zabawy ale najbardziej zżyła się z Milusią i nadal śpi z nią w legowisku:) Z panią z Tarnowskich gór jestem w kontakcie smsowym. Lenka spodobała się całej rodzinie ale troszkę się martwią, że mają mały ogródek, i że sunia jest dla nich a energiczna. Mają się zastanowić . Dzisiejsza Lenka;-) 1 Quote
kiyoshi Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 1 godzinę temu, kasiainat napisał: Lenka utrzymuje czystość w domu w ciągu dnia,w nocy zdarza się jej zostawić nam niespodzianki. Dobrze dogaduję się z wszystkimi psiakami, zaczepia je do zabawy ale najbardziej zżyła się z Milusią i nadal śpi z nią w legowisku:) Z panią z Tarnowskich gór jestem w kontakcie smsowym. Lenka spodobała się całej rodzinie ale troszkę się martwią, że mają mały ogródek, i że sunia jest dla nich a energiczna. Mają się zastanowić . Dzisiejsza Lenka;-) Kasiu dziękuje za śliczne zdjęcia i wieści:) Tak sobie myślę...jeśli Państwo z Tarnowskich Gór jednak uznają,że nie Lenka, to może podeślij im jakieś inne swoje pieski- starsze, spokojniejsze:) Będę się bardzo cieszyć, jeśli jakiś piesek od Ciebie tam zamieszka, bo sądze, że to dobrze ludzie i dobry dom:) Lenusia- znajdziemy Twoje miejsce na ziemii maleństwo cudne:) Quote
kiyoshi Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 A na koncie Lenusi pojawiło się 20 zł od Neelith:) BARDZO< BARDZO DZIĘKUJE! Quote
elik Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Lenka to typowy boksiu :) Zabawa, zabawa, zabawa.... Quote
Gabi79 Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 O 21.11.2016 o 15:48, kasiainat napisał: Z panią z Tarnowskich gór jestem w kontakcie smsowym. Lenka spodobała się całej rodzinie ale troszkę się martwią, że mają mały ogródek, i że sunia jest dla nich a energiczna. Mają się zastanowić . Jeśli Lenka jest zbyt energiczna dla Państwa, to może adoptują jakąś spokojniejszą, starszą psinkę? Kasiu, wycałuj proszę tą śliczną lenkową mordeczkę!!! Przelałam dla Lenki 46,70 z bazarku Quote
kiyoshi Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 Godzinę temu, Gabi79 napisał: Jeśli Lenka jest zbyt energiczna dla Państwa, to może adoptują jakąś spokojniejszą, starszą psinkę? Kasiu, wycałuj proszę tą śliczną lenkową mordeczkę!!! Przelałam dla Lenki 46,70 z bazarku Gabrysiu, bardzo dziękuje za pieniązki dla Lenki:) Jeśli chodzi o Państwo zainteresowanych adopcją to sprawa jest dość prosta. Pani dzwoniąc o sunię opisała mi warunki i to co mogą psu zapewnić... Po zastanowieniu zadzwoniłam do Kasi i własnie poprosiłam, by zaproponowała Pani też inną sunię, która zdaje się wręcz idealnie pasować do warunków i do opisu pieska jakiego Pani szuka:) No i zobaczymy co z tego wyniknie:) Kciuki nie zaszkodzą;) za lenkę i za jej koleżanke;) Quote
Mysza2 Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Kciuki za obie dziewczynki zaciśnięte:) Quote
kiyoshi Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Dziś miałam kolejne pytanie z Krakowa. Pani sympatyczna i w sumie warunki też, tylko warunke- sunia musi lubić koty, bo w wakcje Pani wyjeżdża na działkę i tak są koty... Muszę Kasi dopytać, zobaczymy... Quote
elik Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Dziś miałam kolejne pytanie z Krakowa. Pani sympatyczna i w sumie warunki też, tylko warunke- sunia musi lubić koty, bo w wakcje Pani wyjeżdża na działkę i tak są koty... Muszę Kasi dopytać, zobaczymy... Trzymam kciuki, żeby sunia nie okazała się zabójcą kotów :) Quote
kasiainat Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Trzymam kciuki, żeby sunia nie okazała się zabójcą kotów :) Zabójcą nie jest bo nasz kot żyje i ma się dobrze ale podejrzewam, że jak kot będzie uciekał to może za nim pobiegać :-) krzywdy nie zrobi - po prostu będzie chciała się bawić. Wczorajsza i dzisiejsza Lenka ;-) 1 Quote
elik Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Niesamowite :) Zdjęcie do konkursu :) Mówi się: śpi na pniu. Lena śpi na koleżance :) 1 Quote
kiyoshi Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Niesamowite :) Zdjęcie do konkursu :) Mówi się: śpi na pniu. Lena śpi na koleżance :) Też zwróciłam uwage na to zdjęcie;) pięknie Lenka przysypia przytulona do koleżanki! I Mufeczka w tle:) Quote
elik Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Teraz, kiyoshi napisał: Też zwróciłam uwage na to zdjęcie;) pięknie Lenka przysypia przytulona do koleżanki! I Mufeczka w tle:) A zwróciłaś może uwagę na nieporadny banerek do wątku Lenki :) ? Quote
kiyoshi Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 12 minut temu, kasiainat napisał: Zabójcą nie jest bo nasz kot żyje i ma się dobrze ale podejrzewam, że jak kot będzie uciekał to może za nim pobiegać :-) krzywdy nie zrobi - po prostu będzie chciała się bawić. Wczorajsza i dzisiejsza Lenka ;-) Kasiu bardzo dziękuje za kolejne przepiękne zdjęcia:) zaraz podmienie w ogłoszeniach:) Dokładnie tak sądziłam jak napisałaś o kotach! Będę musiała Pani wyjaśnić, że co innego kot w domu a co innego uciekający kot w ogrodzie... Póki co mam dość mieszane uczucia co do tego domku....chociaż Pani brzmiała bardzo dobrze, ale trochę specjalnie tak pokierowalam rozmowę, żeby zobaczyć, czy jej zalezy....jak zalezy to zadzwoni jutro i będziemy kontynuować rozmowe:) Quote
kiyoshi Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 1 minutę temu, elik napisał: A zwróciłaś może uwagę na nieporadny banerek do wątku Lenki :) ? A właśnie terz się przyjrzałam i widzę:) DZIEKUJE ŚLICZZNIE:) Tylko elik, ja i tak nie wiem jak go 'przyczepic;) Quote
Gabi79 Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 3 minuty temu, kiyoshi napisał: Też zwróciłam uwage na to zdjęcie;) pięknie Lenka przysypia przytulona do koleżanki! I Mufeczka w tle:) Super zdjęcie!!! Po prostu REWELACJA!!! A Lenka prześliczna!!! Quote
Recommended Posts