Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutka to maluteńka sunia, waży 5,30 kg. Zanim do nas trafiła mieszkała na wsi na łańcuchu w mizernej budzie i jadła rozmoczony chleb. Trafiła do nas dzięki basi1968, której udało się przekonać właścicieli żeby oddali sunię.

Nutka ma ok. 1,5 roku. Jest cudowną przylepką, spokojną, bardzo łagodną, cichą, nienachalną. Pięknie zachowuje czystość i nie ma sklonności do niszczenia. Jest bardzo łagodna wobec innych psów, obcych się obawia trochę.
Została już odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona.
Niedługo sterylizacja i szukamy domku!

Tak Nutka mieszkała...

A tu pierwsze chwile u nas

Kontakt:
[email protected]
503 68 30 50

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Jelena - jak tam praca nad rodzicami? Ja Nutkę stanowczo widzę u nich na kanapie...

Ja też ją tam widzę! :evil_lol: Pracuję nad nimi i pracuję. Nawet już myślałam, żeby im zrobić niespodziankę - wziąć psa i po prostu im go przywieźć ze słowami: "Mata psa i nie każta mi przyjeżdżać z moim!", ale jednak wolę, żeby to była świadoma decyzja.
Moja Mama przeżywa, że teraz jest w domu, to sunia mogłaby być, ale jakby znalazła pracę, to żal będzie sunię zostawiać samą i takie tam i zaraz jej się przypomina jak Strzałka
  • smutniała, jak zostawała sama. Ech...

• Posted

Jelena, namawiaj, namawiaj! Fajnie by było, jakby malizna została w rodzinie :loveu:
    Nucia to super sunieczka, sami zobaczcie, jaka posłuszna! :crazyeye:

[video=youtube;CVpFGm3xfOs]http://www.youtube.com/watch?v=CVpFGm3xfOs[/video]