Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OŚWIADCZENIE

Oświadczam powyższym,że wszelkie zarzuty przeciwko mojej osobie należy poddać postępowaniu sądowemu.

Pozew złożony do sądu cywilnego o ZNIESŁAWIENIE PUBLICZNE mojej osoby jestem gotowa złożyć przeciwko atakującym.Osoby oskarżające mnie o nikczemne czyny powinny dawno wszcząć postępowanie administracyjne przeciwko mnie na wokandzie sądowej.

Portal ten nie ma mocy prawnej rozstrzygania tego typu sporów.

Informacje kieruję również do Adminstratora Dogomanii.

Kasia z Wadowic

Posted

Szkoda czasu, droga pani.
Wszystko, co tu napisane nie przekracza ram dozwolonej krytyki. Nie strasz, bo nic nie wskórasz. Raczej przestań adoptować psy, bo jak zostaniesz złapana ha handlu to zawsze można zawiadomić urząd skarbowy.
Po prostu daj sobie spokój ze zwierzętami, bo się nie nadajesz do ich posiadania.
A mądrości typu: "Portal ten nie ma mocy prawnej rozstrzygania tego typu sporów" odkrywcze nie są. Od kiedy to fora internetowe rozstrzygają cokolwiek.

Pseudoprawniczy bełkot to trochę za mało na wystraszenie uczestników dogo.
Jakie postępowanie administracyjne? Karne chyba....

Zajmij się lepiej kobito rodzeniem dzieci i takie tam, jajecznica dla męża, podłogę umyj.... Rób po prostu to na czym się znasz.

Posted

W zadnych postach nie ma danych osobowych, wiec o jakie znieslawienie chodzi? Do administratora dogomanii to ja zaraz zloze wniosek o ban dozywotni dla mamulki.
[quote name='mamulka']OŚWIADCZENIE

Oświadczam powyższym,że wszelkie zarzuty przeciwko mojej osobie należy poddać postępowaniu sądowemu.

Pozew złożony do sądu cywilnego o ZNIESŁAWIENIE PUBLICZNE mojej osoby jestem gotowa złożyć przeciwko atakującym.Osoby oskarżające mnie o nikczemne czyny powinny dawno wszcząć postępowanie administracyjne przeciwko mnie na wokandzie sądowej.

Portal ten nie ma mocy prawnej rozstrzygania tego typu sporów.

Informacje kieruję również do Adminstratora Dogomanii.

Kasia z Wadowic

Posted

wspaniała mamulka, fajny przykład dzieciom daje.....bardzo pouczające mamulko to dla nich na przyszłość co robisz. Nauczyły sie od ciebie szacunku do zwierząt i odpowiedzialności. Wstyd !!!

Posted

Komu oglosilas, ze adoptowana? Nutka nadal czeka na ten wlasciwy dom.
Podobna, prawie identyczna sunia Julka, byla wczoraj w programie Miedzy Kuchnia i Salonem i ona znalazla dom.

Posted

agusiazet napisał(a):
Ciekawi mnie skąd Pani Kasia z Wadowic wiedziała, że to o niej mowa na tym wątku? To w myśl przysłowia: uderz w stół, a nożyce się odezwą:)

Ta "wspaniała" Pani miała ze schronu psa,odwiozła go po 2 dniach twierdząc,że mała niszczy...chciała innego,nie dostala,potem wypisywała maila,że jednak wróci po nią...

Posted

mamulka ty nie po adwokatach i sądach się szwędaj tylko do dobrego doktora się udaj

Jelena historia wet-siostry to długa opowieść, jak chcesz to zajrzyj na ten wątek, cokolwiek Ci sie rozjaśni:
http://www.dogomania.pl/threads/77803-Trzyłapek-Koli-był-szczęśliwy-lecz-ktoś-przerwał-Jego-życie-za-TM/page22 ( to wcześniejsza akcja )
lub tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piekło-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POMÓŻ!/page25 ( akcja sprzed kilku dni )

Posted

Dziewczyny czy to nie sławna Kasia z Wadowic!!!
Tylko zmieniła dane i jedno dziecko zgubiła ????

[quote name='choocolate']Oj. Źle sprecyzowałam :eviltong:, Szukamy piesków i suczek małych ras. Na stałe i na tymczas. Mamy duży dom i ogród. Ja pracuje okazjonalnie, zazwyczaj w piątki i soboty. Mąż jest kierowcą tira. Mamy 2 dzieci 19-letniego chłopca i 13-letnią córke. A wiec u nas w domu zawsze ktoś jest. Piesek nie bedzie zostawał sam przestraszony w nowym miejscu. Tylko taka sprwa, że sie troche pośpieszyłam, bo to oferty dopiero jak zbudujemy płot, przed wakacjami. Bo po wybudowaniu domu troche cienko było z kasą. Także przyjmiemy pieseczki małych ras , najlepiej grzywacze pp. Uważam, że mamy dobre warunki. Duży ogród, mieszkanie bliżniaka. Spokojna okolica, mili sąsiedzi, którzy mogą sie zaopiekować pieskami podczas naszej nieobecności. Niedaleko rzeka. Mało ruchliwe ulice. Ogólnie mała,nudna miejscowość, ale wspaniała dla zwierzaczków. Bo mamy tu wszystko czego mogą potrzebować. Weterynarz w mieście, ale do tego to tylko na szczepienia, na poważniejsze zabiegi to tylko do Białegostoku, bo ten nasz to jakiś słaby specjalista. Fryzjer także u nas jest. A jak czegoś nie ma to do Białegostoku tylko 30 km.
Mieliśmy kiedyś psy i koty. Ale po wprowadzeniu do nowego domu jakos nie mieliśmy czasu i kasy, żeby utrzymywać zwierzaka. Teraz sie podnieśliśmy, no i w naszym domu może zamieszkać piesek. Jakieś inne informacje ? - prosze piszcie tu lub prywatnie, chetnie udziele odpowiedzi.
A no i jeszcze związku z tym, że mąż jeżdzi po Polsce możemy pomóc w dowiezieniu psiaczków dla innych osób.
Mam nadzieje, że sprawiam dobre wrażenie.
Pozdrawiam, M.Kłoskowska

Tutaj pisze :

http://www.dogomania.pl/threads/27033-grzywacze-i-grzywaczopodobne-%28puchate%29-w-potrzebie!!!?p=16157873#post16157873

Posted

O kurcze, niby nie to nazwisko, ale mogła się wycwanić. Z tego co wiem to K. z Wadowic mieszka w bloku.. ale może im się powodzi.
Ciekawa jest propozycja przewożenia psów przez męża dla innych osób - ja z nią o tym rozmawiałam zanim wyszło na jaw co to za człowiek.