Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też zaglądam do Frygi i wciąż podczytuję o postępach bo jednak one są jak nie patrzeć,małymi kroczkami do przodu.Trudno w ciągu dwóch tygodni zmienić charakter psa na to potrzeba więcej czasu.
A gały świecące to często pojawiają się jak używa się lampy w aparacie.Ale nawet z tymi perełkami świecącymi fotki są cudo.

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieso napisał(a):
cisza, moze mala zjadla wszystkich ???????

Nie, nie zjadła.
U nas wszystko dobrze.Sunia coraz lepiej. Możemy już "doić" uszy i zbliżać się do ogonka. Czasem nawet uda się zajrzeć w zęby.ale to ostrożnie.Kotę goni , ale nie po to żeby zjeść tylko dla sportu. A kota ją prowokuje do gonitwy. Z psami dobrze ,tyle że przy rozdawaniu posiłków muszę trochę uważać ,ale też jest lepiej.
Na męża w łóżku mniej warczy ,ale jak jej się zdarzy, to ląduje na psim posłaniu.
Ona ma tak bogatą mimikę , że szok.Chyba takiego psa jeszcze nie mieliśmy.

Posted

Nie, no zdjęcia powalające,a szczególnie ostatnie!I kto by pomyślał,że w tym słodziaku dżemie jakiś zły duszek?!Na szczęście z relacji Poker wynika,że wszystko zmierza ku dobremu,a to najważniejsze!Trzymam za Was kciuki!

Posted

Fryga chyba w Pańciu coraz bardziej zakochana bo fotki na to wskazują,co zerknę na wątek to Fryga przy Pańciu,rozkoszuje się jego towarzystwem.
Sztama na całego.

Posted

Dobrze, że są jakieś postępy :) Zaglądam do Was raz na kilka dni i mam opóźniony zapłon ;), bo ciągle coś robię. Normalnie 1,5 etatu, ale fajna ta robota :)

Posted

postępy ogólnie są ,ale małpa bardziej goni kotkę. :mad:Poczuła chyba jej słabość i zaczęła polować na nią. :angryy: Może pożreć to i nie pożre jej ,ale kicia już tak sie jej boi ,że patrzy tylko jak sie przemknąć niezauważalnie. Tak się wkurzyłam dzisiaj na Frygę,że dostała klapa w zadek. Była bardzo zdziwiona, oczywiście zobaczyłam cały garnitur zębów ,ale zignorowałam to.
Dom musi być bez kota.

Nasz Dolarek jest mocno chory od przedwczoraj. :-( Dziś już trochę lepiej.Ma krwotoczne zapalenie jelit. Wczoraj dwa razy trysnęła mu z pupy ciecz jak czerwony barszcz. Przeraziłam się nie ma żarty i pognałam na kliniki. Spędziłam tam 4 godziny ,a dziś tylko 3.:angryy:
Na szczęście wyniki ma dobre.Dziś zjadł po raz pierwszy od 3 dni.

Posted

Właśnie wróciłamz kliniki.Jest lepiej, bo już nie ma krwi.Zrobił nawet 3 koo o wyglądzie ślimaka. Dostał 3 małe porcje ryżu z indykiem ,więc jest szczęśliwy.No i nie sadzi już bąków , od których mało co się nie zaczadziliśmy.
A mała menda goni kotę jakby trochę mniej.Może klaps zadziałał.Ale za to pogryzła róg poszwy i poszewki. :mad: Chyba gryzła jak zamykałam ją samą w sypialni na czas mojej nieobecności.
Dziś chwyciła za pluszaka.

Posted

czyli dobre wieści :) oprócz oczywiście tych pościelowych :cool3:

z innej beczki: jutro odbieram od mariuszapp fanty z bazarku a w sobotę koło południa będę na Biskupinie, to od razu bym podrzuciła, może być?

Posted

terierfanka napisał(a):
czyli dobre wieści :) oprócz oczywiście tych pościelowych :cool3:

z innej beczki: jutro odbieram od mariuszapp fanty z bazarku a w sobotę koło południa będę na Biskupinie, to od razu bym podrzuciła, może być?

Jasne ,że może być.Dzięki.
Sama się zastanawiam skąd mu się to dziadostwo przyplątało. Wczoraj i dziś też pokasływał co ny świadczyło o tle wirusowym
Dziś już nie miał kroplówki. Mam jeszcze zastrzyki na 3 dni. Daję mu gotowane jedzonko. Trochę teraz mu z pysia zajechało,ale ogólnie jest żwawszy.
A mała menda jak to ona. Cieszy się ,ale jak coś nie pasuje to oglądam garniturek jaj kłów w pełne krasie. Pokazałam jej trymer, bo zaczyna gubić czarne igiełki i chciałam ją trochę wytrymować ,a ona też mi pokazała :diabloti: