eloise Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 super zdjęcia :) korzystajmy z "usług" Hani, póki pozwala- jak się zorientuje, że na pozowaniu do zdjęć mozna zarobić... ;) to już nie będzie tak łatwo :) oby nas nie podliczyła wstecz ;) trzymamy kciuki za domek :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nie no! Słodzizna po całości! To zdjęcie najlepsze: http://img43.imageshack.us/img43/5309/nut6.jpg Quote
Ulka18 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Super zdjecia :D Hanusia taka delikatna wobec psiakow i jak ladnie smakolyki podaje. Niesamowita dziewczynka :fadein: Dodalam te najnowsze zdjecia na aukcje, na pewno bedzie wiecej chetnych na Nutke i dobry dom zostanie wybrany! Quote
Basia1968 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 domek naprawdę zapowiada się rewelacyjnie. Drugi także super. Oby jak najwięcej takich, bo mamy duzo maluchów. U mojej mamy jest Miluś - przekochany słodziak. Zdjęć ładnych jeszcze nie mam, bo nie mam kiedy tam iść. Jak zobaczycie Bolka i Lolka - dwa wyżełki - to padniecie. Na wątek tarnobrzeski zaraz je wstawię. Miodzikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Ulka18 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Basiu, pamietaj, ze masz drugiego bialo-czarnego psiaka u Murkow. Moze na ten kolejny domek sie zalapie nasz Sylwester :kciuki: Quote
Basia1968 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 WIEM Aga WIEM - O sYLWUSIA DZISIAJ BYL TELEFON Quote
Murka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Ulka18 napisał(a):Basiu, pamietaj, ze masz drugiego bialo-czarnego psiaka u Murkow. Moze na ten kolejny domek sie zalapie nasz Sylwester :kciuki: Oba domki chcą koniecznie suczkę. Jeden domek pod Warszawą (dom z ogrodem), drugi w Małopolsce (mieszkanie w bloku). Oba brzmią bardzo dobrze i odpowieidzialnie. W razie co do Małopolski prawdopodobnie pojedzie inna sunia od nas. Quote
Basia1968 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kASIU JAKBY SIĘ WIĘCEJ DOMKÓW ZGŁOSIŁO WEJDŹ PROSZE NA WĄTEK "PSU BUDA NA ZIMĘ" - TAM SA TE 20 DKG SUNIE SZCZENIACZKI - BĘDĄ DOCELOWO JAK NUTEŃKA. IM GROZI ŚMIERĆ POD KOŁAMI SAMOCHODÓW. Quote
Ulka18 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 W mieleckim schronisku tez sa malutkie sunieczki np. Gapcia. Taka mala tylko kremowa. Quote
Murka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Tylko, że np. ten drugi domek potrzebuje suni koniecznie sprawdzonego na kontakt z małym dzieckiem, bo takowe jest w domku. Dzisiaj dzwoniła jeszcze jedna pani zainteresowana Nutką. Czeka co się wyklaruje i wstępnie również jest zainteresowana adopcją innej suni. Basiu podaj mi adres do tych maluszków. No i konkrety: SZUKAMY OSOBY DO PRZEPROWADZENIE WIZYTY DLA DOMKU NUTKOWEGO: PRAŻMÓW - DOBRZENICA (OKOLICE GRÓJCA, GÓRY KALWARII, PIASECZNA). Quote
Ulka18 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ojoj, moze kogos znajdziemy w okolicy. Zaraz lece na liste dogomaniakow. Quote
Ulka18 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Marzenuś - jest z Piaseczna. Tutaj cala lista osob z Piaseczna, z Grojca nie znalazlam aktywnych dogomaniakow. lista dogomaniakow Quote
Basia1968 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 to jest link do wątku iskierek http://www.dogomania.pl/threads/199697-Dwie-male%C5%84kie-iskierki-pilnie-szukaj%C4%85-DT-lub-DS-czeka-je-%C5%9Bmier%C4%87-pod-ko%C5%82ami-samochod%C3%B3w Quote
Murka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Napisałam do Marzenuś, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Quote
Murka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Marzenuś może pomóc, ale ona nigdy nie robiła wizyty, nie ma doświadczenia. Podała mi kilka bardziej doświadczonych nicków, ale napisałam wczoraj i nie mam odpowiedzi. Więc co robimy? Quote
Ra_dunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Ja też nie miałam żadnego doświadczenia w sprawdzaniu domów, a i osoby, które mają ogromne doświadczenie dają się czasem nabrać. Zdjęcia cudowne! Hanusia rzeczywiście niesamowicie delikatna :) Quote
Ulka18 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ja szukalam dogomaniakow z okolic Grojca i wyszlo, ze Marzenus jest najdluzej na dogo i dosc aktywna. Stad moj typ na Marzenus. Po prostu niech Marzenus patrzy i slucha i odpowie, czy dalaby np. swojego psa do tego domu. Quote
Murka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Marzenuś jutro będzie się kontaktować z domkiem i umawiać na wizytę ;) Quote
kaskadaffik Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Super, że jak znalazłam wątek to tu o domku mowa !! Kasia przelałam dla Nutki 125 zł z bazarku z Basi biżutkami :) Quote
Ulka18 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Piromanka jest tez z Grojca i na pewno aktywnie dziala w adopcjach. Quote
Marzenuś Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Witam. Miło mi zapoznać się wirtualnie z Nuteczką. Mała słodka panienka ;) Widzę, że zostałam wytypowana do wizyty drogą dedukcji i braku chętnych :) Tak jak pisałam, jutro mogę podjechać na wizytę. Ja nie jestem kierowcą, bo to by było niebezpieczne dla otoczenia ale TZ jest i już się przyzwyczaił do tego, że go molestuję :D Więc z tym problemu nie ma, wczoraj go uświadomiłam i ugłaskałam i zgodził się mnie zawieźć, bo bądź co bądź ale to ze 20 km ode mnie jest. Zaraz dzwonię się umówić. EDIT: Dobrze obliczyłam, 20 km w jedną stronę ;) Dzwonię i dzwonię, ale nikt nie odbiera :( Quote
Ulka18 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mam nadzieje, ze ten domek nie zrezygnowal. Zobaczymy co wyjdzie. Quote
Recommended Posts