Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MOŻE MACIE JESZCZE W ZAPASIE CHĘTNYCH NA NUTKOPODOBNĄ - SUCZKA BŁĄKA SIĘ W MIEJSCOWOŚCI SZEWCE. DZISIAJ WESZA DO DOMU MOICH ZNAJOMYCH - PRZYCHODZI DO NICH - ZGŁOSIŁAM JĄ DO AKCJI PSU BUDA NA ZIMĘ - ALE ONA TAKA ŚLICZNIUŚKA POKOJOWA
JEST SZANSA ŻE ZOSTANIE W DOMU TYM, DO KTÓREGO PRZYCHODZI, ALE GDYBY ZNALAZŁ SIE CHĘTNY DOMECZEK

NIE WIEMY ILE MA LATEK, ALE PRAWDOPODOBNIE TO MŁODZIUTKIE BARDZO - W PONIEDZIAŁEK IDZIE NA STERYLKĘ

MAM TEZ DRUGĄ SUNIĘ - WCZORAJ ZŁAPANA - NA RAZIE U WETA - NIE MAM ZDJĘĆ - USZKA CORGI - MOCNO ZAAWANSOWANA CIĄŻA - ZWYKŁA CZARNA SUNIA Z JASNYMI ZNACZENIAMI NAD BREWKAMI - TAKI NISKOPODWOZIOWIEC - JEST U WETA - I SZUKAM JEJ MIEJSCA:-(:-(

Posted

Sunia zostaje w domeczku u mojej znajomej - aż mi się serce tłucze z radości. Bardzo bardzo ujęła domowników. Sunia już wykąpana. Ma kolegę dalmatyńczyka Brutusa. Jest bardzo grzeczna. Wysterylizujmy niunię, dostanie budeczke nową - chociaż i tak śpi w domu, ale to będzie taki domek letni:evil_lol::evil_lol:
Tak sie cieszę.

I tak jak Aga pisze - suczki są wyrzucana nagminnie.
U nas kolejna bieda. Sunia taka średnia bura :-(:-(

Posted

Dobrze, ze ta malenka, szorstkowlosa jest bezpieczna.

Z suczkami to istna plaga, najwiecej szczeniakow i podrostkow to wlasnie suczki :-( Biedna kundelkowate malizny, nikt ich nie chce mimo oglaszania.

Posted

Jak już wspominałam raz chciałam isć ale domkowi bardzo niepasowalo,jezdze w tamta okolice raz w miesiacu a teraZ ze wzgledu na zaliczenie nie dam rady.Niestety jest to bardzo daleko ode mnie

• 2 weeks later...