milena182 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nowy domek Nutki nie może jutro się ze mną spotkać wiec odezwe się do nich za ok 2 tyg kiedy skoncza mi sie zaliczenia :) Quote
Ra_dunia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jak ja czekałam na taki tytuł! Nuteczko - powodzenia i mnóstwo miłości! Quote
Basia1968 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 dostałam wieczorem od Kasi - po prostu cudnieeeee. Quote
Becia66 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Porównać te zdjęcia z tymi na łańcuchu przy dziurawej budzie to przepaść ogromna. Szkoda tylko, że następny zajął jej miejsce....:shake: Quote
toyota Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Zaglądam i się zachwycam śliczną Nutką na ślicznym własnym posłanku :). Quote
Basia1968 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 MOŻE MACIE JESZCZE W ZAPASIE CHĘTNYCH NA NUTKOPODOBNĄ - SUCZKA BŁĄKA SIĘ W MIEJSCOWOŚCI SZEWCE. DZISIAJ WESZA DO DOMU MOICH ZNAJOMYCH - PRZYCHODZI DO NICH - ZGŁOSIŁAM JĄ DO AKCJI PSU BUDA NA ZIMĘ - ALE ONA TAKA ŚLICZNIUŚKA POKOJOWA JEST SZANSA ŻE ZOSTANIE W DOMU TYM, DO KTÓREGO PRZYCHODZI, ALE GDYBY ZNALAZŁ SIE CHĘTNY DOMECZEK NIE WIEMY ILE MA LATEK, ALE PRAWDOPODOBNIE TO MŁODZIUTKIE BARDZO - W PONIEDZIAŁEK IDZIE NA STERYLKĘ MAM TEZ DRUGĄ SUNIĘ - WCZORAJ ZŁAPANA - NA RAZIE U WETA - NIE MAM ZDJĘĆ - USZKA CORGI - MOCNO ZAAWANSOWANA CIĄŻA - ZWYKŁA CZARNA SUNIA Z JASNYMI ZNACZENIAMI NAD BREWKAMI - TAKI NISKOPODWOZIOWIEC - JEST U WETA - I SZUKAM JEJ MIEJSCA:-(:-( Quote
Murka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Wszędzie bidy... :( Zapraszam na wątek Macho, który jest u nas dzięki temu, że Nutka znalazła dom: http://www.dogomania.pl/threads/203578-MACHO-mix-terrier-BIG-JAGDTERRIER-%29-szuka-domu!?p=16438899#post16438899MACHO Quote
Ulka18 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 I to najgorsze co moze u nas w PL byc, to wyrzucanie suczek :( Oby ta malizna ze zdjecia zostala w tym domu, do ktorego sie przyblakala. Quote
Basia1968 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Sunia zostaje w domeczku u mojej znajomej - aż mi się serce tłucze z radości. Bardzo bardzo ujęła domowników. Sunia już wykąpana. Ma kolegę dalmatyńczyka Brutusa. Jest bardzo grzeczna. Wysterylizujmy niunię, dostanie budeczke nową - chociaż i tak śpi w domu, ale to będzie taki domek letni:evil_lol::evil_lol: Tak sie cieszę. I tak jak Aga pisze - suczki są wyrzucana nagminnie. U nas kolejna bieda. Sunia taka średnia bura :-(:-( Quote
Ulka18 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dobrze, ze ta malenka, szorstkowlosa jest bezpieczna. Z suczkami to istna plaga, najwiecej szczeniakow i podrostkow to wlasnie suczki :-( Biedna kundelkowate malizny, nikt ich nie chce mimo oglaszania. Quote
majuska Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Potrzebujemy pilnie kogoś do wizyty przedadopcyjnej w miejscowości Brudzeń pod Płockiem, dla Merlina : http://www.dogomania.pl/threads/203179-Boski-kudłacz-Merlin-(-w-typie-PONa-)-szuka-dobrego-domku!!! Pomoże ktoś?? Quote
weronika1 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Na trasie Krasiczyn - Korytniki biega śliczny młodzieniec, może ktoś kojarzy. Albo sie zagubił albo znudził./ Quote
Ulka18 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wiadomo moze, co tam u Nutki? Macie jakies wiesci ? Quote
Murka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Nie mam żadnych wieści. Może milena mogłaby już podejść na wizytę poadopcyjną? Quote
milena182 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jak już wspominałam raz chciałam isć ale domkowi bardzo niepasowalo,jezdze w tamta okolice raz w miesiacu a teraZ ze wzgledu na zaliczenie nie dam rady.Niestety jest to bardzo daleko ode mnie Quote
Recommended Posts