Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska, a wiesz, ze odezwala sie Pani z Krosna, ktora ma z Orzechowcow starszego kocurka i chce starsza oneczke adoptowac? Wlasnie na portalu krosno24.pl znalazla ogloszenie o once.

Nutke wrzucilam juz na krosno24, normalnie czasu brakuje, zeby to wszystko ogarnac.

Posted

Nuteczko maleńka twój łańcuch ma już właściciela. Malutkiego psiaczka.
Ja to chyba pójde i w łeb sobie walnę!!! że takich debili ziemia nosi.
Oczywiście córka tych ludzi /dgn. schizofrenia/ przywlekła znowu psinkę.
teraz psinka siedzi w stodole na łańcuchu Nuteczki. Oni chca ode mnie budę dla niego, bo cyt. "biedniusi marznie":placz::placz: to jest piesek.

Posted

Basiu, takich debili jest cala Polska. TVN sie wzial za psy lancuchowe, ale az strach sluchac tych bzdur plynacych do kamery np. z ust wojta czy ksiedza. To jest po prostu żenada i martwica i znieczulica calkowita.

Posted

o matko :shake:

ja byłam w odwiedzinach u rodziny. oczywiście jeden pies na łąńcuchu, drugi szczeniak też i to na jakimś takim podwieszanym :shake:

Ja się zastanawiam, po co ludziom psy. Teraz jak ludzie mają zamknięte posesje i domofony, to jezeli pies jest akurat na podwórku, można go zawołać albo przytrzymać. To usłyszałam, że nabrudzi w ganku :shake:. I znowu moje pytanie: to na Huberta ludziom psy?

A u nas jak był dobrodziej na kolędzie, to Fryzia była w domu i nie zdążyłam jej zamknąć w pokoju. Ministranci nie mogli zatrzymać powagi, bo śpiewali wśród nocnej ciszy, a moja dziewczynka lizałą ich po rękach :oops:.

Jakby kazali mi coś z psem zrobić, to by było po koledzie. Ja nikogo nie zatrzymuję.;-)

Posted

Minął niestety kolejny miesiąc... Nie mam pojęcia jakim cudem Nutka jeszcze u nas jest :crazyeye:

Stan konta na 11 styczeń wynosił -243,90 zł
Wpłaty:

200 zł domek Kundzi
58 zł Filipki
50 zł p.Małgorzata z Goraja (od Pusi)
Razem: 64,10 zł

Koszty:
255 zł hotelowanie

64,10 zł - 255 zł = -190,90 zł
Stan konta na 10 luty wynosi -190,90 zł.

Z mojego bazarku będzie wsparcie dla Nutki, ale czekam jeszcze na ostatnią wpłatę żeby zrobić ostateczne rozliczenie.

Posted

Zgłosił się dzisiaj domek... tylko jak zwykle daleko: Grudziądz... No, ale może akurat to to?
Pan bardzo miły, jest zdecydowany, ma dom z ogrodem, jest rencistą, chodzi o kulach więc nie ma możliwości dojechać do nas. Nutka miałaby jednak cały czas towarzystwo, także kocie :)

Wg mnie warto spróbować. Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w Grudziądzu.

Posted

Dom trzeba dobrze sprawdzic.
W lutowym MP jest artykul o naszej Mai i sa tam zasiane watpliwosci, dlaczego ludzie majac schronisko pod nosem biora psa bezdomnego z drugiego konca PL.

Posted

No i dooopa. Pan zadzwonił dzisiaj rano, że wyjeżdża do sanatorium i nie może teraz żadnego psiaka przygarnąć. Dziwne, że jeszcze wczoraj nic nie wiedział, bo rozmawiałam z nim, mówił jak to już cała rodzina (bo nie mieszka sam) jest w Nutce zakochana.
Rany, co się z tymi ludźmi dzieje??