Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super zdjęcia :) korzystajmy z "usług" Hani, póki pozwala- jak się zorientuje, że na pozowaniu do zdjęć mozna zarobić... ;) to już nie będzie tak łatwo :) oby nas nie podliczyła wstecz ;) trzymamy kciuki za domek :)

Posted

Super zdjecia :D Hanusia taka delikatna wobec psiakow i jak ladnie smakolyki podaje. Niesamowita dziewczynka :fadein:
Dodalam te najnowsze zdjecia na aukcje, na pewno bedzie wiecej chetnych na Nutke i dobry dom zostanie wybrany!

Posted

domek naprawdę zapowiada się rewelacyjnie. Drugi także super. Oby jak najwięcej takich, bo mamy duzo maluchów. U mojej mamy jest Miluś - przekochany słodziak. Zdjęć ładnych jeszcze nie mam, bo nie mam kiedy tam iść.
Jak zobaczycie Bolka i Lolka - dwa wyżełki - to padniecie. Na wątek tarnobrzeski zaraz je wstawię. Miodzikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

Ulka18 napisał(a):
Basiu, pamietaj, ze masz drugiego bialo-czarnego psiaka u Murkow. Moze na ten kolejny domek sie zalapie nasz Sylwester :kciuki:

Oba domki chcą koniecznie suczkę. Jeden domek pod Warszawą (dom z ogrodem), drugi w Małopolsce (mieszkanie w bloku). Oba brzmią bardzo dobrze i odpowieidzialnie. W razie co do Małopolski prawdopodobnie pojedzie inna sunia od nas.

Posted

kASIU JAKBY SIĘ WIĘCEJ DOMKÓW ZGŁOSIŁO WEJDŹ PROSZE NA WĄTEK "PSU BUDA NA ZIMĘ" - TAM SA TE 20 DKG SUNIE SZCZENIACZKI - BĘDĄ DOCELOWO JAK NUTEŃKA. IM GROZI ŚMIERĆ POD KOŁAMI SAMOCHODÓW.

Posted

Tylko, że np. ten drugi domek potrzebuje suni koniecznie sprawdzonego na kontakt z małym dzieckiem, bo takowe jest w domku.

Dzisiaj dzwoniła jeszcze jedna pani zainteresowana Nutką. Czeka co się wyklaruje i wstępnie również jest zainteresowana adopcją innej suni.
Basiu podaj mi adres do tych maluszków.

No i konkrety:
SZUKAMY OSOBY DO PRZEPROWADZENIE WIZYTY DLA DOMKU NUTKOWEGO:
PRAŻMÓW - DOBRZENICA (OKOLICE GRÓJCA, GÓRY KALWARII, PIASECZNA).

Posted

Marzenuś może pomóc, ale ona nigdy nie robiła wizyty, nie ma doświadczenia. Podała mi kilka bardziej doświadczonych nicków, ale napisałam wczoraj i nie mam odpowiedzi. Więc co robimy?

Posted

Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Ja też nie miałam żadnego doświadczenia w sprawdzaniu domów, a i osoby, które mają ogromne doświadczenie dają się czasem nabrać.

Zdjęcia cudowne! Hanusia rzeczywiście niesamowicie delikatna :)

Posted

Ja szukalam dogomaniakow z okolic Grojca i wyszlo, ze Marzenus jest najdluzej na dogo i dosc aktywna. Stad moj typ na Marzenus. Po prostu niech Marzenus patrzy i slucha i odpowie, czy dalaby np. swojego psa do tego domu.

Posted

Witam.
Miło mi zapoznać się wirtualnie z Nuteczką. Mała słodka panienka ;)

Widzę, że zostałam wytypowana do wizyty drogą dedukcji i braku chętnych :)
Tak jak pisałam, jutro mogę podjechać na wizytę. Ja nie jestem kierowcą, bo to by było niebezpieczne dla otoczenia
ale TZ jest i już się przyzwyczaił do tego, że go molestuję :D
Więc z tym problemu nie ma, wczoraj go uświadomiłam i ugłaskałam i zgodził się mnie zawieźć, bo bądź co bądź ale to ze 20 km ode mnie jest.
Zaraz dzwonię się umówić.

EDIT: Dobrze obliczyłam, 20 km w jedną stronę ;)
Dzwonię i dzwonię, ale nikt nie odbiera :(