_bubu_ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Nie udało się :( Wystąpił krwotok. Lisiu jest już szczęśliwy , biega na czterech łapkach za TM ['] Tak mi przykro :( Nigdy nie zapomnę kochanego maluszka :( Wierzyłam , że będzie dobrze.. Quote
moni12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Brak mi słow.Lisiu juz szczęsliwy ,a ja siedzę i ryczę.:-( Quote
Monika z Katowic Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Umarł... :(:(:(:( Jakże mi przykro Lisku . :(:(:(:( Żegnaj Lisku :(:(:(:( Quote
kado Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Lisiu....NIE !!!!!!!:-(:-(:-( Przeczytałam tylko początek tytułu i przez kilka sekund cieszyłam się jak wariatka...weszłam na wątek i serce i pękło:shake: Żegnaj Lisiu :-(:-(:-( Bądź szczęśliwy za TM ['] Quote
ULKA12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Wielka szkoda, kibicowałam mu od początku. Biegaj szczęśliwy Liseczku (*) Quote
Jola_K Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='_bubu_']..Lisiu jest już szczęśliwy , biega na czterech łapkach za TM ['] Tak mi przykro :( Nigdy nie zapomnę kochanego maluszka :( Wierzyłam , że będzie dobrze.. nie zapomne tych oczu, spojrzenia co przeszywalo do glebi i trafialo gleboko w serce ujal mnie swoim spokojem, oddaniem.. kochany psiak snulysmy scenariusze, co jeszcze mozna zrobic, jak pomoc, gdzie konsultowac po powrocie z Mikolowa odzyskalysmy nadzieje, ktora w Brnie nam odebrali ale Lisek odszedl.. nie udalo :( serce mi peklo na milion kawalkow Lisku, do zobaczenia dla Ciebie ['] Quote
Agnieszka Co. Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Szkoda, że nie udało nam się mu pomóc. Dobrze, że poza okrucieństwem człowieka, mógł na koniec zaznać trochę ciepła, miłości i dobroci. Dziękuję Wam dziewczyny, przypuszczam jak musi Wam być teraz przykro... Quote
IVV Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='_bubu_']Nie udało się :( Wystąpił krwotok. Lisiu jest już szczęśliwy , biega na czterech łapkach za TM ['] Tak mi przykro :( Nigdy nie zapomnę kochanego maluszka :( Wierzyłam , że będzie dobrze.. tak strasznie mi przykro Bubu .......................zrobilyscie wszystko co bylo w Waszej mocy ...........dobrze ,ze psinka juz sie nie meczy Quote
Boni-Bobo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Byłam na twoim cegiełkowym bazarku Lisku....Miałam nadzieję , że uda się...Biegaj szczęśliwy piesku po drugiej stronie :-(:-(:-( Quote
Poker Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ale przykre, Lisek juz nie cierpi, ale Wam współczuję ,bo nie tego oczekiwałyście . Co za cholera się przyplątała ? Będę miała pieniądze z bazarku na niego, pewnie trzeba uregulować długi za jego diagnostykę. Quote
taks Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Poker'] Co za cholera się przyplątała ? [/QUOTE] Stawiam na srodki przeciwbólowe. Psy bardzo źle je tolerują i krwotoczne zapalenie jelit wcale nie jest rzadkim powikłaniem zwłaszcza u starszych piesków Quote
Caragh Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Lisiu :cry: :cry: :cry: Nie tak mialo byc... :cry: Biegaj Malenki juz szczesliwy za TM :( Lisek Quote
moni12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Wiem ,ze Liska juz tu nie ma ,ale ciągnie mnie tu . Na co liczę?! No może na to ,że jest mi lżej ,ze tyle osób za Liskiem rozpacza. Quote
ihabe Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 straszny ból zagościł w moim sercu. Biedny \liseczku:-(((( śpij spokojnie Quote
Jola_K Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Poker']...pewnie trzeba uregulować długi za jego diagnostykę.[/QUOTE] dokladnie, widzialam ile to kosztuje trzeba nadrobic rachunki bubu pewnie nie podliczyla jeszcze wszystkiego, ale zrobi to na pewno jak tylko upora sie z biezacymi sprawami ciegale mam przed oczami Liska :( tak mi przykro Quote
ona03 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Lisiu :( tak smutno, wszyscy się starali, nie udało się. Śpij spokojny już (*) Quote
Recommended Posts