Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie udało się :( Wystąpił krwotok. Lisiu jest już szczęśliwy , biega na czterech łapkach za TM [']
Tak mi przykro :( Nigdy nie zapomnę kochanego maluszka :( Wierzyłam , że będzie dobrze..

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisiu....NIE !!!!!!!:-(:-(:-(

Przeczytałam tylko początek tytułu i przez kilka sekund cieszyłam się jak wariatka...weszłam na wątek i serce i pękło:shake:

Żegnaj Lisiu :-(:-(:-( Bądź szczęśliwy za TM [']

Posted

[quote name='_bubu_']..Lisiu jest już szczęśliwy , biega na czterech łapkach za TM [']
Tak mi przykro :( Nigdy nie zapomnę kochanego maluszka :( Wierzyłam , że będzie dobrze..

nie zapomne tych oczu, spojrzenia co przeszywalo do glebi i trafialo gleboko w serce
ujal mnie swoim spokojem, oddaniem..
kochany psiak

snulysmy scenariusze, co jeszcze mozna zrobic, jak pomoc, gdzie konsultowac
po powrocie z Mikolowa odzyskalysmy nadzieje, ktora w Brnie nam odebrali

ale Lisek odszedl.. nie udalo :(
serce mi peklo na milion kawalkow

Lisku, do zobaczenia
dla Ciebie [']

Posted

Szkoda, że nie udało nam się mu pomóc. Dobrze, że poza okrucieństwem człowieka, mógł na koniec zaznać trochę ciepła, miłości i dobroci.
Dziękuję Wam dziewczyny, przypuszczam jak musi Wam być teraz przykro...

Posted

[quote name='_bubu_']Nie udało się :( Wystąpił krwotok. Lisiu jest już szczęśliwy , biega na czterech łapkach za TM [']

tak strasznie mi przykro Bubu .......................zrobilyscie wszystko co bylo w Waszej mocy ...........dobrze ,ze psinka juz sie nie meczy

Posted

Ale przykre, Lisek juz nie cierpi, ale Wam współczuję ,bo nie tego oczekiwałyście . Co za cholera się przyplątała ?
Będę miała pieniądze z bazarku na niego, pewnie trzeba uregulować długi za jego diagnostykę.

Posted

[quote name='Poker'] Co za cholera się przyplątała ?
[/QUOTE]
Stawiam na srodki przeciwbólowe.
Psy bardzo źle je tolerują i krwotoczne zapalenie jelit wcale nie jest rzadkim powikłaniem zwłaszcza u starszych piesków

Posted

[quote name='Poker']...pewnie trzeba uregulować długi za jego diagnostykę.[/QUOTE]
dokladnie, widzialam ile to kosztuje
trzeba nadrobic rachunki
bubu pewnie nie podliczyla jeszcze wszystkiego, ale zrobi to na pewno jak tylko upora sie z biezacymi sprawami

ciegale mam przed oczami Liska :( tak mi przykro